Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    πάντως εγώ μια απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Το ξαναλέω μήπως και δεν έγινα κατανοητός: όταν αποφασίζει να αγοράσει ένα τύπο μοτοσυκλέτας, πχ on-off, κατά τη γνώμη μου, ο σωστός αγοραστής κοιτά τις επιλογές που έχει. Μαζεύει σχόλια, βλέπει περιοδικά, διαβάζει στο διαδίκτυο, μιλάει στα forum, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Για να δει αν του κάνει. Άλλοι είναι κοντοί, άλλοι ψηλοί, άλλοι χοντροί κλπ. Δεν είναι όλα για όλους..Αν η μοτοσυκλέτα είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο, όλα εύκολα. Πάει στην αντιπροσωπεία την παίρνει και βλέπει. Αν δεν είναι;;;;; Πως θα ξέρει ότι η μοτοσυκλετα που πουλάς ΕΣΥ του κάνει;; Τα " την δοκίμασα από κάπου.." δεν παίζουν πάντα. Έμενα δεν έχει κανείς φίλος μου πχ fazer 1000 και ούτε δίνεται κάπου τεστ. Πως το αγοράζω; Ρωτώ την πυθία;; Τι θα πάθει η μοτοσυκλέτα σας αν την δοκιμάσει κάποιος για καμιά 20αρια χιλιόμετρα (εδώ οι προυποθέσεις που έγραψα και παραπάνω:# όταν έρχεται κάποιος, φροντίζεις να είσαι μαζί με τον φίλο σου, του κρατάς ταυτότητα, ελέγχεις αν έχει κατάλληλο δίπλωμα, υπογράφει και το χαρτάκι, καθορίζετε που θα πάτε, και μετά πας μπροστά εσύ και πίσω ο λεβέντης. Αν θέλει να βιαστείς, σινιάλο, Αν κόβει τον βλέπεις και κοβεις..Μόνος δεν πάει πουθενά. Για πολλούς λόγους, όχι μόνο για τον φόβο κλοπής. Άμα έχει έρθει με μηχανή; ακόμα καλύτερα. Την παίρνεις εσύ και με τον φίλο σου τον βάζετε στη μέση.#); Εσείς όταν ανεβαίνετε σε ξένη μοτοσυκλέτα πως συμπεριφέρεστε; Την σκίζετε; Τώρα για τους "έρχομαι για πλάκα" τι να πω; Ανάξιο σχολιασμού και υποδείξεων. Δεν μιλάμε για δαύτους. Γεια χαρά σε όλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Τερενς ηρθε η πεμπτη... λογικα πηγες στην bmw για τον ελεγχο...

Ειδες που το εκανε βολτα??
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    συμφωνω σε αυτο...
    οταν ηθελα να παρω ss εκανα βολτα με αυτα των φιλων. ειχα οδηγησει gsxr κ8, αλλα οχι αυτο που αγορασα, αυτο το οδηγησα μετα τη μεταβιβαση.

δε γινεται να δινεις μηχανακι στον καθενα. μου ειχε ερθει τυπακος (22-24) με τη γκομενα να δει το gix, χωρις εξοπλισμο και απειρος προφανος. σαυτον τι μηχανακι να δωσω βολτα? την ψηλιαστηκα απο την αρχη και καταληξαμε να βγαλει φωτο η γκομενα του πανω στο μοτο.

στα 2 καγκουρια ξαδερφια που ειχανε ερθει να το δουνε τι μηχανακι να δωσω παλι? ο ενας ελεγε, "ο ξαδερφος ειναι τιμονι, 10χρονια στα παπια, τα στυβει ολα". ουτε να ανεβουν πανω δεν τους αφησα.
    xaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxa

Σοβαρά τώρα... αν δεν έχουν λεφτά (70%) στο χέρι.... και αν δεν είμαστε σε πάρκινγ κανείς...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Τερενς ηρθε η πεμπτη... λογικα πηγες στην bmw για τον ελεγχο...

Ειδες που το εκανε βολτα??

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Εξήγησε μου τι ακριβώς λες..??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

Σε μια αντιπροσωπεία,για να το αγοράσουμε.
    Από την bmw μου είπαν ότι θέλουν περίπου 2,5 ώρες μηχανικός ,διαγνωστικό,
    φαναρτζής,λαμαρινάς,ηλεκτρολόγος,ράμπα και δεν ξέρω τι άλλο.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ για να δει αν στρίβει,φρενάρει,
    είναι πολύ τρακαρισμένο κ.λ.π.....
    Λες να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους...??
    ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σορρυ δεν εκανα παραθεση... δεν στο εκαναν βολτα.. εγω ξερω στον σπανο για ελεγχο κανει περιπου μια ωρα στο κανει και βολτα, μεχρι και με λειζερ κοιταει το χρωμα αν εχει βαφτει... και δινεις και ενα κατοσταρικακι..
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    πάντως εγώ μια απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Το ξαναλέω μήπως και δεν έγινα κατανοητός: όταν αποφασίζει να αγοράσει ένα τύπο μοτοσυκλέτας, πχ on-off, κατά τη γνώμη μου, ο σωστός αγοραστής κοιτά τις επιλογές που έχει. Μαζεύει σχόλια, βλέπει περιοδικά, διαβάζει στο διαδίκτυο, μιλάει στα forum, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Για να δει αν του κάνει. Άλλοι είναι κοντοί, άλλοι ψηλοί, άλλοι χοντροί κλπ. Δεν είναι όλα για όλους..Αν η μοτοσυκλέτα είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο, όλα εύκολα. Πάει στην αντιπροσωπεία την παίρνει και βλέπει. Αν δεν είναι;;;;; Πως θα ξέρει ότι η μοτοσυκλετα που πουλάς ΕΣΥ του κάνει;; Τα " την δοκίμασα από κάπου.." δεν παίζουν πάντα.
    Κάτσε, ρε φίλε. Και τι είμαι εγώ; Εγώ πουλάω, δεν κερνάω test rides. Το πώς θα τη δοκιμάσει είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου.
    Life begins at 45°.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    πάντως εγώ μια απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα. Το ξαναλέω μήπως και δεν έγινα κατανοητός: όταν αποφασίζει να αγοράσει ένα τύπο μοτοσυκλέτας, πχ on-off, κατά τη γνώμη μου, ο σωστός αγοραστής κοιτά τις επιλογές που έχει. Μαζεύει σχόλια, βλέπει περιοδικά, διαβάζει στο διαδίκτυο, μιλάει στα forum, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Για να δει αν του κάνει. Άλλοι είναι κοντοί, άλλοι ψηλοί, άλλοι χοντροί κλπ. Δεν είναι όλα για όλους..Αν η μοτοσυκλέτα είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο, όλα εύκολα. Πάει στην αντιπροσωπεία την παίρνει και βλέπει. Αν δεν είναι;;;;; Πως θα ξέρει ότι η μοτοσυκλετα που πουλάς ΕΣΥ του κάνει;; Τα " την δοκίμασα από κάπου.." δεν παίζουν πάντα. Έμενα δεν έχει κανείς φίλος μου πχ fazer 1000 και ούτε δίνεται κάπου τεστ. Πως το αγοράζω; Ρωτώ την πυθία;; Τι θα πάθει η μοτοσυκλέτα σας αν την δοκιμάσει κάποιος για καμιά 20αρια χιλιόμετρα (εδώ οι προυποθέσεις που έγραψα και παραπάνω:# όταν έρχεται κάποιος, φροντίζεις να είσαι μαζί με τον φίλο σου, του κρατάς ταυτότητα, ελέγχεις αν έχει κατάλληλο δίπλωμα, υπογράφει και το χαρτάκι, καθορίζετε που θα πάτε, και μετά πας μπροστά εσύ και πίσω ο λεβέντης. Αν θέλει να βιαστείς, σινιάλο, Αν κόβει τον βλέπεις και κοβεις..Μόνος δεν πάει πουθενά. Για πολλούς λόγους, όχι μόνο για τον φόβο κλοπής. Άμα έχει έρθει με μηχανή; ακόμα καλύτερα. Την παίρνεις εσύ και με τον φίλο σου τον βάζετε στη μέση.#); Εσείς όταν ανεβαίνετε σε ξένη μοτοσυκλέτα πως συμπεριφέρεστε; Την σκίζετε; Τώρα για τους "έρχομαι για πλάκα" τι να πω; Ανάξιο σχολιασμού και υποδείξεων. Δεν μιλάμε για δαύτους. Γεια χαρά σε όλους.

Δεν το ξερει ( οτι του κανει..)

Αυτην θελει ... Αυτη του εχει καρφωθει ...Αυτη ΝΟΜΙΖΕΙ του κανει....

Μα συγνωμη για ποια δοκιμη μιλαμε...

Πουλαω το Κ φευγα μου και αυτος θα δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ....Εαν του κανει..??

Πουλαω το gas gas moy και αυτο να δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ...εαν του κανει..???

Πουλαω το 990 μου και να δοκιμασει τι..... Εαν ειναι ευκολιδηγητο οταν κατεβαινει παραλια με την γκομενα ..??

Η οτι αληθευει οτι ειναι πολυ στριφτερο ον οφφ οταν παιρνει τις στροφες της επιδαυρου....???

Σε ολους μας καπου στις λεπτομερειες δεν μας κανει η μοτοσυκλετα μας.....

Εδω αλλοι τα αγοραζουν κουτα και τελικα δεν... Μα με τιποτα....

Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να πρεπει στον καθε αγοραστη να μαθει στο μηχανακι μου ( με οποιαδηποτε συνεπεια )..... που δεν του κανει ...

Προβλημα του καθαρα...!!!

Παλαιό μέλος
    Κάποιος που πάει να δει και να αγοράσει ένα μηχανάκι εξυπακούεται ότι εχει ανέβει σε κάποιο ΙΔΙΟ από πριν , έχει δει παως κάθεται πάνω , αν του ταιριάζει , έχει κάνει και μερκά χλμ και είναι κατασταλαγμένος ..........
    Και παει να δει αν είναι ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ καλο και αν είναι το ίδιο με τις φωτογραφίες ....
    Τι θα καταλάβει δηλαδή ο πιτσιρικάς παπάκiας που θα καβαλήσει ένα 600 rr δηλαδή ?
    Θα γυρίσει με τα μάτια γουρλωμένα , με ένα χαζό χαμόγελο και ίσως με λερωμένο τ παντελόνι ... ίσως να μη γυρίσει και καθόλου !!!!!
    Αναλόγως και τι μηχανή δίνεις ....
    Και με ποιον μιλάς ... πως τον κόβεις .. ήρθε παπούς με το κρανάκι το ανοιχτό παραμάσχαλα , με την ταυτότητα στο χέρι όταν έδινα ένα SHADOW 600 , και μου λέει παλικάρι μια βόλτα να θυμηώ τα παλιά .....δεν κράτησα ούτε την ταυτότητα ! μπορεί μαλακία αλλά έτσι το έκρινα εκείνη τη στιγμή .
    Σε άλλες περιτώσεις πάμε σε μηχανκό της επλογής του , το ελέγχει και αν του κάνει καλώς ,αλλιώς άντε γειάαα ..

Υ.Γ. Έχω κολλήσει παλιότερα με το VSTROM . Έχω σκυλιάσει , δε μπορώ να βρώ κανένα γνωστό να το πάρω καμιά βόλτα ....
    Γυρνώντας ένα μεσημέρι από τη δουλειά βλέπω δυό παλικάρια της ΔΙΑΣ με 2 στρώματα σε μια σκιά έξω από το σπίτι ....
    τους πιάνω κουβέντα για τις μηχανές , πως παν , αν βγάζουν προβλήματα και τα σχετικά .... λέω θα την πετάξω τη μαλακία και αν πιάσει ..... ρε παιδιά να ανέβω λίγο πάνω να δω αν φτάνουν τα πόδια κάτω ? Με κοιτάν και ο 4 άγρια .... τη γαμήσαμε λέω , ακράνωτος , χωρις χαριά άνω μου ,καλωκαίρι γαρ ....
    Πάμε ποιο άτω στον παλιό σταθμό να μη μας δουν λέει ο ένας...
    Και βόλτα έκανα και μισή ώρα μου εξηγούσε τα υπέρ και τα κατά !!!!!! ΡΕΣΠΕΚΤ !!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από macedonas; 07/04/2016 στις 09:36.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    Κάποιος που πάει να δει και να αγοράσει ένα μηχανάκι εξυπακούεται ότι εχει ανέβει σε κάποιο ΙΔΙΟ από πριν , έχει δει παως κάθεται πάνω , αν του ταιριάζει , έχει κάνει και μερκά χλμ και είναι κατασταλαγμένος ..........
    Και παει να δει αν είναι ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ καλο και αν είναι το ίδιο με τις φωτογραφίες ....
    Τι θα καταλάβει δηλαδή ο πιτσιρικάς παπάκiας που θα καβαλήσει ένα 600 rr δηλαδή ?
    Θα γυρίσει με τα μάτια γουρλωμένα , με ένα χαζό χαμόγελο και ίσως με λερωμένο τ παντελόνι ... ίσως να μη γυρίσει και καθόλου !!!!!
    Αναλόγως και τι μηχανή δίνεις ....
    Και με ποιον μιλάς ... πως τον κόβεις .. ήρθε παπούς με το κρανάκι το ανοιχτό παραμάσχαλα , με την ταυτότητα στο χέρι όταν έδινα ένα SHADOW 600 , και μου λέει παλικάρι μια βόλτα να θυμηώ τα παλιά .....δεν κράτησα ούτε την ταυτότητα ! μπορεί μαλακία αλλά έτσι το έκρινα εκείνη τη στιγμή .
    Σε άλλες περιτώσεις πάμε σε μηχανκό της επλογής του , το ελέγχει και αν του κάνει καλώς ,αλλιώς άντε γειάαα ..

Υ.Γ. Έχω κολλήσει παλιότερα με το VSTROM . Έχω σκυλιάσει , δε μπορώ να βρώ κανένα γνωστό να το πάρω καμιά βόλτα ....
    Γυρνώντας ένα μεσημέρι από τη δουλειά βλέπω δυό παλικάρια της ΔΙΑΣ με 2 στρώματα σε μια σκιά έξω από το σπίτι ....
    τους πιάνω κουβέντα για τις μηχανές , πως παν , αν βγάζουν προβλήματα και τα σχετικά .... λέω θα την πετάξω τη μαλακία και αν πιάσει ..... ρε παιδιά να ανέβω λίγο πάνω να δω αν φτάνουν τα πόδια κάτω ? Με κοιτάν και ο 4 άγρια .... τη γαμήσαμε λέω , ακράνωτος , χωρις χαριά άνω μου ,καλωκαίρι γαρ ....
    Πάμε ποιο άτω στον παλιό σταθμό να μη μας δουν λέει ο ένας...
    Και βόλτα έκανα και μισή ώρα μου εξηγούσε τα υπέρ και τα κατά !!!!!! ΡΕΣΠΕΚΤ !!!!!
    Κανάς συγγενής του Δημητράκη θα ταν είναι στο σόι τους ιδιαίτερα περιγραφικοί...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Κανάς συγγενής του Δημητράκη θα ταν είναι στο σόι τους ιδιαίτερα περιγραφικοί...
    Βρε λες ? είναι και γείτονας !!!!

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Δεν το ξερει ( οτι του κανει..)

Αυτην θελει ... Αυτη του εχει καρφωθει ...Αυτη ΝΟΜΙΖΕΙ του κανει....

Μα συγνωμη για ποια δοκιμη μιλαμε...

Πουλαω το Κ φευγα μου και αυτος θα δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ....Εαν του κανει..??

Πουλαω το gas gas moy και αυτο να δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ...εαν του κανει..???

Πουλαω το 990 μου και να δοκιμασει τι..... Εαν ειναι ευκολιδηγητο οταν κατεβαινει παραλια με την γκομενα ..??

Η οτι αληθευει οτι ειναι πολυ στριφτερο ον οφφ οταν παιρνει τις στροφες της επιδαυρου....???

Σε ολους μας καπου στις λεπτομερειες δεν μας κανει η μοτοσυκλετα μας.....

Εδω αλλοι τα αγοραζουν κουτα και τελικα δεν... Μα με τιποτα....

Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να πρεπει στον καθε αγοραστη να μαθει στο μηχανακι μου ( με οποιαδηποτε συνεπεια )..... που δεν του κανει ...

Προβλημα του καθαρα...!!!

Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπαρχει γενικά τεστ drive. Να μην υπάρχουν δοκιμές και να μην υπάρχουν τεστ event, και γενικά να μην υπάρχει τίποτα που να επιτρέπει σε ένα μοτοσυκλετιστή να ανέβει σε μια μοτοσυκλέτα αφού κάνοντας κάποια χιλιόμετρα και κάτω, δεν θα καταλάβει τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν. Εγώ πάντως διαφωνω μαζί σου για το τι θα καταλάβει κάποιος ανεβαίνοντας και οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα έστω και για λίγο. Είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον αγοραστή αλλά και την ικανότητα αυτού που πουλα να "δει" απέναντι του και να δώσει το οκ. Ναι δεν θα καταλάβεις αν θα γίνει η "τέλεια γκόμενα", αλλά μπορείς να καταλάβεις αν έχει τις προδιαγραφές να κάνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου και η συμβίωση σας να είναι τουλάχιστον αρμονική. Μη παρεξηγηθώ ότι λέω "δώστε τις μηχανές για τεστ drive". Αλλά να ζήτά κάποιος να οδηγήσει αυτό που θα πάρει μου φαίνεται μια φυσιολογική και απολύτως λογική απαίτηση. Φιλικά παντα.
    Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 07/04/2016 στις 18:09.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	blm001803.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	356420
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπαρχει γενικά τεστ drive. Να μην υπάρχουν δοκιμές και να μην υπάρχουν τεστ event, και γενικά να μην υπάρχει τίποτα που να επιτρέπει σε ένα μοτοσυκλετιστή να ανέβει σε μια μοτοσυκλέτα αφού κάνοντας κάποια χιλιόμετρα και κάτω, δεν θα καταλάβει τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν. Εγώ πάντως διαφωνω μαζί σου για το τι θα καταλάβει κάποιος ανεβαίνοντας και οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα έστω και για λίγο. Είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον αγοραστή αλλά και την ικανότητα αυτού που πουλα να "δει" απέναντι του και να δώσει το οκ. Ναι δεν θα καταλάβεις αν θα γίνει η "τέλεια γκόμενα", αλλά μπορείς να καταλάβεις αν έχει τις προδιαγραφές να κάνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου και η συμβίωση σας να είναι τουλάχιστον αρμονική. Μη παρεξηγηθώ ότι λέω "δώστε τις μηχανές για τεστ drive". Αλλά να ζήτά κάποιος να οδηγήσει αυτό που θα πάρει μου φαίνεται μια φυσιολογική και απολύτως λογική απαίτηση. Φιλικά παντα.
    συμφωνω..ειναι απλα τρελα να παρεις κατι στο κουτουρου..απλα αυτος που παιρνει ετσι μια μηχανη η αυτοκινητο μπορει να μην ειναι ικανος να καταλαβει αν ειναι καλο η σκαρτο..δεν ειναι ολοι το ιδιο ουτε την ιδια αντιληψη εχουμε..απλα βλεπουν οτι γυαλιζει και το παιρνουν. congratulations

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Ξερεις οταν μιλαμε για τεστ drive εχει διαφορα για οταν μιλαμε για...

Μια αντιπροσωπεια που θελει να πουλησει κουτα και για λογους μαρκετινγκ...

Εχει θυσιασει καμια 10αρια αυτοκινητα - μοτο για αυτην την δουλεια με τις μικτες ασφαλειες τους και τα σχεδον μηδενικα ανταλακτικα - εργατικα με...

Το τεστ ντριβε απο τον ιδιωτη....

Να σε ρωτησω κατι αλλο.....?

Ασε τις αντιπροσωπειες.....
    Ασε και τους ιδιωτες.....

Εαν παμε αυριο σε 10 εκθεσεις με μεταχειρω... Ποσες πιστευεις οτι θα σου δωσουν το συγκεκριμενο μηχανακι που θελεις για δοκιμη..??

Κατα την γνωμη μου καμμια....!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εγώ δηλαδή που πήρα κούτα μηχανάκι, αλλά δεν υπήρχε φυσικά διαθέσιμο (ούτε οι ίδιοι ήξεραν πού και πόσα είχαν) για test ride, έπρεπε να κάνω πίσω, ή μήπως δεν μετράει;
    Πάντως να δώσω την μηχανή έτσι στον κάθε ένα για δοκιμή, είναι από αδύνατο έως απίθανο.
    Αν πάλι είναι γνωστός, δεν χρειάζεται, το ξέρει το μηχανάκι.
    Όποιος θέλει αγοράζει, σιγά μην το δώσω δηλαδή αλλά λέμε.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε