Καποια στιγμη ηθελα ενα μικρο δανειο για να επενδυσω στην επιχειρηση μου,(τα λεφτα τα ειχα,αλλα ειπα να μην ξοδεψω κεφαλαιο) μου ζητησαν απο την τραπεζα,την μανα μου τον πατερα μου και ολο μου το σοι να υποθηκευσω....................
Αυτοι οι τυποι που μαζεψαν τα "χαρτια" και δεν επεστρεψαν τιποτα,τι παραπανω ειχαν ρε πστμ.........;
Μην απαντησεις ........απλα να το βλεπω θελω και να μουτζωνω τον εαυτο μου...............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πολυ μεγαλη κουβεντα ανοιγετΕ. Ποτε αλλοτε δεν εγινε τοσος ντορος για το ποιους εμπιστευονται προηγουμενες κυβερνησεις και οχι μονο για το iq ( που αν ειναι δυνατον να το κρινεις απο μια οθονη) αλλα και για την εντιμοτητα του καθενος.
Εδω τι εχει γινει.... πως γινεται δημοσιογραφια.... ειναι κατι νεουδια που τους λενε, μπες απο τον υπολογιστη στο διαυγεια,ξεψαχνισε ονοματα μπες μετα facebook,twitter googlαρισε τα ξεψαχνισε τα μπας και βγαλεις κατι.... αστειες φωτογραφιες,κοτσανες τα παντα..... ξεσκισε το,αυτη ειναι η δουλεια σου στο 8ωρο... ωπ.... βρηκες φωτογραφιαρα που κανει ντακφεις στις διακοπες με ενα πλαστικο ποτηρι.....ΘΕΜΑΤΑΡΑ!Για πρωτοσελιδο κυριακατικο στο πρωτοθεμα!
Σαν να σε διαλεξει ο κουλης π.χ (τυχαιο παραδειγμα) για συμβουλο και να σε βγαλει πρωτοσελιδο το χωνι και ολα τα σαιτ οριστε κυριοι ο σουζακιας ο γκανγκστερ και ατακες τυπου κουβεντες μεγαλων αντρων...
Με την διαφορα οτι δεν στεκεται κανεις στις φωτογραφιες αλλα στις γενικοτερες δηλωσεις και στασεις ζωης που διατυμπανιζει ο συγκεκριμενος τυπακος.
Το να εισαι στην μπαρα του μπαρ (πανω απο την μπαρα, κατω απο την μπαρα, μεσα απο την μπαρα κτλ τκλ) στα φοιτητικα σου χρονια δεν ειναι προβλημα. Ουτε και κατα την περιοδο του εργασιακου σου βιου γιατι δεν νομιζω οτι κανεις στεκεται στην δουλεια του.
Στα υπολοιπα ομως που λεει, κανει γραφει, ε ναι.. Δεν ειναι και οτι καλυτερο εχουμε να στειλουμε στην Ευρωπη ως δειγμα. . Θα μου πεις στελναμε Βαρουφακη...
Εχουμε την υπουργαρα τον Φιλη για παιδειας... Τον Καμμενο για Αμυνας... Σε εναν συμβουλο θα κολλησουμε τωρα??
Quod me nutrit... me destruit.....
Άσχετα με τις όποιες ενστάσεις μου για την τοποθέτηση Καρανίκα, αλήθεια είναι ότι τα Μ.Μ.Ε δρουν πλέον απροκάλυπτα. Παράδειγμα, οι κατηγορίες για παιδεραστία για τον πρώην βουλευτή και σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γεωργιάδη. Αν αφορούσαν κάποιον άλλον πάω στοίχημα ότι θα παιζόταν το θέμα περισσότερο και από τη σειρά "τα φιλαράκια"!
Think faster than you ride
Ένα απόσπασμα του Ιουλιανού (αναγνώστη του capital). Εξαιρετική γραφή.
Η άρνηση του πολιτικού κατεστημένου που έφερε τη χώρα στην πτώχευση ήταν απλώς μια άρνηση. Δεν ήταν μια συνειδητή, δημιουργική, θετική στάση υπέρ μιας άλλης πρότασης. Άλλη πρόταση δεν υπήρχε. Όμως χωρίς άλλη πρόταση τα πράγματα μοιραία θα επέστρεφαν σε ό,τι υποτίθεται ότι αποστρέφονταν. Η ανυπαρξία άλλης πρότασης αποδείχθηκε από την πορεία των πραγμάτων. Από τα "Όχι" που γίνηκαν "Ναι", από την εξακολούθηση της ίδιας πολιτικής έως τις ακραίες συνέπειές της, δηλαδή την υπερφορολόγηση, τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, τις οργανωμένες ελεγχόμενες καταστροφές γύρω από έναν προστατευόμενο πυρήνα, τη βαθμιαία εστίαση των υποτιθέμενων διαφορών όχι σε ιδέες, όχι σε πρακτικές, αλλά σε πρόσωπα. Πρόσωπα που υπηρετούσαν την άρνηση της αξίας, η οποία αποτέλεσε την αιτία της κρίσης. Πρόσωπα που, νομοτελειακά, θα έφταναν – ώσπου έφτασαν – να συμβολίζονται και να στροβιλίζονται γύρω από τον miserabile visu Καρανίκα. Κάποιον Καρανίκα. Μια άρνηση που όταν πρωτοδιατυπώνεται φέρεται να αφορά παθογένειες και όταν υλοποιείται περιορίζεται σε πρόσωπα πόσο γνήσια μπορεί να είναι; Πόσο αληθινή; Κι αν δεν είναι αληθινή, τότε πού τελειώνει; Πώς τελειώνει;
Την απάντηση τη δίνει η κυκλικότητα της οικονομικής μας αποτυχίας. Τούτες τις έσχατες μέρες την πιστοποίησε και η ανομολόγητη πραγματικότητα της εθνικής αποτυχίας. Τα νησιά που γίναν αριθμοί σ’ έναν αόριστο, γκρίζο, ούτε δικό ούτε ξένο χάρτη. Οι απαιτήσεις της Τουρκίας που λαμβάνουν πλέον τη μορφή ολομέτωπης επίθεσης υπό συνθήκες ολομέτωπης δικής μας αναδίπλωσης. Το ξεροκόμματο που προσφέρθηκε ξεδιάντροπα, χωρίς κανένα ενδοιασμό ως προς την τιμή του τετιμημένου, προκειμένου η χώρα να αποδεχτεί τον ρόλο του λιτοδίαιτου στρατοπεδάρχη και την κατάσταση ασφυξίας ως ανθρωπιστική γυμναστική. Ο διακριτός πλέον ρόλος του εντός, εκτός και επί ταυτά. Του μέλους μη μέλους. Του τειχισμένου προπομπού και συνάμα του στιγματισμένου αποσυνάγωγου. Του περήφανου αρνητή παρία, ο οποίος, αυτοϊκανοποιούμενος με την άρνησή του, την επόμενη κιόλας στιγμή είναι έτοιμος να αποδεχθεί όλα όσα εξακολουθεί με πάθος να αρνείται.
Ολόκληρο, εδώ http://www.capital.gr/forum/thread/5...sageId=5547041
είχαμε μια κουβέντα παλιά για το ποιοί βοηθάνε....
και αν βοηθάνε οι.. μπάτσοι....
http://www.iefimerida.gr/news/255542...osfyges-eikona
ανανήψαντας
Ε;
Καμια σχέση. Ο Συριζα ακολουθει την ίδια λανθασμένη πολιτικη των προηγουμενων (υψηλη φορολογία, απουσια μεταρυθμισεων, οχι μειωση δαπανων, προστασια κρατισμου) και γι' αυτο τον κραζω. Αν προσθεσεις οτι λογω εγγενους ανικανοτητας, την υλοποιει ακομα χειροτερα και οτι λογω παντελους ελλειψης τσιπας, διοριζει οτι σκατο υπάρχει (οπως κι οι προηγουμενοι), το αθροισμα βγαινει αρνητικο.
Ειμαστε η μοναδικη ευρωπαϊκή (ή "ευρωπαϊκη) χώρα που ακομα δεν εχει βγει απο μνημονια. Οχι δε μας εφτασαν 3, παμε για τεταρτο. Αντε γεια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και τον Βύρωνα θα υπερασπιζομουν αν το μόνο αρνητικό που είχαν να του προσαψουν είναι ότι είναι σουζακιας. Είπα και τον κάθε καρανικα στο ποστ μου
Δεν χρειαζεται ...το κανουν μονοι τους...
«Βόμβα» Κούλογλου[ευρωβουλευτης Συριζα): Η κυβέρνηση θα πέσει από απειρία, ανικανότητα ή εγκληματική αδιαφορία, όχι από το ασφαλιστικό
«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»
Πηγή: «Βόμβα» Κούλογλου: Η κυβέρνηση θα πέσει από απειρία, ανικανότητα ή εγκληματική αδιαφορία, όχι από το ασφαλιστικό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/255559...#ixzz42PfmRyxN
Επισης, για μενα τουλαχιστον...το οτι δεν γουσταρω συριζα, δεν σημαινει οτι γουσταρω κουλη...
αλλα γουσταρω να σκεφτομαι...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais