αμα μας το δωσει κανεις :hypnotize :hypnotize και το οδηγησουμε θα σου πουμε.
Δέν μου αρέσει το τεπόζιτο.Μου φαίνεται οτι έχει πολλές γωνίες και το χαλάνε.Κατα τα άλλα,ωραίο!
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
ναι μωρή κουφάλα Θοδωρή, θα σε χάλαγε να΄το χες αντί για το fireblade ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Δέν μου αρέσει το τεπόζιτο.Μου φαίνεται οτι έχει πολλές γωνίες και το χαλάνε.Κατα τα άλλα,ωραίο!![]()
Δέν έχει την προσωπικότητα μιας fireblade!![]()
ούτε την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
στο τρέχον τευχος TWO (αγγλικο περιοδικο) έχει ''αναλυτικο'' αφιερωμα στο παρασκηνιο της δημιουργιας και του σχεδιασμου της RC8. Εκει αναφέρει ο υπευθυνος σχεδιασμου κινητηρα οτι εως τωρα έχουν σπάσει καμια 50αρια κινητηρες κατα τις δοκιμες σε αναζητηση προβληματων και ελλατωματων.Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Δέν έχει την προσωπικότητα μιας fireblade!![]()
ούτε την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επισης αναφέρει οτι ο κινητηρας της RC8 έχει σχεδιαστει με οροφή αποδοσης τα 180 πραγματικα αλογα!!!!!![]()
:hypnotize (αν και το μοντελο παραγωγης θα βγει με ''μονο'' 155ιππους στον τροχο)
Και απο το 2009 θα το δουμε και στο WSBK!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
αντε ρε με το ψοφιμι...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
στο τρέχον τευχος TWO (αγγλικο περιοδικο) έχει ''αναλυτικο'' αφιερωμα στο παρασκηνιο της δημιουργιας και του σχεδιασμου της RC8. Εκει αναφέρει ο υπευθυνος σχεδιασμου κινητηρα οτι εως τωρα έχουν σπάσει καμια 50αρια κινητηρες κατα τις δοκιμες σε αναζητηση προβληματων και ελλατωματων.
Επισης αναφέρει οτι ο κινητηρας της RC8 έχει σχεδιαστει με οροφή αποδοσης τα 180 πραγματικα αλογα!!!!!![]()
:hypnotize (αν και το μοντελο παραγωγης θα βγει με ''μονο'' 155ιππους στον τροχο)
Και απο το 2009 θα το δουμε και στο WSBK!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απ'εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα!
![]()
![]()
![]()