Σελίδα 108 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα με το παπί και τη κορούλα σου επάνω να σας περνάει μάκτρο ένα αμάξι. Σας είδα και εσάς πρόσφυγες που δε γουστάρατε να φάτε αρακά. Αυτό είχε το μενού σήμερα με το μπαρδον δηλαδή.

Σε είδα επίμονε πωλητή της οτέ/κοσμοτέ να ζητάς να αλλάξω εταιρία και να φάω πέναλτι από τα σπασμένα συμβόλαια κανένα 300άρι για να κερδίσω... 170 ευρώ και 30 ευρώ δωροεπιταγή από τον Γερμανό. Ρε σεις... Ντα φακ;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1479 Προβολή μηνύματος
    Σας είδα Παπαδιαμαντόπουλου και Κηφισιάς , κατα τις 21:00 αποψε, μάλλον χτυπημένοι ο ένας ξάπλα και ο άλλος καθιστος. δεν κατάλαβα αν είσαστε δύο μηχανές ή αν έγινε κάτι άλλο! Ελπίζω να είσαστε καλά και να ήταν μόνο γρατσουνιές!

Το ρ1 εννοεις...μα πραγματικα...τι να εγινε?πιο κατω ενα απριλια ηταν ακουμπησμενο στο διαζωμα...

Σας είδα το μεσημέρι στις τρεις γέφυρες.
    Ένα τζιπ κάτι εμπρός (μάλλον χωρίς ζημιά).
    Ένα άουντι κάτι στην μέση και κάθετα στην αριστερή λωρίδα με τη μούρη χάλια.
    Ένα... Καλά δεν θυμάμαι τι ήταν πίσω. Χωρίς εμφανή ζημιά επίσης.

ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΑΚΑΡΑΤΕ και μόνο το ένα αυτοκίνητο είχε ζημιά, όπως και το πως γύρισε κάθετα το γερμανικό ενώ τράκαρε με τα μούτρα δεν μπορώ να καταλάβω.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα παππούλη οδηγέ με τα εγγόνια στα πίσω καθίσματα να μένεις έκθαμβος για το πόσο καλοδιατηρημένο έχω το μοτόρι ύστερα από 7 χρόνια και να μου δίνεις και συμβουλές για να προσέχω.
    Να σαι καλά μου φτιάξες τη μέρα

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Σε είδα αγαπητέ με το varadero που θες να λέγεσαι και μοτοσυκλετιστης! Τι να πρωτοσχολιασω δεν ξέρω...
    Ντύσιμο ακατάλληλο, κράνος ανύπαρκτο, μηχανή μέσα στη βρώμα αλλά το κερασάκι ήταν η τυρόπιτα που παλεύες να μασαμπουκωσεις εν κινησει!!Ενταξει είπαμε τα varadero είναι άνετα οσο ένας καναπές αλλά....... θα φας κιόλας;;;;!!!!
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    βλακάκο ξεκράνωτε με το cbf στην Κύμης κατα τις 18:30, όταν ανοίγεις να φύγεις απο το φανάρι προσπερνώντας με απο αριστερά και βρίσκεις μπροστά σου αυτοκίνητο που σέρνεται , το να μπεις δεξιά του και να μην γίνουμε ήχος και φως οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο οτι ειδα την μαλακια να ερχεται και εκοψα, οχι στις δεινές οδηγικές σου ικανότητες:a31:
    ελεος ρε πστμ
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Προβολή μηνύματος
    Σε είδα αγαπητέ με το varadero που θες να λέγεσαι και μοτοσυκλετιστης! Τι να πρωτοσχολιασω δεν ξέρω...
    Ντύσιμο ακατάλληλο, κράνος ανύπαρκτο, μηχανή μέσα στη βρώμα αλλά το κερασάκι ήταν η τυρόπιτα που παλεύες να μασαμπουκωσεις εν κινησει!!Ενταξει είπαμε τα varadero είναι άνετα οσο ένας καναπές αλλά....... θα φας κιόλας;;;;!!!!
    είδα μπάρμπα με σκούτερ (με ζελατίνα τζαμαρία) να τρώει πιτόγυρο στην εθνική.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα κοπελια με το λευκο z750 στην κηφισιας στο υψος του υγεια. Με αυτο το τακουνι, πως μπορεις και οδηγας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Ξέρω ότι καταντάω γραφικός.. ΑΛΛΑ.. αυτό τον μ@λάκα με το Vstrom και τα xenon που με πήγαινε προφυλακτήρα σήμερα το βράδυ με το ΙΧ τον πλάκωνα στο ξύλο ΑΝΕΤΑ!!! Θέλω να σου ευχηθώ τα χειρότερα ρε Π@ΥΣΤΑΡΙΟ .... αλλά σε λυπάμαι! ΣΕ ΕΙΔΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Παλαιό μέλος
    Σε είδα sachs hercules σήμερα το πρωί πάνω στο φορτηγάκι του γύφτου μαζί με άλλα παλιοσιδερα....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_1.jpg 
Προβολές:	301 
Μέγεθος:	3,3 KB 
ID:	355046
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τραβα ρε καραγκιοζη και μαζεψε το απριλια που εχεις αφησει πανω στο πεζοδρομιο καθετα κολλητα στο δεντρο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤ ετσι ωστε να μη χωραει να περασει οχι καροτσακι οχι πατεριτσα οχι μπαστουνι αλλα ουτε καν υγιες και αρτιμελες ατομο

ασταδιαλα πια

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να πηγαινεις με γαντακι και fleece μεχρι τα ματια (σαν τον νιντζα...)
    Φορατε κανα κρανακι ρε παιδια...τοσο κακο ειναι;;
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Πολλες φόρες εχω γλυτώσει στουκο απλα και μόνο απο διαίσθηση.
    Δλδ. εκει που πηγαινω ανετος σε αδεια λεοφωρο , τυχαίνει καμια φορα σε καποιο φαναρι (τυχαιο),
    ενω εχω πρασινο και ειμαι πανω σε κεντρικο,να ψιλοκόβω , να κοιταω σε στενο που εχει κοκκινο , και να γινεται παραβιαση ,
    ενω τα υπολοιπα 150 στενα μεχρι το σπιτι μου να μην κανω κατι αντιστοιχο.

Τετάρτη βράδυ , ανεβαινοντας την Λαμπράκη (Κορυδαλλο) , ψιλοπαίζουμε με ενα super four,
    μια εγω μπροστα,μια αυτος κλπ.
    Στο ύψος της Ταξιαρχων , ενω εχουμε πράσινο απο ώρα , τσουπ η διαίσθηση , κόβω πολύ , περναει ο αλλος μπροστα,
    και πριν φτάσει στη διασταυρωση (με πρασινο ετσι) πλακωνομαι στις κόρνες , κοβει κιαυτος να δει τι γινεται....
    και διασχίζει καθετα μια κοπελιτσα με το sunny του μπαμπα της και τα 2 ρευματα της Λαμπρακη και παει για τις καφετεριες.

Ο φιλος με το super four , ακομα πρεπει να κανει τσιγαρα...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε