Σελίδα 27 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 579

Θέμα: MOTO GP ROUND 1 Commercial bank Grand prix of Qatar

Παλαιό μέλος
    Σουζουκια και ντουκατες ξεχάστε τα. .....πυροτέχνημα τα είναι με οδηγούς που δεν μπορούν να χτυπήσουν κορυφή. ....ο Ντάνι θα ανέβενει από αγώνα σε αγώνα. ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ότι παιχνίδι παίζει ο Rossi, παίζει και ο Lorenzo. Σπάει και αυτός τα νεύρα των άλλων. Οδηγάρα, μην λέμε μ@λ@κιες. Απλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το επικοινωνιακό του Rossi. Σαν να έχει μόνιμη περίοδο είναι.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ότι παιχνίδι παίζει ο Rossi, παίζει και ο Lorenzo. Σπάει και αυτός τα νεύρα των άλλων. Οδηγάρα, μην λέμε μ@λ@κιες. Απλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το επικοινωνιακό του Rossi. Σαν να έχει μόνιμη περίοδο είναι.
    Με πανσέληνο και ανάγωγο Ερμή.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Ο αχώνευτος οδήγησε εξαιρετικά, τα ντουκάτια ευτυχώς που δεν σωριάστηκαν και τα δύο και ο sfb όντως έκανε υπέρβαση. Ο γιατρός δεν τόλμησε γιατί ξέρει ότι δεν αξίζει ακόμα να ρισκάρει.. είναι πολύ νωρίς. Κρίμα για Βινιάλες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Έχει κάποιος video με τις χειρονομίες; Γιατί μόλις τέλειωσε ο αγώνας το έκλεισα γαμώτο.
    https://youtu.be/ah0Sb3a877Y
    surfing the wild side

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από morpheus Προβολή μηνύματος

Με τοσο κραξιμο,λογικη η αντιδραση..

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    αρε γιαννο-το ειχες σημερα.
    μολις επεσε το εριξα στο fb-απογοητευση
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος

Highlight όποιος ξαναδεί τον αγώνα θα δεί οτι η καρίνα απο το M1 του Rossi πήγαινε σα παντιέρα.
    Α γεια σου. Το δα και γω αλλά νόμιζα με γελούσαν τα μάτια μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από morpheus Προβολή μηνύματος
    Πλακα εχει η φαση που περναει μπροστα απο Vale και ΜΜ κανοντας τα καραγκιοζιλικια του και τον κοιτανε κι οι δυο σε στυλ :"Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε φιλε;"

edit: Να υπενθυμισω σε ολους τη λειτουργια "Προσθηκη στη λιστα απορριψης" που μπορουμε να κανουμε σε συγκεκριμενους χρηστες ωστε να μη βλεπουμε το περιεχομενο που ανεβαζουν. Επειδη βλεπω πως καποιοι εχουν ορεξη παλι και ειναι κριμα να ασχολουμαστε με μαλακιες ενω εχει ξεκινησει το πρωταθλημα. Εμενα με εχει σωσει σε 2-3 περιπτωσεις...

Παίδες, χαλαρώστε....

Πολυ καλός αγωνας με καινούργια λαστιχα που βάζουν νεα δεδομένα στο τραπέζι , με σοφτ πίσω οι δυο πρώτοι και με ρεκόρ πίστας στους τελευταίους γύρους.
    Ο Ιανονε έπεσε απ τις κατάρες του ΚΤΗΝΟΥΣ που για άλλους τις έστελνε και τον δικο του πέτυχαν , χάλια σημάδι φίλε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η τελική του ducati, έκανε την διαφορά μόνο με Γιάννο.
    Ο Dovis δεν μπορούσε να τους βαράει κόρνα, όπως ο εταιρος ducos. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.

Μάπα ο αγώνας από θέαμα. Ο JL αλάνθαστος, ο Dovi φωτοβολίδα που δεν νομίζω να κρατήσει, ο ΜΜ όσο μπορούσε το πάλεψε, μιας και Honda δεν φαίνεται να είναι στο επίπεδο των αλλων. Αντίστοιχα και ο VR που ενώ φάνηκε πως θα κάνει κίνηση στον τελευταίο γύρο και είχε καλύτερο γυρολογιο, δίστασε.

Dani απογοήτευση, Maverick αναμενόμενη θέση.
    Από κει και κάτω...το χάος. Επανάληψη των προηγούμενων ετών και ημέρα της μαρμοτας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλός αγωνας με καινούργια λαστιχα που βάζουν νεα δεδομένα στο τραπέζι , με σοφτ πίσω οι δυο πρώτοι και με ρεκόρ πίστας στους τελευταίους γύρους.
    αν είδες την συνέχεια στην μετάδοση, ο Colin Edwards που ήταν δοκιμαστής προ-αγωνιστικά για τα λάστιχα είπε ότι οι δοκιμές στο Κατάρ είχαν γίνει όλες μέρα με θερμοκρασία αέρα πάνω από 35 βαθμούς και ζεστή άσφαλτο, οπότε η πρώτη επαφή με συνθήκες αγώνα ήταν αυτό το 3ήμερο και αποδείχτηκε ότι το "μαλακό" το πρωί ήταν όχι τόσο μαλακό την νύχτα. Στις υπόλοιπες πίστες που θα αγωνιστούν μέρα, είπε ότι περιμένουν πιο "φυσιολογική" συμπεριφορά από τα ελαστικά.
    Και έδωσε τα εύσημα στην ντουκάτι που πρώτη φορά αγωνίζεται με μισλέν (ή αυτό κατάλαβα, χάλια ήχος το στρίμινγκ που είχα επιλέξει) και δεν έχει δεδομένα της μάρκας από παλιότερα όπως η Yam και Η.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και έδωσε τα εύσημα στην ντουκάτι που πρώτη φορά αγωνίζεται με μισλέν (ή αυτό κατάλαβα, χάλια ήχος το στρίμινγκ που είχα επιλέξει) και δεν έχει δεδομένα της μάρκας από παλιότερα όπως η Yam και Η.
    Και να το είπε, το θεωρώ τρομερή κοτσάνα... Τι σχέση έχουν τα μηχανάκια του 2008 με τα φετινά για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα από τότε. Εκτός του ότι έχει αλλάξει και η διάμετρος των ελαστικών

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Ο Rossi μου φάνηκε να περιμένει τη κόμπλα ΜΜ με Dovi για να επωφεληθεί αλλά δεν του έκατσε. Κάτι σαν παιχνίδι αναμονής που του τη χάλασε ο ΜΜ μου φάνηκε.
    Άτολμος, για εμένα, ήταν ο sfb σε σχέση με αυτά που έκανε πέρσυ.
    Ο ξινός... ξινός.

Επειδή δεν πρόσεξα καλά, μόνο ο ξινός είχε αυτό το «φτεράκι» μπροστά? Είναι δυνατόν να του έδωσε τόσο μεγάλο πλεονέκτημα?
    Έχω την εντύπωση ότι αν δεν ήταν ο Dovicio πίσω του, με την τεράστια διαφορά σε τελική, θα είχε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Επίσης πάλι μου φάνηκε ότι μετά το τέλος του αγώνα δεν «χαιρετήθηκε» με τον Vale.

Θέλω Rossi με Ducati. Είμαι καλά γιατρέ???
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. Moto Gp Round 12 Octo British Grand Prix
    από Billymuse στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 265
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2015, 18:19
  3. MOTO GP ROUND 5 GRAND PRIX DE FRANCE