Σελίδα 3 από 42 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Αυτά τα φτηνά, μήπως αν γυρίσεις λίγο το κεφάλι από την απόλυτη κάθετο, βλέπεις εικόνα... Ότι να'ναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτά τα φτηνά, μήπως αν γυρίσεις λίγο το κεφάλι από την απόλυτη κάθετο, βλέπεις εικόνα... Ότι να'ναι;
    εξαρτάται τι εννοεις εικονα ρε γιαννη.

αν πχ περιμενεις να κανεις το ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΙΤΙΝΓ Ή δεν ξερω γω τι... οκ ισως να εχεις ένα μικρο θεματακι.

σε οποιαδήποτε άλλη περιπτωση (δηλαδή μιλαμε για το 80% των Ελλήνων χρηστών) είναι σουπερ-ντουπερ

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    o Bossman πάντως παίζει να έχει αγοράσει άλλο λάπτοπ μετά από 1 χρόνο. Η κουβέντα πιο πάνω έγινε για το ερώτημα του AristidisZ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    o Bossman πάντως παίζει να έχει αγοράσει άλλο λάπτοπ μετά από 1 χρόνο. Η κουβέντα πιο πάνω έγινε για το ερώτημα του AristidisZ
    σορρυ δεν το προσεξα..
    αλλα και στον αριστο το ιδιο ισχύει

εντιτ. οσο για τα refurbished θελει μεγαλη προσοχή και καποιες γνώσεις.

μεχρι το πολύ 150 περιπου είναι οκ, αναλογα τα σπεκς βεβαια... παραπανω όχι γιατι εχει 6μηνη εγγύηση και αν σκασει κατι σοβαρο είναι κρίμα.

ενώ 150ευρω πχ, σιγουρα θα κρατησει ένα διάστημα, και αν σκασει κατι μετα από καιρο, δεν τα κλαις

Ψάχνω και εγώ για κάτι αξιόλογο και όχι ακριβό... Βίντεο εντιτινγκ όχι, αλλά ένα σχέδιο να δουλευεται.

Σε πολλά φτηνά η θα τα κοιτάς εκεί που "πρέπει" ή δεν θα βλέπεις τιποτα. Δεν μιλάω να το κοιτάς από 80 μοίρες στο πλάι και να βλέπεις, εννοείται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ψάχνω και εγώ για κάτι αξιόλογο και όχι ακριβό... Βίντεο εντιτινγκ όχι, αλλά ένα σχέδιο να δουλευεται.

Σε πολλά φτηνά η θα τα κοιτάς εκεί που "πρέπει" ή δεν θα βλέπεις τιποτα. Δεν μιλάω να το κοιτάς από 80 μοίρες στο πλάι και να βλέπεις, εννοείται.
    τζον δεν ξερω τι εννοεις να δουλευεις σχεδιο, γιατι ο καθενας το εννοει διαφορετικα... εχω ακουσει πχ πελατη να μου λεει θελω να σηκωνει ένα δυνατο παιχνιδι που παιζω .... και να εννοει το μανατζερ

εγω απλα σου λεω ότι αυτό θα το αγοραζα εστω για να καθεται σε μια γωνια

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Πάνω κάτω οι οθόνες στα λάπτοπ δεν έχουν μεγάλες διαφορές ποιότητας απεικόνισης μέχρι τα 600-650ευρώ μιας και έχουν φορεθεί τα entry level LG-Philips, Quanta, Chi-Mei. Από εκεί και πάνω πέραν της υψηλότερης ανάλυσης στα specs κουμπώνουν και ανώτερα panels. Samsung, AU-Optronics με καλύτερες γωνίες θέασης, καλύτερο panel uniformity και υψηλότερο contrast.

Περισσότερο έχει να κάνει με το σωστό φωτισμό του χώρου και φυσικά αν πρόκειται για φωτογραφία, σχέδιο κοιτάμε να πάρουμε panel με ματ επίστρωση και όχι glossy ωστέ να αποφεύγονται οι καθρεφτισμοί του χώρου.

Παλαιό μέλος
    Αν και το θέμα είναι παλιό, θα πω και εγώ τα δικά μου, αγόρασα περσι στον πιτσιρικά ενα πολύ καλό Lap top , δυστυχώς εχει πάνω τα W8 και το μηχάνημα απλά σέρνεται, χωρίς σύνδεση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορεις ουτε να το ανοίξης (λέμε τώρα) αμα αρχίσει της ενημερώσεις αργεί τόσο, που αμα βιάζεσαι για καμιά εκτύπωση, σου έρχεται να το σπάσεις.
    Εγω πάλι για δική μου χρήση , εχω ενα μουσείο ADVENT που όμως του εχω περασμενα LINUX UBUDU και απλά φυσάει!
    δουλευει σφαίρα, δεν κολλα σχεδόν ποτέ, και το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (ταινίες) κάνει αυτόματη αναζήτηση και προβολή υποτίτλων απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
    Θέλω να πώ, δεν δοκιμάζεται και αυτήν την λύση, ανοικτό λογισμικό δηλαδή, που είναι και τζάμπα??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Αν και το θέμα είναι παλιό, θα πω και εγώ τα δικά μου, αγόρασα περσι στον πιτσιρικά ενα πολύ καλό Lap top , δυστυχώς εχει πάνω τα W8 και το μηχάνημα απλά σέρνεται, χωρίς σύνδεση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορεις ουτε να το ανοίξης (λέμε τώρα) αμα αρχίσει της ενημερώσεις αργεί τόσο, που αμα βιάζεσαι για καμιά εκτύπωση, σου έρχεται να το σπάσεις.
    Εγω πάλι για δική μου χρήση , εχω ενα μουσείο ADVENT που όμως του εχω περασμενα LINUX UBUDU και απλά φυσάει!
    δουλευει σφαίρα, δεν κολλα σχεδόν ποτέ, και το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (ταινίες) κάνει αυτόματη αναζήτηση και προβολή υποτίτλων απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
    Θέλω να πώ, δεν δοκιμάζεται και αυτήν την λύση, ανοικτό λογισμικό δηλαδή, που είναι και τζάμπα??
    στο ανοιχτο λογισμικο και στα ουμπουντου, πολλες εφαρμογες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ., αυτό είναι το κακο.
    ασε που μεχρι να μαθεις να το δουλευεις θα σου σπασουν τα νευρα
    επισης το ότι σερνεται το λαπτοπ που ανεφερες, με γουιν8, που ειανι από τα χειροτερα γενικα, μετα τα απαράδεκτα-τραγικα βιστα, ίσως φταιει η μνήμη, ισως δεν το εχεις καθαρισει από τα σκουπίδια που τρεχουν , ισως ισως ισως...

Παλαιό μέλος
    στο ανοιχτο λογισμικο και στα ουμπουντου, πολλες εφαρμογες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ., αυτό είναι το κακο.

Φίλε μου σε πληροφορώ ότι αν και δεν εχω ιδέα από κομπιουτερ, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! μου φάνηκε από την αρχή πανευκολο! (μιλάμε πάντα για UBUNTU) τωρα για εφαρμογές που λές, ποιές ακριβώς εννοείς? σίγουρα δεν παίζει παιχνίδια.
    Εγω εχω πρόβλημα στης εκτυπώσεις, δεν εκτυπώνει δηλαδή γιατί διάφορες εταιρίες εκτυπωτών δυστυχώς και πολύ κακός δεν υποστηρίζουν UBUNTU (καταλαβαίνουμε βέβαια γιατί)
    Αλλά δεν εχω άλλο πρόβλημα,, σερφαρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βλεπω ταινιές και μουσική, μεχρι και TORRENT εχει!
    εχει επεξεργασία φωτό, και ήχου, καθώς και εφαρμογες Γραφειου (Office) .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος

Φίλε μου σε πληροφορώ ότι αν και δεν εχω ιδέα από κομπιουτερ, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! μου φάνηκε από την αρχή πανευκολο! (μιλάμε πάντα για UBUNTU) τωρα για εφαρμογές που λές, ποιές ακριβώς εννοείς? σίγουρα δεν παίζει παιχνίδια.
    Εγω εχω πρόβλημα στης εκτυπώσεις, δεν εκτυπώνει δηλαδή γιατί διάφορες εταιρίες εκτυπωτών δυστυχώς και πολύ κακός δεν υποστηρίζουν UBUNTU (καταλαβαίνουμε βέβαια γιατί)
    Αλλά δεν εχω άλλο πρόβλημα,, σερφαρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βλεπω ταινιές και μουσική, μεχρι και TORRENT εχει!
    εχει επεξεργασία φωτό, και ήχου, καθώς και εφαρμογες Γραφειου (Office) .
    καταρχάς το να μην εχεις ιδεα από κομπιουτερ και να με πληροφορείς για κατι πανω σε αυτά, είναι λιγο.....

