θυμάμαι παλιότερα μια περίπτωση που ένας υποψήφιος αγοραστής άφησε πίσω τον συνεργό του... Θεωρώ το πιο δίκαιο να γίνει η όποια διαδικασία σε συνεργείο. Να πάρει ο μηχανικός τη μηχανή και να την κάνει βόλτα και όχι ο πελάτης.
θυμάμαι παλιότερα μια περίπτωση που ένας υποψήφιος αγοραστής άφησε πίσω τον συνεργό του... Θεωρώ το πιο δίκαιο να γίνει η όποια διαδικασία σε συνεργείο. Να πάρει ο μηχανικός τη μηχανή και να την κάνει βόλτα και όχι ο πελάτης.
2 μηχανές έχω αγοράσει και 1 έχω πουλήσει.
Όταν αγόρασα, τις οδήγησα δικάβαλο με τον πωλητή πίσω για περίπου 5 λεπτά πριν πάνε για το τελικό οκ του μηχανικού.
Όταν πούλησα έκανα ακριβώς το ίδιο ως πωλητής. Άφησα τον αγοραστή να την πάρει βόλτα με μένα πίσω και κατόπιν στο μηχανικό για το τελικό οκ.
για αυτο οτι παιρνω, το παιρνω καινουργιο..ουτε σκεψεις ουτε διλημματα...μονο το χερι στη τσεπη χαχααχαχ
Αυτο.
Σε μηχανικο και να το οδηγησει αυτος.
Πρώτα να το δεις,
αν θες βόλτα, λεφτά στο χέρι (70% και πάνω)
σε Παρκινγκ π.χ. σουπερ μαρκετ ή εμπορικό...
Για να δεις τα φρένα, το τιμόνι κτλ. δεν θες 150 στο κοντέρ...
Μακάρι να το βρει παιδί...
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 02/04/2016 στις 01:39.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Προ ημερων Βασιλη εκλεισε ραντεβου στο Καναλι Πρεβεζας ατομο με πωλητη.Το μηχανακι που πουλιοταν ηταν ενα CBR1000RR του 7' νομιζω.Ο τυπος που πηγε,εμφανιστηκε με κρανος και παπι που ειχε δανειστει απο δεσποινιδα γνωστη.Πηρε βολτα το μηχανακι αφηνοντας το παπι κι εξαφανιστηκε..
Επειδη ηταν και μαγκας,σταματησε κονιορδος σε βενζιναδικο του Λουρου,γεμισε βενζινα κι ακομα του φωναζει ο πρατηριουχος...
Τι να το κανω οτι ειναι σεσημασμενος,τον ξερουν κλπ.Παει το μηχανακι;
Αυτος απλα προσθεσε ακομα μια κλοπη στο παλμαρε του φεροντας σε περας αλλη μια "παραγγελια".
ειναι λιγο θεμα η βολτα απο υποψηφιο αγοραστη...
εγω κοβω φατσες και κρινω...
καποια τα εχω δωσει σε παρκινγκ απλα και μονο επειδη τον ειδα "σωστο"...καποια δεν τα εχω δωσει βολτα χωρις εμενα επανω...
και εχω αγορασει χωρις καν να καβαλησω...
και δεν εχω αγορασει ενω το ειχα παρει παρτουζα εγω, ο μηχανικος μου και αλλος ενας...ο καθενας μονος του....(δεν ειχε τιποτα το μηχανακι...απλα δεν μου'κανε)...
βασικα οντως το να παει το μηχανακι σε συνεργειο του υποψηφιου αγοραστη ειναι ενα + γιατι δινει μια ασφαλεια στον πωλητη...
μακαρι να το πηραν μια βολτα το βαρκαντερο και να το βρει ο ιδιοκτητης...
Ποιος μακακας μπηκε στη διαδικασια να κλεψει και να τελεσει τοσο ασχημο αδικημα για μια μηχανη τοσο φθηνης και αλλης εποχης;;;..μακαει το παλικαρι να ρη βρει αν και φοβαμαι οτι ειναι ηδη ανταλλακτικα.
Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι οτι η σαρια των μουσουλμανων αξιζει σε αυτα τα καθαρματα..
Ουτε με εσένα επάνω λεει τίποτα.Σε πάει σε προκαθορισμένο σημείο,βγαίνει ο συνεργός με ένα γκάνι και σου λέει κατέβα,μας κάνει.Θα το πάρουμε.Ετσι απλά.Να τον πας εσύ βόλτα, πάλι δε λέει κάτι μιας και, πάλι με ένα γκάνι σου λέει το απο πάνω που έγραψα.Μόνο σε μάστορα και η πληρωμή εντός τράπεζας.Οχι έξω απο τη τράπεζα,μέσα στη τράπεζα που έχει και κάμερες.Αν η τράπεζα είναι κοινή σας κιόλας τα καταθέτεις όπως είναι και μετά βγαίνεις έξω.
Φίου φίου φι φι φίου
Καταρχην δεν φταιει καποιος ντε και καλα.Υπαρχουνε ομως αρκετοι τροποι για να εξασφαλιστει καποιος που πουλαει το μηχανακι του,απο τετοιες κακοτοπιες.
Αν θελει να το κανει βολτουλα ο υποψηφιος αγοραστης:διπλωμα ,αδεια κυκλοφοριας (κλειδια ?) του οχηματος με το οποιο ηρθε,βολτα σε χωρο με καμερες (παρκινγκ καταστηματος) και αρκετα αλλα που ειπανε και οι υπολοιποι.
Οσες φορες εχω αγορασει μηχανη φυσικα και την βολταρα.Σιγα μην αγορασω μηχανη κοιταζοντας την απο το απεναντι πεζοδρομιο.Αλλα πριν την καβαλησω και αφου πιστοποιω οτι η μηχανη οντως ανηκει στο ατομο που εχω απεναντι μου,απο μονος μου δειχνω ταυτοτητα και του αφηνω την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος μου.Φυσικα οχι τα κλειδια του αυτοκινητου γιατι υπαρχει ο κινδυνος απο αλλου να φυλαχτεις και απο αλλου να σου ερθει.
Απο εκει και περα,παντα υπαρχει και η Θεα Τυχη η οποια παιζει τον δικο της ρολο.Οσο λιγοτερα ομως αφησουμε στα χερια της ,τοσο το καλυτερο.