Ωστοσο μου κανει εντυπωση η χρηση πολιτικου ελαστικου σε δοκιμαστικα...
Ωστοσο μου κανει εντυπωση η χρηση πολιτικου ελαστικου σε δοκιμαστικα...
πουτσ@@@@@@@@@
Εμένα πάντως τα μεταχείρω αγωνιστικά μου κράτησαν 3 track days οριακά, ενώ με τα καινούργια «δρόμου» είχα κάνει πολύ περισσότερα. Οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει, εκτός αν τα πάρω φθηνότερα από 150.
εχεις αρκετες επιλογες. στο δικο μου 600 εχω michelin pilot power 3 και δε τα αλλαζω. εχω δοκιμασει και αλλα, αλλα αυτα με καλυπτουν πληρως. μπορεις να βαλεις dunlop d211 (οχι τα 212 που ειναι γομες, μη μπερδευτεις), οπως επισης και bridgestone s20, pirelli rosso corsa (το πιρελλι δε θα βγαλει πολλα χλμ, γυρω στα 8).
it was nothing, just the normal thing to do at the time
το πισω αντεξε 12κ μεχρι να καραφλιασει (χωρις παντες και βλακειες ομως). το μπροστα εχει 15κ τωρα, στη μεση εχει ακομα. περισσοτερη φθορα ειναι στο πλαι. στυλ οδηγησης: στριψιμο και λιγα τελικιασματα. δε φρεναρω δυνατα ομως πχ απο τελικη, η πριν τη στροφη (περισσοτερο δουλευω κατευασματα) γιαυτο το μπροστα εχει αρκετο ακομα. το μπροστινο rosso corsa που ειχα πριν, το εβγαλα στα 8 και αντεξε αλλα 2.-2.5 σε ενα φιλο.
Εχω ακουσει οτι οι γομες στην ουσια αχρηστευονται μετα απο ορισμενους "κυκλους " χρησης (ζεσταμα - παγωμα)
πχ 200. Δηλαδη δεν παιζει ρολο μονο ποσα χιλιομετρα κανεις ουτε η φθορα χρησης. Στεκει ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τώρα αυτά που βλέπω εδώ κλίνω προς το DUNLOP D211 GP καινούργιο αλλά εξετάζω και τo DIABLO CORSA ΙΙΙ που είναι και διγομο :a015:
Χάνει σε αποδοση ναι, αλλα η απόδοση αυτη δεν γίνεται αντιλιπτη και δεν σε επιρεαζει στο δρομο. Για τρακ ντει δεν θα βγαλει οσο ενα καινουριο. Αλλα σε καθημερινη χρηση δεν ειχα κανενα προβλημα σε λογικά πλαισια έτσι.
Νο1 λυση ειναι να παρεις ενα ζευγαρι καινούργιο, αν ομως δε βγαινεις οικοκομικα απο το να διαλεξεις ενα υποδεέστερο λαστιχο τοτε ενα καλο μετεχειρο ειναι value for money.
και αυτο γομα ειναι...
απλα ειναι το προηγουμενο μοντελο απο το 212...
πριν βγει το 212 το 211 ηταν πριν τα KR...
εξαιρετικο λαστιχο που δουλευοταν πολυ σε διαρκεια και ειχε τεραστια περιθωρια κρατηματος...
κυκλοφορουν ακομα και παιζουν πιο φθηνα απο τα 212 και νομιζω οτι για εναν ερασιτεχνη ειναι σαφως πιο vfm επιλογη...
τα 211 gp δεν βγαινουν πλεων. εχουν αντικατασταθει απο τα 212 τα οποια ειναι και αυτα γομες. βαλε 211 gp racer. το δουλευουν πολλοι σε track days κτλ.![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια !!