Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 266

Θέμα: Κυριακη 21 τουτουνου, Oιτη.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    [QUOTE=zizou;2711372]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι.

/QUOTE]

Τζανή δώσε μου τη βέφα.

Οχι εδώ που έχει στροφιλίκι
    Ασε που δεν μπορώ να τα πάω τα μονοκύλινδρα !@##$%%^
    Ενταξει...πλακα ειχε...αλλα πως το στριβεις ρε παιδακι μου???
    προσέχουμε για να έχουμε!...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εγώ το έζησα, οπότε ξέρω πολύ καλά τι έγινε. Για πες τι είδες εσύ και πόσο τρομακτικό φάνηκε, έτσι από περιέργεια
    αν εχω χασει καμια λεπτομερεια παρακαλω διορθωστε με.

ετοιμαζομαστε να φυγουμε απο το καταφυγιο και σκαει ενα βαραντερο ενα gs800αρι και ενα crossrunner,crossturer ενα παλιο χοντα τετοιο ενα παση περιπτωση.και τα παιδια την μπαινουν ακριβως απεναντι στο γρασιδι,στην αλανα για τρου αντβε φωτο κι ετσι.
    απο πισω ο μπλιτζερ με το ταπεινο drz του,ακολουθει.φτανει διπλα τους σε ενα υψωματακι που ανεβηκαν,και αφου τους χαιρεταει σαν ευγενης νεος,αναφωνει:ωπ,εσεις δεν ειστε δικοι μας. και ξαναρχεται στην ομαδα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Ενταξει...πλακα ειχε...αλλα πως το στριβεις ρε παιδακι μου???
    Ανάλαφρα και απολαυστικά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

ετοιμαζομαστε να φυγουμε απο το καταφυγιο και σκαει ενα βαραντερο ενα gs800αρι και ενα crossrunner,crossturer ενα παλιο χοντα τετοιο ενα παση περιπτωση.και τα παιδια την μπαινουν ακριβως απεναντι στο γρασιδι,στην αλανα για τρου αντβε φωτο κι ετσι.
    απο πισω ο μπλιτζερ με το ταπεινο drz του,ακολουθει.φτανει διπλα τους σε ενα υψωματακι που ανεβηκαν,και αφου τους χαιρεταει σαν ευγενης νεος,αναφωνει:ωπ,εσεις δεν ειστε δικοι μας. και ξαναρχεται στην ομαδα...
    Α αυτό εννοούσες λολ. Εγώ εννοούσα το σκηνικό (μετά την ταβέρνα) που σε προσπερνάω, κυνηγώντας τον κεφάτο taisteal και πλησιάζοντας κλειστή δεξιά, πρέπει να φρενάρω, αλλά στην άσφαλτο έχει περίπου 28 κιλά χώμα και έκανα καμιά 10ριά μέτρα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό, μπήκα κάνα μέτρο στο αντίθετο ρεύμα και ήμουν 3-4 μέτρα από τον γκρεμό. Μετά έστριψα.

Ήσουν μερικά μέτρα πίσω μου, ΠΡΕΠΕΙ να το είδες.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

Τους τρου ποζέ που πήγαν στο απέναντι γρασίδι λες; Κεγαμό τις περιπέτειες έζησαν, εντουράδα βουνό φήλως, που να στα λέω, έπρεπε να ήσανε κείθε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Α αυτό εννοούσες λολ. Εγώ εννοούσα το σκηνικό που σε προσπερνάω, κυνηγώντας τον κεφάτο taisteal και πλησιάζοντας κλειστή δεξιά, πρέπει να φρενάρω, αλλά στην άσφαλτο έχει περίπου 28 κιλά χώμα και έκανα καμιά 10ριά μέτρα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό, μπήκα κάνα μέτρο στο αντίθετο και ήμουν 3-4 μέτρα από τον γκρεμό. Μετά έστριψα.

Ήσουν μερικά μέτρα πίσω μου, ΠΡΕΠΕΙ να το είδες.

