Σελίδα 115 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 1994

Θέμα: Με είδα

Banned
    ΜΕ είδα να αποφεύγω το ατύχημα στο τσακ.
    Είμαι σε δρόμο διπλής,έχω ορατότητα,η αριστερή λωρίδα έχει μπάζα απο έργα τού δήμου, ξαφνικά βλεπω φλας να αναβοσβηνει και μισο αμάξι να μου κλείνει τον δρόμο.
    Τι έγινε.
    Αυτή πήγε να ξεπαρκαρει έχοντας μπροστά της και άλλα παρκαρισμένα και δεν έβλεπε τι έρχεται-αν έρχεται-αν ήμουν με κουτί η θα ειχαμε χτυπήσει η θα με είχε δεί.
    Για να προλαβω κάποιους ΠΑΝΤΑ κινούμαι με φώτα ακόμα και στο παπί.
    Μέρα και νύχτα.
    Το ρίχνω τερμα αριστερά πέρασα στην τρίχα απο τον προφυλακτήρα τής-αν ηταν κατσαρη-η τρίχα-θα είχα ακουμπήσει .
    Δεν προλάβαινω να φρεναρω και πάω στο λοφακι με τα χωματα.
    Με.ενα αλματακι το εβγαλα.
    Ευτυχώς δεν είχε ανοιχτή τρύπα απο την άλλη.
    Indoor enduro και μαλακιες...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Με είδα να γλιτωνω απο δύο (2) αυτοκίνητα μέσα σε 2 ώρες. Δύσκολες οι Δευτέρες, ε;
    Στο ένα οδηγούσε άντρας, στο άλλο γυναίκα. Ισοπαλία!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σημερα ηταν γενικως κακη μερα..... 2 απεφυγα και γω... εναν που παραλιγο να με κλεισει και εναν που φρεναρε αποτομα για να στριψει δεξια χωρις φλας. προσοχη σημερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Με ειδα να βγάζω επιτέλους το νάρθηκα μετά από δυο ολόκληρες εβδομάδες! Και να ξεκινάω γυμναστικη με βαρακια για αποκατάσταση του καρπου μου που θα κρατησει τρεις μήνες!!! Υπομονη λέω στον καθρέφτη μου... Ωωμμμμμμμμμμμμμμ
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Με είδα να δέχομαι sms με ανορθόγραφη διεύθυνση στην οποία πρέπει να πάω... (μικρό το κακό) και να ακολουθεί το "ΕΙΝΕ ΕΚΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10" και τωρα πως στο καλό να παω και να μην πεθάνω στο γέλιο, μου λες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα να δέχομαι sms με ανορθόγραφη διεύθυνση στην οποία πρέπει να πάω... (μικρό το κακό) και να ακολουθεί το "ΕΙΝΕ ΕΚΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10" και τωρα πως στο καλό να παω και να μην πεθάνω στο γέλιο, μου λες;

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα πρωί-πρωί να τρώω χύμα.....για να μάθω άλλη φορά να πηγαίνω παράνομα στους πεζόδρομους του Πειραιά.Ευτυχώς εγώ ΔΕ χτύπησα και στη μηχανή τα μανιτάρια βγάλανε τα λεφτά τους.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Με ειδα σημερα το πρωι σε δυο φρεναρισματα πανικου πηγαινοντας με χαμηλη ταχυτητα, να χανω το μπροστινο και να γλυτωνω τη τουμπα στο τσακ. Τη πρωτη φορα στη θηβων και τη δευτερη στη Δωδεκανήσου λιγο πριν τη Πειραιως. Με κερι εχουν αλειψει τους δρομους???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Με είδα να με πιάνουν οι "μπάτσοι" να κάνω σούζα, στη Φειδίου....
    και να μου τη λένε γιατί είμαι λέει... πατέρας τους !!!!

υγ
    Έχει και γαμώ την ανηφορούλα όμως
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Με είδα να με πιάνουν οι "μπάτσοι" να κάνω σούζα, στη Φειδίου....
    και να μου τη λένε γιατί είμαι λέει... πατέρας τους !!!!

υγ
    Έχει και γαμώ την ανηφορούλα όμως
    ε ρε τι τραβάνε τελικά τα παιδιά...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Κανένας σωστός;;
    Με είδα να έχω καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν να με "στήσουν".Το γιατί δεν ξέρω.
    Αμφισβητείται το ήθος και η ευγένιά μου κάπου;Ποιον να ρωτήσω;
    Κάποιες αξίες είναι διαχρονικές παιδιά και πάνω σε αυτές κρατιέται ακόμα η κοινωνία..

Θα μου πείτε:Τι τα γράφεις Δημήτρη;Ποιος θα τα δει;

-Απλά ελπίζω για το καλύτερο πάντα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Με είδα να έχω καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν να με "στήσουν".Το γιατί δεν ξέρω.
    Αμφισβητείται το ήθος και η ευγένιά μου κάπου;Ποιον να ρωτήσω;
    Κάποιες αξίες είναι διαχρονικές παιδιά και πάνω σε αυτές κρατιέται ακόμα η κοινωνία..

Θα μου πείτε:Τι τα γράφεις Δημήτρη;Ποιος θα τα δει;

-Απλά ελπίζω για το καλύτερο πάντα..
    Αν εννοείς αυτό που νομίζω, είσαι λάθος.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα εχτές να πετάγομαι έξω από το μαγαζί ......

..... ακούγοντας μία παρέα εφήβων, γύρω στα 10 άτομα, να περνά απ' έξω και κάποιον από αυτούς, να κλωτσά με μανία την πινακίδα απαγόρευσης πάρκινγκ που έχω στην ράμπα μου. Κατευθυνόμενος πρός το μέρος του, του ζήτησα επιτακτικά, να σηκώσει την πινακίδα, να την βάλει στη θέση της και να ζητήσει συγγνώμη.

Αντιθέτως οι 15χρονοι, άρχισαν να με κυκλώνουν, βρίζοντας με, απειλώντας με, απαιτώντας να ζητήσω εγώ συγγνώμη, αλλιώς "θα δείς τί θα πάθεις, θα σου την κάνουμε". Ένας από αυτούς βγάζει ένα μικρό σουγιά.

Κάνω κάποια βήματα πίσω, βάζω πλάτη στον μαντρότοιχο, παίρνω στάση άμυνας και ετοιμάζομαι για αποφυγή dash. Ευτυχώς οι γείτονες έχουν κινητοποιηθεί από τις φωνές, έχουν βγεί από μαγαζιά, αυλές και σπίτια και κατευθύνονται πρός βοήθεια μου. Οι πιτσιρικάδες, τρέπονται σε φυγή, τους κυνηγάμε και χώνονται στην αυλή του σχολείου, καμιά 300 μέτρα παραπέρα και εξαφανίζονται στα ενδότερα (1330 η ώρα, ανοικτές οι πόρτες του σχολείου). Δέν μπαίνουμε μέσα. Κάνουμε σύσκεψη, επί τόπου ....

Είναι μαθητές της 3ης Γυμνασίου, κάποιοι της πρώτης Λυκείου. Κάποιοι γείτονες, τους αναγνωρίζουν. Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, "φίλοι" των δικών τους παιδιών. Άσχετα με το ποιές κινήσεις έγιναν αργότερα, ή θα γίνουν, έχω να πώ κάτι, σε εσάς που το διαβάζετε και είστε γονείς εβήφων

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ?

ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ?

ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ? ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ? ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΑΞΙΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΙΚΑΙΡΙΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΤΕ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ

ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ

Λυπάμαι, πραγματικά λυπάμαι ....

Υ.Γ.

Με λύπη μου επίσης έμαθα, ότι ο ένας από τους αρχηγούς της παρέας, είναι γιός αστυνομικού, παλιού μου πελάτη, συντοπίτη μου. Όταν έπιασα το παιδί και το ηρέμησα και καθήσαμε να μιλήσουμε, μετά από ώρα, του είπα:
    "Επειδή εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να δείχνουμε σε εσάς τους μικρότερους, τον σωστό δρόμο, άν έκανα κάτι που σε προσέβαλα, σου ζητώ συγγνώμη"

Η απάντηση:
    "Κι εγώ συγγνώμη κύριε .... μην στεναχωριέστε ... ο πατέρας μου, μου φωνάζει και με βρίζει καθημερινά ... έχω συνηθίσει" ....
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στα κεφαλαια που γραφεις εισαι 100% σωστος
    ομως μην τα βαζεις με εφηβους γιατι ακρη δεν θα βγαλεις ειδικα οταν βρισκονται σε ομαδα
    ειναι η ηλικια της αντιδρασης και του καυγα
    βγαινεις εξω σηκωνεις την ταμπελα σου και τους λες ηρεμα και με παραπονο ''γιατι ρε παληκαρια;'' μηπως τους φερεις στο φιλοτιμο
    αν θες να το τραβηξεις μονο λογω του σουγια και για τη δικη τους προστασια μπορεις να κανεις ενα υπομνημα στον γυμνασιαρχη με κοινοποιηση στο συλλογο γονεων ωστε να ξερουν οτι κυκλοφορει μαθητης οπλισμενος

καθημερινα περναω απο ενα γυμνασιο-λυκειο της περιοχης.
    οι εικονες που βλεπω δεν θυμιζουν σε τπτ την δικη μας εποχη ενω αποτελουν προπομπο για πολλες δυσκολιες που θα κληθουν αντιμετωπισουν οι γονεις...

(για τις ''περιεργες'' φατσες/μουσουδες που τριγυρνουν περιμετρικα κ ψαχνουν αφορμες να ''πλησιασουν'' μαθητες κ μαθητριες δεν θα αναφερθω...)

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας