Σουζουκια και ντουκατες ξεχάστε τα. .....πυροτέχνημα τα είναι με οδηγούς που δεν μπορούν να χτυπήσουν κορυφή. ....ο Ντάνι θα ανέβενει από αγώνα σε αγώνα. ...
Σουζουκια και ντουκατες ξεχάστε τα. .....πυροτέχνημα τα είναι με οδηγούς που δεν μπορούν να χτυπήσουν κορυφή. ....ο Ντάνι θα ανέβενει από αγώνα σε αγώνα. ...
Ότι παιχνίδι παίζει ο Rossi, παίζει και ο Lorenzo. Σπάει και αυτός τα νεύρα των άλλων. Οδηγάρα, μην λέμε μ@λ@κιες. Απλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το επικοινωνιακό του Rossi. Σαν να έχει μόνιμη περίοδο είναι.
Ο αχώνευτος οδήγησε εξαιρετικά, τα ντουκάτια ευτυχώς που δεν σωριάστηκαν και τα δύο και ο sfb όντως έκανε υπέρβαση. Ο γιατρός δεν τόλμησε γιατί ξέρει ότι δεν αξίζει ακόμα να ρισκάρει.. είναι πολύ νωρίς. Κρίμα για Βινιάλες.
surfing the wild side
αρε γιαννο-το ειχες σημερα.
μολις επεσε το εριξα στο fb-απογοητευση
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Πλακα εχει η φαση που περναει μπροστα απο Vale και ΜΜ κανοντας τα καραγκιοζιλικια του και τον κοιτανε κι οι δυο σε στυλ :"Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε φιλε;"
edit: Να υπενθυμισω σε ολους τη λειτουργια "Προσθηκη στη λιστα απορριψης" που μπορουμε να κανουμε σε συγκεκριμενους χρηστες ωστε να μη βλεπουμε το περιεχομενο που ανεβαζουν. Επειδη βλεπω πως καποιοι εχουν ορεξη παλι και ειναι κριμα να ασχολουμαστε με μαλακιες ενω εχει ξεκινησει το πρωταθλημα. Εμενα με εχει σωσει σε 2-3 περιπτωσεις...![]()
Πολυ καλός αγωνας με καινούργια λαστιχα που βάζουν νεα δεδομένα στο τραπέζι , με σοφτ πίσω οι δυο πρώτοι και με ρεκόρ πίστας στους τελευταίους γύρους.
Ο Ιανονε έπεσε απ τις κατάρες του ΚΤΗΝΟΥΣ που για άλλους τις έστελνε και τον δικο του πέτυχαν , χάλια σημάδι φίλε![]()
Η τελική του ducati, έκανε την διαφορά μόνο με Γιάννο.
Ο Dovis δεν μπορούσε να τους βαράει κόρνα, όπως ο εταιρος ducos. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.
Μάπα ο αγώνας από θέαμα. Ο JL αλάνθαστος, ο Dovi φωτοβολίδα που δεν νομίζω να κρατήσει, ο ΜΜ όσο μπορούσε το πάλεψε, μιας και Honda δεν φαίνεται να είναι στο επίπεδο των αλλων. Αντίστοιχα και ο VR που ενώ φάνηκε πως θα κάνει κίνηση στον τελευταίο γύρο και είχε καλύτερο γυρολογιο, δίστασε.
Dani απογοήτευση, Maverick αναμενόμενη θέση.
Από κει και κάτω...το χάος. Επανάληψη των προηγούμενων ετών και ημέρα της μαρμοτας.
αν είδες την συνέχεια στην μετάδοση, ο Colin Edwards που ήταν δοκιμαστής προ-αγωνιστικά για τα λάστιχα είπε ότι οι δοκιμές στο Κατάρ είχαν γίνει όλες μέρα με θερμοκρασία αέρα πάνω από 35 βαθμούς και ζεστή άσφαλτο, οπότε η πρώτη επαφή με συνθήκες αγώνα ήταν αυτό το 3ήμερο και αποδείχτηκε ότι το "μαλακό" το πρωί ήταν όχι τόσο μαλακό την νύχτα. Στις υπόλοιπες πίστες που θα αγωνιστούν μέρα, είπε ότι περιμένουν πιο "φυσιολογική" συμπεριφορά από τα ελαστικά.
Και έδωσε τα εύσημα στην ντουκάτι που πρώτη φορά αγωνίζεται με μισλέν (ή αυτό κατάλαβα, χάλια ήχος το στρίμινγκ που είχα επιλέξει) και δεν έχει δεδομένα της μάρκας από παλιότερα όπως η Yam και Η.
Ο Rossi μου φάνηκε να περιμένει τη κόμπλα ΜΜ με Dovi για να επωφεληθεί αλλά δεν του έκατσε. Κάτι σαν παιχνίδι αναμονής που του τη χάλασε ο ΜΜ μου φάνηκε.
Άτολμος, για εμένα, ήταν ο sfb σε σχέση με αυτά που έκανε πέρσυ.
Ο ξινός... ξινός.
Επειδή δεν πρόσεξα καλά, μόνο ο ξινός είχε αυτό το «φτεράκι» μπροστά? Είναι δυνατόν να του έδωσε τόσο μεγάλο πλεονέκτημα?
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν ήταν ο Dovicio πίσω του, με την τεράστια διαφορά σε τελική, θα είχε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.
Επίσης πάλι μου φάνηκε ότι μετά το τέλος του αγώνα δεν «χαιρετήθηκε» με τον Vale.
Θέλω Rossi με Ducati. Είμαι καλά γιατρέ???