το ενα καλυτερο απτο αλλο...χαχαχαχα...ηταν σε μερικα σημεια κοντα στον αθανασιο διακο λιγο χαλια ο δρομος.ναι ναι το ειδα...
    πως μπορειτε και μετα το φαι στα καπακια οδηγατε σαν μουρλοκομεια...εγω μετα το λιδωρικι αρχισα να δινω λιγο.μεχρι τοτε ημουν σε χαλλλλαρα Mode...

Τους τρου ποζέ που πήγαν στο απέναντι γρασίδι λες; Κεγαμό τις περιπέτειες έζησαν, εντουράδα βουνό φήλως, που να στα λέω, έπρεπε να ήσανε κείθε.
    ναι ναι...αστα φιλε...μας εφυγε ο κωλος να το περασουμε το σημειο...

Εμεινα χαζος στο σκηνικο...ονειρευτηκα χωματα,hard core μονοπατια και τετοια..
    Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα να τους πω να παμε προς το καταφυγιο που σπαει και 4Χ4 αγροτικα,
    αλλα εκεινος με το προπελεν ηταν πολυ αγριος και ειπα ασε μην ξεμπαζωσει τα κοτρωνια και παθουμε καμΝια ζημΝια..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εμένα πήγε το σκ@το στη κάλτσα με κάτι μπροστινά γλυστρίματα και έκοψα σε ρυθμό καμπιας. Θα εμένα από μπετζίνα αλλά τη κατηφόρα τη πήγαινα με πατημένο συμπλεκτη. Η ρεζερβα έγραψε 70 χλμ έτσι

Γέλασα πολύ με μπλιτζερ που πήγε δίπλα στους adv πάνω στη πλαγιά.

Ο Σπυράκος ακόμα να γράΠΣει πόσο κόκο-αγροτομπλόκο έπαθε με τα "αδερφάκια" στο καταφύγιο... Μάλλον είναι ακόμα στο WC με το λιπαντικό και το φυλλάδιο του FJR1300/2016 στο χέρι. Τι σου κάνω μάναμ, στο στίβω το γκάζι, στην ξύνω τη μπίλια στο μαΣπιέ, στο τελειώνω το τσίκεν στριπ κιέτς.

Α, ξέχασα το τελείωμα, ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ...

εδιτ/προσθήκη.

Πολύ γέλιο με τα "χαπάκια" χαρτοπετσέτες στο ταβερνείο.
    Ρε Μπλίτζ, το σιχάθηκες που βράχηκε το πετσετόνι και το άφησες ή ήταν απλά πείραμα "να δω τι κάνει το χαπάκι"; Η μικρή του Τεό πάντως ξετρελλάθηκε

Την φωτό της γκλίτσας για δεινόσαυρους παρακαλώ το "παλικάρι" να την ανεβάσει. Αν και καλύτερα θα ήταν να δω τον βοσκό να βγαίνει βουνό με το κοντάρι του επί κοντώ και να μην βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή και τι άλλο...

Αλάτι δεν μας έφεραν ποτέ. Weird.

Φεύγοντας από την ταβέρνα και ανεβαίνοντας για καταφύγιο είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν προσέχεις τις πλαγιές πίσω σου (ξέρω, διόλου περίεργο) όταν πας και μετά βλέπεις ένα υπέροχα άγριο και "καραφλό" βουνό, με το χιόνι του, με εκείνες τις "ουρές" που κάνει ο αέρας όταν σέρνει το χιόνι... Και να έχεις και τον ζιζουλίνο να σου λέει πόσο ωραία είναι να ανέβεις και εκεί πάνω με τα πόδια. Άστα, έχω δρόμο ακόμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ως εκεί. Και πολλά κιλά μείον... Η αρχή έγινε αλλά θέλει καιρό.

Μετά το καταφύγιο και εντός του πιστακίου (sic) είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος χαμηλά. Από αριστερά, το ροδακινί στα χιόνια στ'αψηλά βουνά. Από δεξιά μωβ στον ορίζοντα ΚΑΙ γεμάτο φεγγάρι. Και λίγο θολούρα στον αέρα λόγω υγρασίας. Και σκιές. Και μυρωδιά βουνού. Φαντάσου, και μένω και εξοχή κιόλας. Απόλαυση λέμε, ήθελα να αράξω και να χαζέψω και να ακούσω λίγο ησυχία βουνού και να δω χρώματα. Μετά που γυρνούσαμε και είχε πέσει νύχτα, πάνω από την τιθορέα το φεγγάρι έριχνε όσο φως πρέπει να για βλέπεις απόκοσμα βουνά με λαμπερό χιόνι να σπάνε την μαυρίλα. Αν δεν είχε και κίνηση λόγω... τα είπαμε, θα ήταν απλώς ονειρικά, χωρίς τα φώτα των αυτοκινήτων να ρυπαίνουν.

Γιατί είχαμε τόσο καιρό να βγούμε σοβαρά παραέξω; Γιατί είχαμε τόσο καιρό να μείνουμε έξω και "νύχτα"...; Είχα ξεχάσει πως είναι το βουνό βουνό. Να θυμηθώ να μην το ξανακάνω.

Επίσης, μόλις τα..... χμ, τα γνωστά τελειώσουν, χάνι κύριοι. Μας το χρωστάμε. Δεν είναι τόσο φτηνό αλλά και η διαδρομάουα και η ποιότητα είναι "αλλού".
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 21/02/2016 στις 23:44. Αιτία: προσθήκη

Οκεϊ.
    Μεχρι και πριν το τελευταιο αντεχα.
    Με αυτο ομως εσπασα και δακρυα κυλουν απο τα ματια....

Παντα καλα να περνατε, ρε μαγκες.
    Ομορφα χιλιομετρα κι ωραιες εμπειριες ευχομαι.
    Και παντα ολοι ασφαλεις να επιστρεφετε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Και το τελευταίο (μέχρι να μου έρθει τίποτα ακόμα, αύριο).

Λέω καιρό ότι θέλω κράνος λόγω παρέλευσης της πενταετίας χρήσης.
    Δεν είναι μόνο η φθορά στο υλικό κελύφους και το αφρολέξ μέσα ή το ύφασμα από τα μαξιλάρια. Ο μηχανισμός δεν έχει δύναμη πιά να κρατήσει την ζελατίνα ανοιχτή, η ζελατίνα έχει αρκετές μικροαμυχές που την κάνουν να διαχέει άγαρμπα το φως και το επίσης ταλαίπωρο πίνλοκ (που δεν συμφέρει να τα αντικαταστήσεις γιατί κοιτάς περίπου 100ρικο να φεύγει) κάνουν επιτακτική την αλλαγή. Με μερικά βλαχαδερά μονόφωτα που πήγαιναν με την μεγάλη για να βλέπουν, απλά έχανα τον κόσμο και μόνος προορισμός ήταν το κωλοφάναρο του μπροστινού (παιχταρά μου φτιάξε το ΑΥΡΙΟ κιόλας το 'ρδέλο σου) όταν υπήρχε, αλλιώς το ότι θυμάσαι από πριν σε τυφλώσουν. Spooky.

Ωραίο το HJC RSPHSKHT YMCA 10+ πως το λένε τελικά του πέκτις, πολύ ωραία εφαρμογή αν και η διόλου γαλλική μου μυτόγκα δεν τα βρήκε με το επιρρίνιο. Αυτό ή το SHARK Race-R pro... First world problems...

