Συντάκτης:
efsyn.gr
Τα μέλη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, που συνεδρίασαν σήμερα για το θέμα του Σταύρου Ψυχάρη, αποφάσισαν να εξετάσουν σε επόμενη συνεδρίασή τους την υπόθεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Είχε προηγηθεί ενημέρωση της Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις 15/3/2013, σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται στις 15/3/2013 να έχει αγοράσει μετοχές της εταιρείας Samsung, αξίας 11.000 δολαρίων, ενώ απαγορεύεται από τον νόμο για πολιτικά πρόσωπα.
Σε γραπτή δήλωσή της η Συγγρού αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον κ. Μητσοτάκη. Έχουν δοθεί όλες οι επαρκείς εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες».
![]()
ανανήψαντας
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
http://www.businessenergy.gr/article...pital-controls
Ένα μικρό update.
Χθες ψώνησα κανονικά με κάρτα Visa Debit της Πειραιώς συνδεμένη με Paypal εξάτμιση από ebay.de. Ο πωλητής Γερμανός, η πληρωμή με paypal.
Νομιζω λειτουργει κανονικα το paypal οπως πριν τραβαει κανονικα απο λογαριασμο τραπεζης καιρος ηταν..
Υ.γ.Αντε να τελειωσει και το capital...![]()
εγω θα τον ενημερωνα πριν την αγορα να ειναι ενημερος. τα μαιλ του ebay τα λαμβανουν υποψιν τους σε περιπτωση διαμαχης.
Γιαννης
απο aliexpres παντως δε περναει αγορα. τουλαχιστον με mastercard της alpha
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Καλησπέρα.
Αρχικά σε ευχαριστώ. Έστειλα πρώτα μήνυμα στο πωλητή όπου του εξήγησα το θέμα με τα CC. Μου είπε ότι δεν υπήρχε θέμα αν δε περάσει η πληρωμή. Εξάλλου είχα backup και τη revolut.
Τέλος νομίζω ότι ακόμα και αν δε περάσει η πληρωμοί 9 στους 10 πωλητές θα κατανοήσουν το θέμα με τα CC και δε θα δώσουν αρνητικό feedback.
Σκέφτομαι τη λ9ύση της revolut αλλά έχω μια απορία.Αν χάσω το τηλέφωνο μου αντίο ζωή;
Φίου φίου φι φι φίου
Σήμερα έλαβα το πρωτο δέμα απο wish σε 16 μέρες
Χωρίς revolut.
Μου περασαν κανονικά την αγορά μέσω paypal