'Ενα πράγμα μόνο... DELL.
Δυο laptopια σπιτι, το ένα δικό μου το άλλο της γυναίκας. Το δικό μου i5 2.20 GHz με 8GB RAM και σηκώνει τον κ*λο του από βαρύτατες φωτογραφικές εφαρμογές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει φάει εδώ και ένα χρόνο που το έχω τρελό ξύλο και δεν έχει κάνει κιχ. Το αυτό και της συζύγου αλλά σε πιο Light χρήση. Μοναδικό θέμα, η οθόνη αλλά τα καλά με IPS ξεπερνάγανε το 1000ρικο οπότε δεν πειράζει. καλά είναι
Προσπαθώ να απαντήσω και δεν έρχεται το ποστ.
Ο ες ες ντι ειναι για επιδόσεις οχι να τον φορτώνεις τσόντες χαχαχαα![]()
Εξήντα γίγα ειναι υπεραρκετά.
Εχω δουλέψει πι σι με δέκα φρί.
Μην πανικοβάλλεστε για το τιποτα.
Ες ες ντι και πάρτε και εξωτερικό που πρεπει να έχετε ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ και είστε κύριοι
Να ρωτήσουμε τις γυναίκες μας να μας πουν τι θέλουμε.![]()
Ρε παλαβιάρη βάζελε, ξέρω για τι είναι ο SSD
Σου λέω ότι στον δικό μου έχω 20 GB ελεύθερα, και έχω μόνο ένα παιχνίδι (των 30 βέβαια), χωρίς ούτε ένα επεισόδιο από σειρά μέσα
Επί παραδείγματι, μόνο το αρχείο μου με σχέδια από το 4Μ και επιθεωρήσεις (ο Αμυρού ξέρει τι είναι αυτά) είναι στα 13 GB
Και μια γενική παρατήρηση:
Ρε παιδιά εσείς που ξέρετε, είναι ιδέα μου ή τα λάπτοπ πλέον βγαίνουν σχεδόν ίδια τιμή με τα desktop ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Windows 10 + restore point =30gb
Windows pagefile= 2gb
Office 2016 φουλ έκδοση με ολα τα updates = 4gb
Chrome-BSplayer-Antivirus-Skype-και καμιά 10αριά αντίστοιχα τέτοια χρηστικά = 1gb max
Σύνολο 37gb.
Ο 120άρης έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 117gb.
Με τα μαθηματικά βρίσκουμε ακόμα 80gb ελεύθερο χώρο.
Τα βασικά απαιτητικά games είναι στα 25-30gb περίπου με ορισμένες εξαιρέσεις που αν ΕΙΣΑΙ GAMER ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ να προγραμματίζεις το σκληρό σου σε χωρητικότητα για την επόμενη χρονιά.
Τώρα ΚΑΙ η τσέπη να είναι άδεια και να θέλετε και 3-5 games ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.....ε μάλλον δε κατανοείτε οτι δεν γίνεται gaming με τα χρήματα αυτά. Είτε εναλλάσσετε τα ανά 2 τα εγκατεστημένα games είτε βάζετε ακόμα 30-50ευρώ για +100 GB του 240άρη.
ram/δίσκο για αρχή - άμεσα συγκρίσιμα μεγέθη
από εκεί και πέρα αυτό που δε ξέρω είναι την διαφορά στους επεξεργαστές, τι σημαίνει i3 σε desktop και τι σε λάπτοπ
ποιος είναι ο αντίστοιχος σε desktop π.χ. ενός Intel Core i3 5005U 2.0 GHz
Από εκεί και πέρα, είδα ότι σε laptop, αυτό που πόσταρε ο kalgeorge στα media markt, με 380 παίρνεις κάτι αρκετά αξιόλογο
Έστω ότι δεν έχεις τίποτα, με 380 τι παίρνεις σε desktop (βάζοντας κατά νου ότι πρέπει να πάρεις και οθόνη, δε σου λέω για ποντίκι & πληκτρολόγιο, είναι μηδενικό το κόστος)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν επιμένετε, νταξ ένα mcrae Dirt φτάνει...
γιαννη το λαπτοπ δηλαδη ειναι μονοδρομος για σενα; το desktop δεν το συζητας καθολου δηλαδη;
Γιαννης
Αντε στο δισκο να ειναι ιδια,απο εκει και μετα το χαος:16γιγα μνημη σε σταθερο-σε λαπτοπ το ακους συχνα;ο I5 ταδε του σταθερου με τον I5 ταδε του λαπτοπ ειναι η μερα με τη νυχτα.Αν θελεις να σου βγαλω μια συνθεση με 380,πρεπει πρωτα να μου πεις τι θελεις να κανεις με το pc.Aπο εκει ξεκινανε ολα:γιατι προοριζεται;
ψαναψόφα φούστη γλάρε