Και με φωνή Sotis Volanis, αφιερώνεις στο fazer "πόσο μου λείπουν τα λαμπρά σου φανάρια, κάνουν τη νύχτα μέρα και τα σκοτάδια πέεεεερα"...
    Αύριο δουλειά, να δω μήπως Τρίτη (αν δεν βγει τίποτα άλλο που να πληρώνει) πέσει ξηλωτική ρόδες/μπροστινά/τιμονόπλακες/ρουλεμάν λαιμού & τροχών να τα πάρω όλα χέρι να βρω άλλα, λάδια, φίλτρο, να σκεφτώ αν ξηλώσω αμορτισέρ για σέρβις και ψαλίδι για γρασσάρισμα άξονα/ρουλεμάν μοχλικού, πότε είχα αλλάξει μπουζί δεν θυμάμαι πιά... Και έχεις και τον ζιζού να σου λέει μεταξύ φράπας και συκαλακίου "τριάμισι χιλιάρικα πάνε τα μπάντιτ τα 1250" κοίτα κάτι διαόλους ρε...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 22/02/2016 στις 00:24. Αιτία: ευχαριστώ τον μπαμπιμπλίτσι.

Ο Σπυράκος ακόμα να γράΠΣει πόσο κόκο-αγροτομπλόκο έπαθε με τα "αδερφάκια" στο καταφύγιο... Μάλλον είναι ακόμα στο WC με το λιπαντικό και το φυλλάδιο του FJR1300/2016 στο χέρι. Τι σου κάνω μάναμ, στο στίβω το γκάζι, στην ξύνω τη μπίλια στο μαΣπιέ, στο τελειώνω το τσίκεν στριπ κιέτς.

Α, ξέχασα το τελείωμα, ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ...

τα είδα, ήταν και στο περίπτερο το πρωί

μονο που δεν πιστεύω να ήταν τα εξατάχυτα αλλά το τρέχον πεντατάχυτο μοντέλο και μάλιστα το ένα (που πρόσεξα) με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις....

δε ζήλεψα, έχω ohlins....

απέφυγα πάντως να τα πλησιάσω καλού κακού.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Διαλεχτε σιδηροκωλη
    Συνημμένο 352767
    Στον Αθ.Διακο
    Συνημμένο 352768
    Συγνώμη για το άσχετο με τη βόλτα, αλλά βλέποντας το "Β. Πόλος" μου ήρθε εικόνα.
    Γιώργη σε σκέφτομαι σε πολυσέλιδο ταξιδιωτικό στο Β. πόλο, να γράφεις στην τελευταία σελίδα (Στην 83η πχ) στην τελευταία παράγραφο. "Και μετά απ όλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι μας τελείωσαν τα χρήματα, το λάστιχο άρχισε να πετάει κομμάτια, η αλυσίδα είχε ξετανύσει, οι αρκούδες είχαν αγριέψει, και η κούραση ήταν ορατή. Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε το... Β. Πόλος - Λαμία, νον στοπ. Σε τέσσερις μέρες φτάσαμε Λαμία."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη για το άσχετο με τη βόλτα, αλλά βλέποντας το "Β. Πόλος" μου ήρθε εικόνα.
    Γιώργη σε σκέφτομαι σε πολυσέλιδο ταξιδιωτικό στο Β. πόλο, να γράφεις στην τελευταία σελίδα (Στην 83η πχ) στην τελευταία παράγραφο. "Και μετά απ όλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι μας τελείωσαν τα χρήματα, το λάστιχο άρχισε να πετάει κομμάτια, η αλυσίδα είχε ξετανύσει, οι αρκούδες είχαν αγριέψει, και η κούραση ήταν ορατή. Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε το... Β. Πόλος - Λαμία, νον στοπ. Σε τέσσερις μέρες φτάσαμε Λαμία."
    Φτάσαμε, ανακαλύψαμε ότι το αγαπημένο έδεσμα των Εσκιμώων είναι η φέτα, σε δύο ωριτσες Λαμία.

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 21/5/2006 Ν.Εύβοια
    από Λεωνίδας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 19:31
  2. Καλημέρα Κυριακή 21 Αυγούστου 2005
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2005, 20:52
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  5. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων