Καλημέρα,
εδω και καιρο γλυκοκοιτάζω το ΚΤΜ RC8.......
Θα ήθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με ανεση-αξιοπιστια-καταναλωση-κοστος συντηρησης κτλ.
χρηση θα είναι κυριως βολτες....ευχαριστώ
Καλημέρα,
εδω και καιρο γλυκοκοιτάζω το ΚΤΜ RC8.......
Θα ήθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με ανεση-αξιοπιστια-καταναλωση-κοστος συντηρησης κτλ.
χρηση θα είναι κυριως βολτες....ευχαριστώ
Δεν το χω οδηγήσει, αλλά το χω κατσει και μου φάνηκε πιο ανθρώπινο από τα γιαπωνέζικα 1000ρια, αν εξαιρέσεις την σελλα κόντρα πλακε, που όμως φτιάχνεται.
Σημειωτέον ότι τα κλιπον είναι ρυθμιζομενα καθ ύψος.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Είναι από τα πιο άνετα SS μαζί με το gixxer του 5. Αν εξαιρέσεις το on-off γκάζι του (πρόβλημα που διορθώνεται είτε με γκαζιέρα mx είτε από τη χαρτογραφηση), και τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ειδικά από τη δεξιά μεριά όπου έιναι η ένωση των λαιμών, δεν θα σε προβληματίσει κάτι άλλο. Καλό γκάζι με τράβηγμα από χαμηλά, εξαιρετικά περιφερειακά (φρένα, αναρτήσεις), πανέμορφο και ξεχωριστό, και στα κατάλληλα χέρια στην πίστα κάνει παπάδες. Βέβαια το θεωρώ μηχανάκι που θα δυσκολέψει έναν άπειρο αναβάτη να μάθει να γυρνάει καλά, και αυτό λόγω της μεγάλης ροπής από χαμηλά (το high καραδοκεί ανα πάσα στιγμή), και λόγω του σκορτσαρίσματος στις χαμηλές στροφές. Είναι μηχανάκι που οδηγείται με φόρα και κρατά μεγάλη ταχύτητα μέσα στη στροφή.
Μεγάλο μείον η πολύ υψηλή κατανάλωση όταν το πιέζεις... Το έχω 5 χρόνια με χρήση σχεδόν αποκλειστικά πίστας και δεν έχει βγάλει κιχ, με εξαίρεση το μαγνητικό σένσορα του κοντέρ στον μπροστά τροχό.
Για ότι άλλο θες στην διάθεσή σου.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Ναι αλλα πες μας γιατι στις μεγαλες βολτες (οποτε ερχεσαι) δηλωνεις το μπαντιτ.....
πουτσ@@@@@@@@@
Οι ετοιματζιδικοι χάρτες της κτμ είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πλούσιοι για προφανείς λόγους....ready to race γαρ.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Είναι αρκετά δύστροπο μηχανάκι αν δεν στηθεί σωστά στα μέτρα και οδηγικό στυλ του αναβάτη. Το έχω οδηγήσει μαμά (πολλές φορές) σε πίστα και δεν με ενθουσίασε. Καλά σεταρισμένο όμως είναι άλλο μηχανάκι! Προορίζεται κυρίως για πίστα και όχι για βόλτες.
Προσπάθησε να οδηγήσεις ένα πριν το αγοράσεις.
Think faster than you ride
ευχαριστώ πολυ παιδιά..........
αν βρω καμοια γκόμενα να έχει βενζιναδικο, ίσως και να το παρω.....
ποτέ δεν ξέρεις