Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ραντεβού έξω από την αστυνομία, δίπλα σε αυτόν που έχει υπηρεσία. Γίνεται;
    Φτάνουμε και λίγο νωρίτερα και του εξηγούμε το τι και πώς.
    Τραβηγμένο λίγο ε;
    Και τι τον νοιάζει τον άλλο θα μου πείτε.
    Αυτό με το συνεργείο, μου ακούγεται καλό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ραντεβού έξω από την αστυνομία, δίπλα σε αυτόν που έχει υπηρεσία. Γίνεται;
    Φτάνουμε και λίγο νωρίτερα και του εξηγούμε το τι και πώς.
    Τραβηγμένο λίγο ε;
    Και τι τον νοιάζει τον άλλο θα μου πείτε.
    Αυτό με το συνεργείο, μου ακούγεται καλό.
    Μπα, όχι τόσο όσο νομίζεις, το έχω δει μπροστά μου.

Στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά μια φορά είδα παλικάρι να πιάνει τον σκοπό από το ΑΤ και να του λέει έχω τόσα απάνω μου, θα έρθει κάποιος να μου πουλήσει το μηχανάκι του, έχε το νου σου

Αλλά ΟΚ, δε χρειάζονται τραβηγμένα πράγματα

Ραντεβού σε πολυσύχναστο σημείο, βόλτα με συνοδηγό τον υποψήφιο αγοραστή, και τα περαιτέρω στο συνεργείο...

Εγώ τουλάχιστον όταν αγόρασα τη μηχανή έτσι το έκανα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Προ ημερων Βασιλη εκλεισε ραντεβου στο Καναλι Πρεβεζας ατομο με πωλητη.Το μηχανακι που πουλιοταν ηταν ενα CBR1000RR του 7' νομιζω.Ο τυπος που πηγε,εμφανιστηκε με κρανος και παπι που ειχε δανειστει απο δεσποινιδα γνωστη.Πηρε βολτα το μηχανακι αφηνοντας το παπι κι εξαφανιστηκε..
    Επειδη ηταν και μαγκας,σταματησε κονιορδος σε βενζιναδικο του Λουρου,γεμισε βενζινα κι ακομα του φωναζει ο πρατηριουχος...
    Τι να το κανω οτι ειναι σεσημασμενος,τον ξερουν κλπ.Παει το μηχανακι;
    Αυτος απλα προσθεσε ακομα μια κλοπη στο παλμαρε του φεροντας σε περας αλλη μια "παραγγελια".
    Γιατι δεν μαζευεστε 10 να του γαμησετε το σπιτι?? Αφου ειναι και γνωστος... και αφου εκει ειναι μικρη κοινωνια θα παρει το μαθημα του... το λεω επειδη απο εκει ειμαι και εγω!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα παιζουν και πλαστα χαρτια και κλεμμενα οχηματα που ερχονται με αυτα και τα αφηνουν και καλά για ενεχυρο ενω κλεβουν το δικο σου...
    οποτε μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να βρεθεις με πλαστα χαρτια ή και κλεμμενο οχημα, κλπ..κλπ...

επι της ουσιας δεν μπορεις να εισαι πληρως καλυμμενος αν στο ζητησει βολτα...
    οπως επισης ειναι και αρκετα ακυρο να αγορασεις να δεν παρεις βολτα...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πάντα ζητάω βόλτα, αλλά δεν τα δίνουν όλοι. Τα περισσότερα τα έχω αγοράσει χωρίς να τα καβαλήσω. Και έχω αλλάξει 7 μηχανάκια τα τελευταία 7 χρόνια. Ακόμα και ο μηχανικός μου σπάνια χρειάζεται να τα καβαλήσει για να καταλάβει. Ένας καλός έλεγχος συνήθως αρκεί.

Επίσης όλα τα έχω πουλήσει χωρίς να τα δώσω βόλτα. Μόνο ένας επέμενε και τον πήγα εγώ βόλτα δικάβαλο.

Ραντεβού για έλεγχο πάντα μακρυά από το σπίτι (όχι στο επόμενο στενό...) και πάντα μπροστά σε κόσμο. Εγώ, ευτυχώς, έχω τις φυλακές κοντά μου, οπότε δεν ανησυχώ

Μην είστε αφελείς. Ποτέ δε μπορείς να είσαι αρκετά ασφαλής. Και, δυστυχώς, μαζί με τα ξερά...
    Life begins at 45°.

Μέλος
    τωρα το test ride σε ενδεχόμενη αγορά....ειναι μεγάλη ιστορία και όλοι έχουμε δίκιο και άδικο...

προτεινόμενες ιδέες:
    -σε τέτοια ραντεβού, πάς με 2ο άτομο με παρόμοια μηχανή ή μηχανη που να μπορεί έστω να ακολουθήσει ...
    -ραντεβού σε ουδέτερα μέρη πχ συνεργεία-μέρη με κόσμο κλπ
    -ΑΝ δοθεί όχημα για test ride , είτε το οδηγας εσύ , είτε είσαι συνοδηγός (με ότι αυτό συνεπάγεται) ακολουθεί ο φίλος με μηχανή. συν οτι κρατάς όσα περισσότερα έγγραφα του υποψήφιου αγοραστή μπορείς. Αν αρνηθεί , τότε μην συνεχίστει η διαδικασία. Εαν ήθελα όντως να αγοράσω μια μοτο και ζήταγα test ride. θα δεχόμουν να γίνουν τα παραπάνω. Αν κάποιος έχει άλλα στο μυαλό του, τότε πιθανόν να μην συμφωνήσει.
    -αντίστοιχα εαν είσαι σε συνεργείο με μάστορα και θέλει να καβαλήσει ο μάστορας, δίπλωμα του test rider (υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν!!!) , επιβεβαιώνεις οτι είναι δικό του το συνεργείο, άδεια συνεργίου) συν οτι πάλι τον ακολουθεί ο φίλος.

λοιπές ιδέες δεκτές....

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoR Προβολή μηνύματος
    τωρα το test ride σε ενδεχόμενη αγορά....ειναι μεγάλη ιστορία και όλοι έχουμε δίκιο και άδικο...

προτεινόμενες ιδέες:
    -σε τέτοια ραντεβού, πάς με 2ο άτομο με παρόμοια μηχανή ή μηχανη που να μπορεί έστω να ακολουθήσει ...
    -ραντεβού σε ουδέτερα μέρη πχ συνεργεία-μέρη με κόσμο κλπ
    -ΑΝ δοθεί όχημα για test ride , είτε το οδηγας εσύ , είτε είσαι συνοδηγός (με ότι αυτό συνεπάγεται) ακολουθεί ο φίλος με μηχανή. συν οτι κρατάς όσα περισσότερα έγγραφα του υποψήφιου αγοραστή μπορείς. Αν αρνηθεί , τότε μην συνεχίστει η διαδικασία. Εαν ήθελα όντως να αγοράσω μια μοτο και ζήταγα test ride. θα δεχόμουν να γίνουν τα παραπάνω. Αν κάποιος έχει άλλα στο μυαλό του, τότε πιθανόν να μην συμφωνήσει.
    -αντίστοιχα εαν είσαι σε συνεργείο με μάστορα και θέλει να καβαλήσει ο μάστορας, δίπλωμα του test rider (υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν!!!) , επιβεβαιώνεις οτι είναι δικό του το συνεργείο, άδεια συνεργίου) συν οτι πάλι τον ακολουθεί ο φίλος.

λοιπές ιδέες δεκτές....

Να ζήταγες και μιά φορολογική ενημερότητα καλού - κακού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Να ζήταγες και μιά φορολογική ενημερότητα καλού - κακού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ή να προσλάβεις μια εταιρία security...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Οι δυο τελευταιοι ποτε θα μου δωσετε τα μηχανακια σας μια βολτα?? Σοβαρα.. μενω αθηνα..
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    κριμα τετοιες ιστορίες. Δεν είναι να έχεις μπεσα σε κανέναν.

προσωπικά αν είναι να πουλησω το μηχανακι δεν το δίνω σε κανέναν ούτε ακόμα και αν παω συνεπιβάτης.

Δεκτός έλεγχος σε συνεργείο moto ναι και βόλτα μόνο αμα θέλει ο μάστορας, αλλα και πάλι με το μάστορα δικάβαλο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    μάλιστα μάλιστα. Γνωστή μέθοδος χρόνια τώρα, και μετά αν το μηχανάκι δεν γίνει κομμάτια να πουληθεί, αν δεν έχει συμμετοχή σε ληστεία αν αν αν τότε θα βρεθεί κάπου πεταμένο.
    Γ@ματα! Να φυλαχτείς 100% απλά δεν γίνεται, είναι και λίγο που θα κάτσει η μπίλια.
    Εύχομαι ο άνθρωπος να το βρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αν και πολύ αμφιβάλω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Οι δυο τελευταιοι ποτε θα μου δωσετε τα μηχανακια σας μια βολτα?? Σοβαρα.. μενω αθηνα..

Οποτε γουστάρεις έλα......Σοβαρά μένω Τζέντα!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις, λογικό είναι να παίρνεις κάποιες προφυλάξεις, αλλά αν καταλήξεις σε υπερβολές (του τύπου να ζητήσω από τον μάστορα το δίπλωμα και την άδεια του συνεργείου του, μήπως και δεν είναι αυτός αλλά έχουν μπουζουρίασει τον original στο υπόγειο) δε πρόκειται να πουλήσεις μηχανάκι ούτε στον αιώνα τον άπαντα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε περίπτωση πώλησης μηχανής αυστηρά και μόνο ραντεβού σε συνεργείο για έλεγχο αν θέλει ο υποψήφιος αγοραστής! Εγώ πχ σαν ιδιώτης δεν είμαι έμπορος/μαντράς να δίνω το μηχανάκι για test drive. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση της κλοπής αλλά και η περίπτωση του να σαβουριαστεί ο υπ αγοραστής. Εκεί ποιος θα πληρώσει τη λέζα;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Μέλος
    πώς να υπάρξει εμπιστοσύνη στις τωρινές συνθήκες ρε παίδες ; καλύτερα σε συνεργείο της επιλογής του αγοραστή και μακριά από εμάς...κρίμα για τον ιδιοκτήτη.
    Υ.Γ. όταν πήγα να δοκιμάσω-οδηγήσω το μικρό που έχω λέω στον ιδιοκτήτη: " να το πάω μια βόλτα ;" τον βλέπω και στρεσσάρεται και ψιλοιδρώνει. λεπτομέρεια: είχα αφήσει μπροστά του το Μπάντιτ με το κράνος επάνω, όταν του το ζήτησα..."λες να σου αφήσω το μεγάλο, για να πάρεις το μικρό;" του απαντώ...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε