ρε αγάπες, με 2500 παίρνω ακόμα ένα fazer ας πούμε και κρατάω την λατρεμένη λαδιέρα για σπέαρ πάρτΖ...
LOL την δουλειά μας είπαμε να κάνουμε, όχι frag τον πρωταθλητή CS ξέρω 'γω
καλα.......σιγα μην ακουσεις εμας..............παρε ρε αδερφε ενα με 4-5 κατοσταρικα να κανεις δουλεια.
Δεν είναι παγίδα. Είναι φθηνότερη και χειρότερη
Σε κάρτες γραφικών, είναι οκ η amd. Σε CPUs, δε θα την προτιμούσα. Όλα εξαρτώνται από το τι ακριβώς θες και πόσα θες να διαθέσεις. Το δικό μου laptop είναι Toshiba, με amd cpuΑλλά το χρησιμοποιώ 2 φορές τον χρόνο και αν.
Τα ThinkPad είναι εξαιρετικά. Μπορείς να βρεις refurbished 2ης και 3ης γενιάς, στα ~300€, τα οποία πατάνε κάτω οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στα ~500€. Δε θα αγόραζα τίποτα άλλο από lenovo.
Π.χ. http://www.ebay.co.uk/itm/CHEAP-FAST...IAAOSwt6ZWWG94
Life begins at 45°.
ρε σας ακούω που κλαίγεστε με το πόσο κάνουν οι ssd και πραγματικά απορώ. Πουλάω Kingston 240gb 78.70, Corsair 240 78.20 Samsung 250gb 96.30 και θεωρώ ότι δεν είμαι ο φτηνότερος κι επίσης τα λεφτά δεν είναι πολλά για να απογειώσεις το μηχάνημά σου. Επίσης μικρή η διαφορά από τους 120άρηδες αλλά μάλλον έχετε καλομάθει στο 50άρι τους 500άρηδες συμβατικούς και σας κακοφαίνεται. Όποιος δοκίμασε την αλλαγή απλά είπε "τι μαλακία έκανα τόσον καιρό που δεν τον άλλαζα"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν ξαναβαζω μηχανικο δισκο σε μηχανημα μου.Τελος.Και τωρα που σιγα σιγα περνουν τον κατηφορο οι τιμες των SSD,(νταξ,ακομα ειναι πιο ακριβοι απο τους HDD)ποιος ο λογος να εχεις τα πολυτιμα αρχεια σου σε μηχανικο;Σε ενα σημειο ριχνουν στους SSD:στην τιμη,πουθενα αλλου.Γνωμη μου ειναι οτι σε λιγο καιρο οι SSD θα ειναι πιο φτηνοι απο τους HDD(που μαλλον θα καταργηθουν εντελως).Το κοστος κατασκευης ειναι μικροτερο απο το κοστος των μηχανικων.Απλα ,ακομα πληρωνουμε "τεχνολογια".
spadak@ οι hp ειναι τσιτωμενοι σε specs τραβανε ζορια και κλαταρουν σχετικα γρηγορα. απο την μικρη μου εμπειρια που εχω.
σχετικα τωρα με σκληρους. εχω σκοπο να παρω ssd αλλα τον μηχανικο δεν τον παραταω. με τον εξης συλλογισμο μου. οι ssd ετσι και παθουν κατι, πανε ολα τα δεδομενα που εχω εκει μεσα. θαχω μηχανικο για τα δεδομενα μου και εναν ssd για το λειτουργικο.
σωστο; ναι;
Γιαννης
Και ο hdd αν πάθει κάτι, πάνε τα δεδομένα σουΚι εγώ έχω τους ssd μου μόνο για το λειτουργικό, προγράμματα, 1-2 παιχνίδια που παίζω συχνά. Αλλά σε desktop. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό σε laptop.
Life begins at 45°.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
δεν ειμαι ειδημων των pc αλλα πιστευα οτι στον μηχανικο οταν ερθει η ωρα του να κλαταρει θα κανει κατι νουμερα. ετσι θαχεις υποψιαστει να πραξεις αναλογα. κι εχω ακουσει πως υπαρχουν καποια προγραμματα που σωνεις καποια δεδομενα. ενω ο ssd μια κι εξω.
τα εχω ακουσει δεν την εχω πατησει ακομα γιαυτο ρωταω.
κι επισης σε desktop η ερωτηση μου. το λαπτοπ τοχω μονο για πασπαρτου και ιντερνετ.
Γιαννης
μπορεί ναι, μπορεί όχι... μπορεί να το πάρεις χαμπάρι, μπορεί όχι. Πιστεύεις σε συμφέρει να ποντάρεις στο ότι όταν αρχίσει να γέρνει και θα εμφανίσει ακίνδυνα συμπτώματα και θα τα πάρεις χαμπάρι έγκαιρα;
Αυτό στις περιπτώσεις που η βλάβη είναι στα δεδομένα, όχι στον μηχανισμό. Σε αυτή την περίπτωση όπως και στον ssd γίνεται ανάκτηση/διόρθωση.
Μηχανισμός με κινούμενα μέρη πάντως, είναι δεδομένο ότι με τη χρήση φθείρεται.
Και το ξαναλέω για έμφαση: η μόνη λύση είναι το σωστό backup. Όχι να τρέχεις και να μη σώνεις όταν τελικά γίνει η στραβή. Όλοι οι δίσκοι μπορούν να σου σκάσουν εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς κανένα γνωστό λόγο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.