πλακα κανω φιλε

όταν λεμε για εφαρμογες, δεν εννοουμε ακουμε μουσικη και κατεβαζω και κανα τορεντ.
    εννοουμε εφαρμογες!!!
    video, audio, cad, even office sometimes, ακομα και καποια πολύ απλα
    το ότι δεν το εχεις αντιμετωπισει εσυ δεν σημαινει ότι δεν συμβαινει.

επισης τοο ότι εμαθες ευκολα τα ουμπουντου, δεν σημαινει ότι μπορουν να τα μαθουν όλοι.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πάντως ένα Dell latitude E6400 που πήρα με 100€, μία χαρά βγήκε για αυτά που θέλω. Είναι μόνιμα σχεδόν ανοιχτό με σύνδεση DisplayPort to HDMI.
    Αν και έχει πολύ μικρό σκληρό, το είχα και dual boot με Windows και σχεδόν όλες τις διανομές Linux που κυκλοφορούν, από arch μέχρι Ubuntu.
    Και πάλι σε αυτά που έκανα (xbmc/Kodi 90%, motoGP video pass 10%) μία χαρά ήταν και είναι.
    Αν έψαχνα, πάλι ανακατασκευασμένο θα έπαιρνα και φυσικά Dell και μόνο Dell.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Πάντως ένα Dell latitude E6400 που πήρα με 100€, μία χαρά βγήκε για αυτά που θέλω. Είναι μόνιμα σχεδόν ανοιχτό με σύνδεση DisplayPort to HDMI.
    Αν και έχει πολύ μικρό σκληρό, το είχα και dual boot με Windows και σχεδόν όλες τις διανομές Linux που κυκλοφορούν, από arch μέχρι Ubuntu.
    Και πάλι σε αυτά που έκανα (xbmc/Kodi 90%, motoGP video pass 10%) μία χαρά ήταν και είναι.
    Αν έψαχνα, πάλι ανακατασκευασμένο θα έπαιρνα και φυσικά Dell και μόνο Dell.
    καταρχας ολοι μπερδευετε πολλα και ασχετα πραγματα μαζι.
    μην το κανετε... μπερδευετε και οσους διαβαζουν
    στο δικο σου ποστακι... ειπα ότι είναι οκ τα ριφερμπ... και για τα λεφτα που εδωσες αψογο.
    ΑΛΛΑ δεν ξερουν ολοι να αγορασουν ριφερμπ... δεν ξερουν ολοι να βαλουν ουμπουντου σε περιπτωση που δεν εχουν.. και επισης δεν ξερουν ολοι να τα δουλεψουν.
    μπορει να χρειαστεί να πληκτρολογησουν μια εντολη και να ψαχνουν δυο μερες.
    μην μπλέκουμε λοιπον διαφορα εδώ..

από ότι καταλαβα... καποιος εδώ, οποιος και αν είναι γιατι μπερδευτηκα θελει ένα ντισεντ γουιντος λαπτοπελι να κανει δουλεια, οσο πιο φτηνα, χωρις να του βγει μαπα....

αυτό που λεμε είναι ευκαιρια και οποιος προλαβε.

ε..αυτο είναι το λινκ που εβαλε ο αμιροκουαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    σε εκτυπωσεις δεν εχω κανενα προβλημα. μεχρι και συνδεση wi fi ειανι ο εκτυπωτης και μια χαρα εκτυπωνει χωρις καλωδια. ψαξου περισσοτερο.

μονο το gimp to blender kai to openshot εχεις κλειση. μακραν πολυ καλα και τζαμπα.

αλλα θελει λιγο να ασχοληθεις στην αρχη. μετα ξενοιαζεις.
    Γιαννης

Αγαπούλες όλα αυτά που λέτε ισχύουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις ένα πισί να χαζεύεις στο δίκτυο, να γράφεις κανένα κειμενάκι σε κάτι τύπου όφις κλπ.

AutoCAD ας πούμε ή κανένα στατικούλι για τα μπετά ημών τα επιούσια ή για τα ΠΕΑ μας ή οποιοδήποτε άλλο "ειδικό" πρόγραμμα για δουλειά δουλεύει παραθύρια μικρομαλακά και μόνον. Και θέλεις και την εγγυησούλα σου την διετή το λιγότερο και ουχί την εξάμηνον ή την ετησίαν διότι θέλεις το εργαλείον της εργασίας να μην σε απασχολεί με το πότε και αν θα διαλύσει.

Σελίδα 3 από 42 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic