Αυτό που διάβασες, αυτό γράφουν στις πληροφορίες. Λογικά το δίνουν με αυτό http://www.freedos.org/
Και έχουν "όλοι" τέτοια... Για αυτόν που θέλει σώνει και καλά cλopyrighted OS ή που θα βάλει linux και δεν θέλει το προεγκατεστημένο Ubuntu που δίνουν οι πιο πολλές εταιρίες.
Αυτό λογικά θα το καλύψει η Dell, δεν λέει 2ετή next business day κλπ; Έχω διαβάσει ευχαριστημένα σχόλια από την εγγύηση, ακόμα και αλλαγές με νέα μοντέλα όταν το προς επισκευή ήταν εκτός παραγωγής.
Εμένα δεν μου άρεσε η ανακλαστικότητα. Αυτό το πράγμα πχ που βλέπεις τον πελάτη (λογικά) στην οθόνη ή τον εαυτό σου, αστείο. Το ανέχομαι στο πάμφθηνο νετμπουκ που είναι και με 10άρα (νομίζω) οθόνη, στις 15 ίντσες είναι αστείο, απλά.
Ποιά σειρά Dell είναι τούτη; τα 5558; τα 3543;
Η HP άσχετα με το αν αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιον σαν μάρκα/εταιρία, είναι τόσο χάλια ποιοτικά; (εσωτερικά δηλαδή, γιατί απ'έξω είναι μακράν τα πιο προσεγμένα).
Επίσης (αν και ίσως χαθεί εδώ η πληροφορία, τι να κάνουμε) η δωρεάν αναβάθμιση είναι ως τα μέσα Ιουλίου του 2016 από ότι με πληροφόρησε το προμπουκ σήμερα, το οποίο αυτοβούλως είχε προγραμματίσει να περάσει τα 10άρια το Σάββατο και το ακύρωσα.
31/7 αν δεν κάνω λάθος είναι το deadline. O "αυτόβουλος" προγραμματισμός είναι η νέα πρακτική της MS ώστε η ενημέρωση που αναβαθμίζει τα συστήματα που δικαιούνται της δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 να είναι πλέον προτεινόμενη και όχι προαιρετική. Οπότε, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του κάθε χρήστη σχετικά με τα updates, η αναβάθμιση σε Windows 10 μπορεί να ξεκινήσει ή αυτόματα, ή τα αρχεία να αποθηκευτούν στον σκληρό. Πως αλλιώς θα πιάσουν τον στόχο των 1δις ως το 2017; Κι έπονται κι άλλα κόλπα:
http://www.infoworld.com/article/304...ty-update.html
το desktop μου την γλιτώνει διότι δεν "αντέχει" η radeon9500 τα 10άρια. Να που μιά φορά η αρχαιολογία βγαίνει σε καλό...
εν τω μεταξύ λύθηκε και η απορία μου, γιατί πολλά pro μηχανήματα δίνονται με 7άρια ακόμα: Οι επαγγελματίες χρήστες αποφεύγουν τα 8 κατά κανόνα λένε οι στατιστικές!
Ελάχιστες εταιρίες προσέχουν το εσωτερικό (τουλάχιστο για μηχανήματα που αγοράζει ο κόσμος. Σε σερβεροειδή είναι άλλη ιστορία). Η hp δεν είναι μία από αυτές, όχι πιά. (Από αυτούς που τους νοιάζει, ποιός θα το κοιτάξει, εξ'άλλου; Από όσους το κοιτάξουν, πόσοι ξέρουν να κρίνουν; )
Και μηχανικά (μεντεσέδες, κινούμενα μέρη, βίδες κτλ) και εμφανισιακα (ταμπέλες, αυτοκόλλητα, βαφή) καμία συσκευή τώρα δεν είναι αξιοπρεπής. Αριστερά, hp48gx κομπιουτεράκι του 1997. Δεξιά, πληκτρολόγιο 2 μηνών και 145 ευρών και καλά υψηλής ποιότητας.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Από την άλλη, έχω ασύρματο μάικροσοφτ σετάκι πληκτρολόγιο και πονδίκι 6ετίας το λιγότερο τα οποία είναι άριστα εμφανισιακά ακόμα και δεν ήταν και τα τοπ της εταιρίας.
Σκατούλες στα μούτρα τους ρε γμτ. Όλα χάλια είναι τελικά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, θα τα κάνω βενζίνες τα λεφτά του λάπτοπ σταααα διάλα με τους γελοίους![]()
Τι μου θύμισες τώρα!!! Το πρώτο μου PC ήταν με Cyrix (PR266MX αν θυμάμαι καλά, σαν αντίπαλο δέος των P5 της Intel με την MMX). Αν επίσης θυμάμαι καλά ήταν πουσαρισμένοι και οι "μύστες" έπαιζαν με το overclocking. Πάντως η κόντρα Intel-Cyrix οδήγησε σε πτώση των τιμών και το λανσάρισμα των Celeron ως οικονομικότερη πρόταση.