Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    θυμάμαι παλιότερα μια περίπτωση που ένας υποψήφιος αγοραστής άφησε πίσω τον συνεργό του... Θεωρώ το πιο δίκαιο να γίνει η όποια διαδικασία σε συνεργείο. Να πάρει ο μηχανικός τη μηχανή και να την κάνει βόλτα και όχι ο πελάτης.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    2 μηχανές έχω αγοράσει και 1 έχω πουλήσει.

Όταν αγόρασα, τις οδήγησα δικάβαλο με τον πωλητή πίσω για περίπου 5 λεπτά πριν πάνε για το τελικό οκ του μηχανικού.
    Όταν πούλησα έκανα ακριβώς το ίδιο ως πωλητής. Άφησα τον αγοραστή να την πάρει βόλτα με μένα πίσω και κατόπιν στο μηχανικό για το τελικό οκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    2 μηχανές έχω αγοράσει και 1 έχω πουλήσει.

Όταν αγόρασα, τις οδήγησα δικάβαλο με τον πωλητή πίσω για περίπου 5 λεπτά πριν πάνε για το τελικό οκ του μηχανικού.
    Όταν πούλησα έκανα ακριβώς το ίδιο ως πωλητής. Άφησα τον αγοραστή να την πάρει βόλτα με μένα πίσω και κατόπιν στο μηχανικό για το τελικό οκ.
    Κι αν ο υποψηφιος αγοραστης ειναι λιμοταγαρο και σε τσακισει πουθενα;;
    Κλαψε μετα..

Παλαιό μέλος
    για αυτο οτι παιρνω, το παιρνω καινουργιο..ουτε σκεψεις ουτε διλημματα...μονο το χερι στη τσεπη χαχααχαχ

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Αυτο.

Σε μηχανικο και να το οδηγησει αυτος.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Εγω παλι 5 πουλησα μονο ενας εκανε βολτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Πρώτα να το δεις,
    αν θες βόλτα, λεφτά στο χέρι (70% και πάνω)
    σε Παρκινγκ π.χ. σουπερ μαρκετ ή εμπορικό...

Για να δεις τα φρένα, το τιμόνι κτλ. δεν θες 150 στο κοντέρ...

Μακάρι να το βρει παιδί...
    Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 02/04/2016 στις 01:39.
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    θυμάμαι παλιότερα μια περίπτωση που ένας υποψήφιος αγοραστής άφησε πίσω τον συνεργό του... Θεωρώ το πιο δίκαιο να γίνει η όποια διαδικασία σε συνεργείο. Να πάρει ο μηχανικός τη μηχανή και να την κάνει βόλτα και όχι ο πελάτης.
    Ακριβώς! 1ο ραντεβού να τη δω αν μου κάνει και καπάκι στο συνεργείο να τη δει και ο μάστορας και να την κάνει βόλτα..
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    εγω θα ζητουσα τα κλειδια απο το οχημα που ηρθε μαζι με την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα η το διπλωμα. αν ηρθε με τα ποδια απλα δεν το δινω.
    Προ ημερων Βασιλη εκλεισε ραντεβου στο Καναλι Πρεβεζας ατομο με πωλητη.Το μηχανακι που πουλιοταν ηταν ενα CBR1000RR του 7' νομιζω.Ο τυπος που πηγε,εμφανιστηκε με κρανος και παπι που ειχε δανειστει απο δεσποινιδα γνωστη.Πηρε βολτα το μηχανακι αφηνοντας το παπι κι εξαφανιστηκε..
    Επειδη ηταν και μαγκας,σταματησε κονιορδος σε βενζιναδικο του Λουρου,γεμισε βενζινα κι ακομα του φωναζει ο πρατηριουχος...
    Τι να το κανω οτι ειναι σεσημασμενος,τον ξερουν κλπ.Παει το μηχανακι;
    Αυτος απλα προσθεσε ακομα μια κλοπη στο παλμαρε του φεροντας σε περας αλλη μια "παραγγελια".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι λιγο θεμα η βολτα απο υποψηφιο αγοραστη...
    εγω κοβω φατσες και κρινω...

καποια τα εχω δωσει σε παρκινγκ απλα και μονο επειδη τον ειδα "σωστο"...καποια δεν τα εχω δωσει βολτα χωρις εμενα επανω...

και εχω αγορασει χωρις καν να καβαλησω...
    και δεν εχω αγορασει ενω το ειχα παρει παρτουζα εγω, ο μηχανικος μου και αλλος ενας...ο καθενας μονος του....(δεν ειχε τιποτα το μηχανακι...απλα δεν μου'κανε)...

βασικα οντως το να παει το μηχανακι σε συνεργειο του υποψηφιου αγοραστη ειναι ενα + γιατι δινει μια ασφαλεια στον πωλητη...

μακαρι να το πηραν μια βολτα το βαρκαντερο και να το βρει ο ιδιοκτητης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ποιος μακακας μπηκε στη διαδικασια να κλεψει και να τελεσει τοσο ασχημο αδικημα για μια μηχανη τοσο φθηνης και αλλης εποχης;;;..μακαει το παλικαρι να ρη βρει αν και φοβαμαι οτι ειναι ηδη ανταλλακτικα.

Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι οτι η σαρια των μουσουλμανων αξιζει σε αυτα τα καθαρματα..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ουτε με εσένα επάνω λεει τίποτα.Σε πάει σε προκαθορισμένο σημείο,βγαίνει ο συνεργός με ένα γκάνι και σου λέει κατέβα,μας κάνει.Θα το πάρουμε.Ετσι απλά.Να τον πας εσύ βόλτα, πάλι δε λέει κάτι μιας και, πάλι με ένα γκάνι σου λέει το απο πάνω που έγραψα.Μόνο σε μάστορα και η πληρωμή εντός τράπεζας.Οχι έξω απο τη τράπεζα,μέσα στη τράπεζα που έχει και κάμερες.Αν η τράπεζα είναι κοινή σας κιόλας τα καταθέτεις όπως είναι και μετά βγαίνεις έξω.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    ενταξει!συμφωνω.καλα τα λες κ.Πανο μας
    αλλα και τις πταιει που ο αλλος ηταν λαμογιο?
    ρητορικο το ερωτημα!!δεν περιμενω απαντηση!
    Καταρχην δεν φταιει καποιος ντε και καλα.Υπαρχουνε ομως αρκετοι τροποι για να εξασφαλιστει καποιος που πουλαει το μηχανακι του,απο τετοιες κακοτοπιες.

Αν θελει να το κανει βολτουλα ο υποψηφιος αγοραστης:διπλωμα ,αδεια κυκλοφοριας (κλειδια ?) του οχηματος με το οποιο ηρθε,βολτα σε χωρο με καμερες (παρκινγκ καταστηματος) και αρκετα αλλα που ειπανε και οι υπολοιποι.

Οσες φορες εχω αγορασει μηχανη φυσικα και την βολταρα.Σιγα μην αγορασω μηχανη κοιταζοντας την απο το απεναντι πεζοδρομιο.Αλλα πριν την καβαλησω και αφου πιστοποιω οτι η μηχανη οντως ανηκει στο ατομο που εχω απεναντι μου,απο μονος μου δειχνω ταυτοτητα και του αφηνω την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος μου.Φυσικα οχι τα κλειδια του αυτοκινητου γιατι υπαρχει ο κινδυνος απο αλλου να φυλαχτεις και απο αλλου να σου ερθει.

Απο εκει και περα,παντα υπαρχει και η Θεα Τυχη η οποια παιζει τον δικο της ρολο.Οσο λιγοτερα ομως αφησουμε στα χερια της ,τοσο το καλυτερο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Ποιος μακακας μπηκε στη διαδικασια να κλεψει και να τελεσει τοσο ασχημο αδικημα για μια μηχανη τοσο φθηνης και αλλης εποχης;;;..μακαει το παλικαρι να ρη βρει αν και φοβαμαι οτι ειναι ηδη ανταλλακτικα.

Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι οτι η σαρια των μουσουλμανων αξιζει σε αυτα τα καθαρματα..
    Απο τη διαδικασια τσιμπησε απο 500 εως 1000 για μισης ωρας δουλεια.

Γιατι αναρωτιεσαι?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Προ ημερων Βασιλη εκλεισε ραντεβου στο Καναλι Πρεβεζας ατομο με πωλητη.Το μηχανακι που πουλιοταν ηταν ενα CBR1000RR του 7' νομιζω.Ο τυπος που πηγε,εμφανιστηκε με κρανος και παπι που ειχε δανειστει απο δεσποινιδα γνωστη.Πηρε βολτα το μηχανακι αφηνοντας το παπι κι εξαφανιστηκε..
    Επειδη ηταν και μαγκας,σταματησε κονιορδος σε βενζιναδικο του Λουρου,γεμισε βενζινα κι ακομα του φωναζει ο πρατηριουχος...
    Τι να το κανω οτι ειναι σεσημασμενος,τον ξερουν κλπ.Παει το μηχανακι;
    Αυτος απλα προσθεσε ακομα μια κλοπη στο παλμαρε του φεροντας σε περας αλλη μια "παραγγελια".
    Για αυτο το λογο ζηταμε ταυτοτητα και αδεια κυκλοφοριας.Αν το ενα απο τα δυο ειναι σε αλλο ονομα,ασε την μηχανη να καθεται.

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε