Για να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τοσο το abs οσο η μεταπωληση του. Ελπιζω να μου βγει λαχειο!!! Εχεις πολυ δικιο για το ποσο μετραει το πως εχουν γινει τα χλμ του!!!
Για να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τοσο το abs οσο η μεταπωληση του. Ελπιζω να μου βγει λαχειο!!! Εχεις πολυ δικιο για το ποσο μετραει το πως εχουν γινει τα χλμ του!!!
αν ειναι συντηρημενο σωστα παρτο και ξεκινα τις βολτες.Μεταπωληση μην σκεφτεσαι φιλε ποσα θελεις να παρεις πισω απο αυτα που εδωσες απο μηχανη 10-12 ετιας;Ολα,τα μισα;Εμπορος εισαι;Απολαυσε την τωρα και οσο για την μεταπωληση μπορει να μην υπαρχει Ελλαδα.
είναι τίμιο για τόσα χιλιόμετρα πιστεύω... και δεν το θεωρώ αποτρεπτικό το ότι έχει τόσα.
Να κοιτάξεις αν δεν έχει πρόβλημα ο πωλητής, τους εντατήρες της καδένας. Είναι αυτόματοι αν θυμάμαι καλά και ρυθμίζονται μόνοι τούς. Όμως επειδή τα 80.000 δεν είναι ευκαταφρόνητα, αν οι καδένες έχουν ανοίξει αρκετά και οι εντατήρες έχουν τερματίσει τη διαδρομή τους πιθανόν να χρειάζονται αντικατάσταση, δηλαδή ανοιγμα μοτέρ μέχρι κάτω. Από καπελώτα βαλβίδων, οκ ένα τσεκ δεν βλάπτει, αλλά δεν είναι κάτι που προβληματίζει. Υπάρχουν βστρομ με 100.000 που δεν έχουν χρειαστεί ρύθμισμα βαλβίδων.
Επίσης ένα έμπειρο αυτί να ακούσει και να εξετάσει την τρόμπα καυσίμου, και ενδεχομένως αν δεν έχει αλλαχθεί, ίσως να χρειαστείς ένα tps κάποια στιγμή (~100ευρώ).
Γενική αλλαγή ρουλεμάν ίσως να χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον, και σίγουρα πίσω ανάρτηση αν ακόμα φοράει τη μαμά απείραχτη.
Οι μπροστά, αν δεν είσαι απαιτητικός, απλά με μια συντήρηση, θα είναι μια χαρά μαλακές και αναπαυτικές.
Από πεσίματα επειδή δεν έχουμε εικόνα τσέκαρε τις βάσεις των πίσω μαρσπιέ, εκεί που εφαρμόζουν στο υποπλαίσιο, αν έχει σπάσει το χρώμα και έχει πετάξει σκουρίτσα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο, με λίγο μανο σουλουπώνεται. Επίσης βάλε χέρι μέσα από τα πλαινά φέρινγκ από κάτω και τσέκαρε τα μάγουλα του τεπόζιτου από την απέξω μεριά αν είναι βουλιαγμένα ή τσαλακωμένα, ώστε να ξέρεις αν έχει φάει καλό βρόντηγμα...
Τσέκαρε επίσης αν και πόσο λάδι τσιμπάει, ή αν έχει χάσει συμπίεση.
Δεν θυμάμαι τι άλλο μπορεί να ξεχνάω...
Αν όλα είναι οκ, θα έχεις ένα μηχανάκι εργαλείο για τα πάντα. Από ζωή μοτέρ, αν το φροντίζανε σωστά και είναι υγιές, τότε να ξέρεις ότι μόλις στρώθηκε...
Στα 160-200.000 παίρνει σύνταξη το μοτεράκι του, και πάλι όχι σίγουρα...
τώρα είδα τα περι μεταπωλητικής...
Αφού δεν είσαι έμπορος, δεν σε ενδιαφέρει... Ψάχνεις να βρεις ένα εργαλείο που να είναι αξιόπιστο και απροβλημάτιστο, χωρίς πολλά κουσούρια... Το συγκεκριμένο είναι 12 ετών. Τι σημασία έχει αν βρεις ένα 10 ή 8 ετών και έχει του κόσμου τα προβλήματα? Μη βιαστείς, ψάξε, ζύγισε, παζάρεψε, και απόφυγε τις φανταχτερές βιτρίνες που από πίσω τους κρύβουν μπελάδες...
επλίζω να βοήθησα...
Τελευταία τροποποίηση από stam2; 29/02/2016 στις 09:43.
Εχει δεν εχει abs δεν θα εχει μεταπώληση σε 2 χρονια... Τώρα εχει 80000 σε 2 χρονια θα εχει 10000.. Που αν γουστάρει ταξίδια ο άνθρωπος δεν θα την πουλήσει σε δυο χρονια θα την κρατήσει παραπάνω... Οποτε πάνω απο 10000...
Τα Vstrom κρατάνε τιμή γενικά.. Αλλα μέχρι ένα σημείο... Αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση πάρε με abs και με χιλιόμετρα λίγα (ώστε να το δώσεις γύρω στα 50-60Κ) μιλάμε για να παρεις τα λεφτά σου πιςω έτσι;;; Εγώ πχ το πήρα 4500 με 37000 και το έδωσα 4500 με 65000... Βέβαια εχει λαστιχα αλυσιδογραναζα αρκετά εξτρα κτλ κτλ κτλ...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω πολυ για ολες τι λεπτομεριες που μου ειπατε. Τεταρτη εχω κανονισει να την δει ο μηχανικος μου θα προσεξω ολα αυτα που μ ειπατε και θα σας ενημερωσω θα ανεβασω κ φωτογραφια να σας το δειξω!!! Αν ολα πανε καλα και αφου η μηχανη μου αρεσει θα την παρω χωρις κρητηριο την μεταπωλιτικη του αξια...Ανυπομονω για τις πρωτες βολτες!!! Με βοηθησατε ολοι!!