Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Ελαστικά για gsxr 600

Ωστοσο μου κανει εντυπωση η χρηση πολιτικου ελαστικου σε δοκιμαστικα...
    πουτσ@@@@@@@@@

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Εμένα πάντως τα μεταχείρω αγωνιστικά μου κράτησαν 3 track days οριακά, ενώ με τα καινούργια «δρόμου» είχα κάνει πολύ περισσότερα. Οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει, εκτός αν τα πάρω φθηνότερα από 150.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ωστοσο μου κανει εντυπωση η χρηση πολιτικου ελαστικου σε δοκιμαστικα...
    Ποιος μίλησε για "πολιτικό" ρε;Απλά δεν είναι σλίκ,είναι με χάραξη κανονικά.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    εχεις αρκετες επιλογες. στο δικο μου 600 εχω michelin pilot power 3 και δε τα αλλαζω. εχω δοκιμασει και αλλα, αλλα αυτα με καλυπτουν πληρως. μπορεις να βαλεις dunlop d211 (οχι τα 212 που ειναι γομες, μη μπερδευτεις), οπως επισης και bridgestone s20, pirelli rosso corsa (το πιρελλι δε θα βγαλει πολλα χλμ, γυρω στα 8).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    εχεις αρκετες επιλογες. στο δικο μου 600 εχω michelin pilot power 3 και δε τα αλλαζω. εχω δοκιμασει και αλλα, αλλα αυτα με καλυπτουν πληρως. μπορεις να βαλεις dunlop d211 (οχι τα 212 που ειναι γομες, μη μπερδευτεις), οπως επισης και bridgestone s20, pirelli rosso corsa (το πιρελλι δε θα βγαλει πολλα χλμ, γυρω στα 8).
    Και γω δε τα αλλαζω...... ειναι απιστευτο λαστιχο.

Ποσο σου κραταει το μπροστα? Και ποσο σου κραταει το πισω και τι στυλ οδηγησης εχεις?

το πισω αντεξε 12κ μεχρι να καραφλιασει (χωρις παντες και βλακειες ομως). το μπροστα εχει 15κ τωρα, στη μεση εχει ακομα. περισσοτερη φθορα ειναι στο πλαι. στυλ οδηγησης: στριψιμο και λιγα τελικιασματα. δε φρεναρω δυνατα ομως πχ απο τελικη, η πριν τη στροφη (περισσοτερο δουλευω κατευασματα) γιαυτο το μπροστα εχει αρκετο ακομα. το μπροστινο rosso corsa που ειχα πριν, το εβγαλα στα 8 και αντεξε αλλα 2.-2.5 σε ενα φιλο.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    το πισω αντεξε 12κ μεχρι να καραφλιασει (χωρις παντες και βλακειες ομως). το μπροστα εχει 15κ τωρα, στη μεση εχει ακομα. περισσοτερη φθορα ειναι στο πλαι. στυλ οδηγησης: στριψιμο και λιγα τελικιασματα. δε φρεναρω δυνατα ομως πχ απο τελικη, η πριν τη στροφη (περισσοτερο δουλευω κατευασματα) γιαυτο το μπροστα εχει αρκετο ακομα. το μπροστινο rosso corsa που ειχα πριν, το εβγαλα στα 8 και αντεξε αλλα 2.-2.5 σε ενα φιλο.
    Το μπροστινο το αλλαξα μετα απο 21000χλμ και δυο χρονια χρησης.

Το πισω το αλλαζω ανα 10000χλμ αλλα οχι καραφλο.... ειχε 1,5 χιλιοστο πελμα στο κεντρο και αρχισε και γλυστραγε.... το σκιζω λιγο στις μπαντες καμια φορα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Εχω ακουσει οτι οι γομες στην ουσια αχρηστευονται μετα απο ορισμενους "κυκλους " χρησης (ζεσταμα - παγωμα)
    πχ 200. Δηλαδη δεν παιζει ρολο μονο ποσα χιλιομετρα κανεις ουτε η φθορα χρησης. Στεκει ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Εχω ακουσει οτι οι γομες στην ουσια αχρηστευονται μετα απο ορισμενους "κυκλους " χρησης (ζεσταμα - παγωμα)
    πχ 200. Δηλαδη δεν παιζει ρολο μονο ποσα χιλιομετρα κανεις ουτε η φθορα χρησης. Στεκει ?
    έχω διαβάσει ότι μετά από 6-7 heat cycles αρχίζουν και χάνουν σε απόδοση. μένει τώρα να γράψει κι ένας που ΞΕΡΕΙ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Νέο μέλος
    Τώρα αυτά που βλέπω εδώ κλίνω προς το DUNLOP D211 GP καινούργιο αλλά εξετάζω και τo DIABLO CORSA ΙΙΙ που είναι και διγομο :a015:

Χάνει σε αποδοση ναι, αλλα η απόδοση αυτη δεν γίνεται αντιλιπτη και δεν σε επιρεαζει στο δρομο. Για τρακ ντει δεν θα βγαλει οσο ενα καινουριο. Αλλα σε καθημερινη χρηση δεν ειχα κανενα προβλημα σε λογικά πλαισια έτσι.
    Νο1 λυση ειναι να παρεις ενα ζευγαρι καινούργιο, αν ομως δε βγαινεις οικοκομικα απο το να διαλεξεις ενα υποδεέστερο λαστιχο τοτε ενα καλο μετεχειρο ειναι value for money.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amorgr Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτά που βλέπω εδώ κλίνω προς το DUNLOP D211 GP καινούργιο αλλά εξετάζω και τo DIABLO CORSA ΙΙΙ που είναι και διγομο :a015:

και αυτο γομα ειναι...
    απλα ειναι το προηγουμενο μοντελο απο το 212...

πριν βγει το 212 το 211 ηταν πριν τα KR...

εξαιρετικο λαστιχο που δουλευοταν πολυ σε διαρκεια και ειχε τεραστια περιθωρια κρατηματος...

κυκλοφορουν ακομα και παιζουν πιο φθηνα απο τα 212 και νομιζω οτι για εναν ερασιτεχνη ειναι σαφως πιο vfm επιλογη...

τα 211 gp δεν βγαινουν πλεων. εχουν αντικατασταθει απο τα 212 τα οποια ειναι και αυτα γομες. βαλε 211 gp racer. το δουλευουν πολλοι σε track days κτλ.

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια !!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 14:48
  2. απορίες για gsxr 600
    από bartlal στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 14