Έλεγχος θερμοκρασίας σε kanthal
https://www.youtube.com/watch?v=Sxf8Oil5_bg
Φίου φίου φι φι φίου
Υπάρχει τρόπος να κάνεις hard reset ένα ηλ. τσιγάρο ? Είχε κολλήσει στην επιλογή Ni + Medium και δεν έκανε τίποτα (θα έπρεπε να σβήσει μετά απο 5sec) . Αφού πέρασαν 3-5 λεπτά εσβησε και τώρα δεν ξανανοίγει ? Τι στο καλό , να έπεσα σε προβληματικό ?
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Μήπως τελείωσε η μπαταρία και δεν ανοίγει; Αλλιώς δε σου ξηγιεται καλά βλέπω. Δε πας από το μαγαζί με μια χεστήριο επιστολή;
@Bowleno είναι η αρχή όμως. Θα το εξελίξουν και σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Βέβαια αυτοί το βαφτισαν taste control αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί και από άλλους πλέον.
Εντυπώσεις από 2πλη αντισταση ni200 σε kfl ....
Λιγο ντουμανι,πλούσια γευση.
Αντισταση 0.06 σε 2mm διάμετρο.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και που να δεις τα El Toro. Ανά 3ml αλλάζεις στήσιμο.
Ότι έχει ΝΕΤ σακατευει αντιστασεις. Natural extracted tobacco.
taifun gt 2 κλωνος is the house
Μετα απο 2 μέρες ψάξιμο γιατι ετρωγα πλυμμηρα στην τρίτη τζούρα, εντοπίστηκε και λύθηκε το θέμα του -oringακι και πλεόν παίζει πανέμορφα.Ευκολη ρύθμιση αέρα που νίωθεις διαφορά σε κάθε τρύπα ,(ακούει τα κλίκ σαν πηρούνι WP)απο θεόσφιχτη τσιγαρίσια μέχρι ελαφρώς πνευμονική , ευκολο στήσιμο και γέμισμα απο κάτω με ....κουβά, κατα την γνώμη μου καλή απόδοση γεύσης. Full metal jacket, ελαφρώς γκουμούτσα-κάνει το vtc mini να φαινεται τρε μικροσκοπίκ , αλλα τoν γουστάρω. Βγαίνει και διαφανο τανκ απο steam tuners που μικραίνει /ελαφρώνει το σύνολο.overall συμπληρωματικά στο subtank που παίζει ντουμάνια ειναι μια καλή λύση για εκείνες τις ωρες που δεν είσαι να τραβάς μεγάλες τζούρες /ντουμάνια
Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 10/03/2016 στις 12:30.
there's no such thing as impossible
Τελικά μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή οπότε εχω προχωρήσει σε dispute μέσω paypal και βλέπουμε .
Θέλω προτασεις για κάτι νέο !
Ατμοποιητή μου είπατε τον Kanger Subtank mini . Ο οποίος λογικά παίρνει και αντσιτάσεις Ti - Ni .
Μπαταρια ? Εχετε στα υπόψιν καποια στρογγυλή αλλά να έχει temp Control ?
Αν δεν υπάρχει στρογγυλή μπαταρία καποια αλλη αλλά να μην είναι πολύ μεγάλη ..
Αν θεωρείται ότι σαν νέος χρήστης (5μήνες) δεν χρειάζομαι το TC τότε έχετε κάποια αλλη πρόταση ?
Πάντα με γνώμονα την καλή απόδοση για νεο - μέσο χρήστη αλλά και την εμφάνιση ..
Ευχαριστώ
Μπορεις να δεις αυτο το πακετο της kanger που εχει μοντακι και ατμο μαζι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΟΚ , στα υπόψιν .
Και δεν μου λέτε βρε παιδιά , επισκευάζονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ? Δηλαδή αυτό που πήρα , 1 ημέρα χρήση , μην πάει τζάμπα ..
Επισκευή εννοώ , να ανοίξει , να γίνει κάποιος οπτικός έλεγχος και αν όλα καλά να ελεγθεί η πλακέτα ας πούμε ? Τι χαλάει σε αυτά ?