σε αυτή τη διασταση και με 250 ευρω υπαρχουν πολλες επιλογες....
κατ'αρχην να ξεκινήσουμε με τον δεικτη ταχύτητας που σε αυτή τη διασταση παιζει συνηθως σε Τ..
καλυτερα να αποφυγει τα μαλακα λάστιχα καθως στο χωμα θα φευγουν κομματια από το πελμα, οποτε καλυτερα να παει σε μια μεση κατασταση καθως και οι σκληρες γομες δεν είναι και οι πλεον κατάλληλες για εδώ! επισης η χαραξη πρεπει να εχει αρκετα τακουνάκια για να γατζωνει στο χωμα.. οποτε Goodyear, Dunlop Michelin continetal καλο είναι να τα αποφυγει καθως είναι πολύ μαλακα, ωραιο λαστιχο είναι το Pirelli p1 αλλα η χαραξη του δεν θα κανει παρα πολύ καλη δουλεια στο χωμα, ωραια χαραξη εχει το bridgestone b250, και το kleber hp3 ενώ αν θελει φθηνοτερα τοτε παει σε petlas barum matador..
Για τον MikeG.
Πολύ φοριέται και το TIGAR στην Αθήνα,ειδικά από τους ταξιτζήδες οι οποίοι ταλαιπωρούν τα οχήματά τους και θέλουν να βγάλουν χιλιόμετρα..
Για το αδερφάκι σου θα είναι ότι πρέπει.Είμαι υπέρ και στα Petlas..
Είναι μέσα στην γκάμα των ελαστικών που εμπορεύεστε;
Συνήθως τα μαγαζιά επιλέγουν τα επώνυμα κι 1-2 οικονομικές λύσεις.Όχι όλες..
Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω την γνώμη σου mikes μιας κι αφορά τον δικό σας χώρο.
Πρέπει να τα έχουμε πει στο παρελθόν.Ήθελα δεύτερη γνώμη για συγκεκριμένο ελαστικό και με βοήθησες,νομίζω.
δεν εχει να κανει με το αν είναι στη γκαμα των ελαστικων που εμπορευόμαστε, το ότι δεν το εχουμε σε στοκ, δε σημαινει ότι δεν μπορούμε να το φερουμε αμα μας ζητηθεί, οποτε ο πελατης μπορει να ρωτησει "τιγκαρ εχετε?"
ε δεν εχω ακουσει κανεναν ποτε να το ζηταει, και δεν εχω δει κανεναν ποτε που το φοραει, να θελει να το ξαναβαλει!
Τα viking τι λένε ρε παιδιά ?
Μου τα προτείνει ο λαστιχάς σαν 2nd της continental ? Ισχύει ?
Για διασταση 195/65/15 αποκλειστικα εθνικη τι προτεινετε; κσι τι τιμες παιζουν με ζυγοσταθμιση και ευθυγραμμιση;
Σκεφτομαι τα continental premimur 5 με τα οποια ημουν ευχαριστημενος..
Τα conti τα 5 που σκέφτεσαι είναι πολύ καλά΄
Η ζυγοστάθμιση είναι μέσα στην τιμή που θα σου πουν ενώ η ευθυγράμμιση ποικίλει αναλόγως το μαγαζί. (από δωρεάν εως κανα 50άρι με μέση τιμή τα 20€).
Τα P1 τα φοράω στο εταιρικό μετά από Goodyear EfficientNONgrip. Πολύ καλό λάστιχο!
Κλεκλές
Δεν νομίζω επίσης να έρχεται κόσμος "καρφωμένος" να αγοράσει πολλά από τα οποία αναφέρθηκαν παραπάνω..
Μην απαξιώνουμε έτσι εύκολα.
Παραθέτω κάποιες πληροφορίες το λοιπόν.
Η Tigar είναι Σερβική κατασκευαστική εταιρία ελαστικών από το 1935.
Ξεκινώντας το 2005 επαφές η Michelin,το 2007 έγινε μεγαλομέτοχος της εταιρίας και το 2009 πήρε και το εναπομείναν ποσοστό παίρνοντας και τυπικά τον έλεγχο της εταιρίας.Στο Σερβικό εργοστάσιο κατασκευάζονται και τα Kormoran,Riken που επίσης ανήκουν στον όμιλο Michelin.
Από τότε μέχρι τώρα έχει επενδύσει εκατομμύρια στην εταιρία,δίνοντας τεχνογνωσία.Απώτερος σκοπός να μεγαλώσει το μερίδιό της στην παγκόσμια αγορά έχοντας δε τιμές σε προϊόντα της που θα μπορούν να ανταγωνιστούν τα Κινέζικα παρέχοντας καλύτερη ποιότητα σε προσιτή τιμή.
Αυτά τα ελαστικά είναι ευρύτερα γνωστά,εδώ και χρόνια στις χώρες του Ανατολικού μπλόκ.
Αυτά από εμένα για τα Tigar.
Δυο κουβέντες κι από την Michelin http://www.michelin.com/eng/media-ro...ar-Tyres-plant
αμα θελει σχετικα "ενισχυμενα": σε επωνυμα bridgestone σε οικονομικα petlas (ένα μοντελο εχουν σε αυτά τα νουμερα)
αμα θελει κατι σε πιο μαλακο: επωνυμα kleber οικονομικα barum matador αυτά οσον αφορα τακουνι καταλληλο για λιγο χωματακι
αλλιως αν δεν τον πολυνοιαζει αυτό το κομματι, σε επωνυμα βαζει και Pirelli, yokohama toyo...