Καλοκαίρι......
Γαμάτο αν εξαιρέσεις τις παραλιες γεματες απο ομπρελοκαθισματα........
Καλοκαίρι......
Γαμάτο αν εξαιρέσεις τις παραλιες γεματες απο ομπρελοκαθισματα........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για Ιταλία πάντως, έχω να γράψω τα καλύτερα.
20 ημέρες απίστευτο καγκουριλίκι! Μιλάμε για ξεσάλωμα. Βόρεια Ιταλία έπαιζα στα ίσα τους Ιταλούς. Νότια, ακόμα και τα ταξί μου ρίχνανε.
Μπορεί να πέσατε στην περίπτωση εσείς... Δεν ξέρω.
Think faster than you ride
όταν στο μάθημα τους λένε "όταν στρίβουμε, ανάβουμε φλας" αντί να τους λένε "Όταν θες να στρίψεις, πρώτα άναψε το φλας, μετά έλεγξε αν έχεις δικαίωμα να στρίψεις, και αν ναι, τότε στρίψε."
ε, τί θα κάνουνε; Καθώς θα στρίβουνε, θα έχουνε αναμμένο το φλας. Λες και δεν τον βλέπεις.
Προσωπικά, πιά, το φλας απλά το αγνοώ. Εγώ το ανάβω όπως πρέπει, μόνο και μόνο για να είμαι εντάξει, στον εαυτό μου. Τη βρίσκω ρε φίλε, νοιώθω ότι έγινε η διαδικασία by-the-book. Αλλά οι άλλοι τα χρησιμοποιούν σωστά, τόσο σπάνια, που πολύ πιθανότερο είναι να μην σου δώσει χρήσιμη πληροφορία...
Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Να το καταργήσουν το φλας. Να παραμείνουν τα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιούμενα αυτόματα όταν γίνεται απότομο φρενάρισμα και τίποτα άλλο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Η ασφάλεια τον πληρώνει.....
και το αμάξι του πατέρα μου είναι πολύυυ παλιό.
Όλη η κουβέντα είναι για τους καλούς τρόπους που δεν υπάρχουν πια
Τον βλέπεις ρε μλκ τον άνθρωπο που θέλει να γει δεξιά άστονα να κάνει τη δουλειά του
δεν θα σου φάει τα πρωτεία ούτε τη γκούπα...
Τι θες δηλαδή να κόψει να κλείσει το δρόμο για να βγει?
Τι???
Άσε με με τα γαιδούρια όλα...
![]()
Γιατί ξέρες
ανανήψαντας
Και η νταλικα του πατερα μου ειναι ψηλη και βαρια... Και οσο ποιο παλιο το αμαξι τοσο καλλυτερο το κλατς στην ασφαλτο.....
Και βεβαια τον βλεπω τον μλκ που θελει να βγει η βγαινει ηδη...... Δεν θελω ομως να κοψω γιατι.....
Δεν μου φταιει σε τιποτα ο απο πισω μου που ερχεται και αυτος με ( μεσα στο οριο ) να γινουμε μαλια κουβαρια για τον τριμλκ που επειδη εβγαλε φλας.... πρεπει και συγχρονως να στριψει και το τιμονι ( αντι να ελενξει τον καθρεφτη του ) ....
Παμπολες οι περιπτωσεις που για ενα φλας Χανετε η προτερεοτητα ( και αυτο ειναι το λιγωτερο )του αλλου μαζι με οτι αυτο συνεπαγετε.....
Και μιλαω για ενα ρευμα.... Αμα θες να σηζητησουμε και για τα φλας που κοβουν εθνικη - παραλιακη απο το ενα ακρο στο αλλο...Αστα να πανε.....
οκ ας το...
Όταν βλέπεις άνθρωπο να θέλει ν αλλάξει λοΥρΙδα το γκάζι στο πάτωμα ... δε μπα να γ....θεί Ο πιό μεγάλος κερδάει και το πιο δυνατό σουτ (μετά) !
![]()
ανανήψαντας
Παράδειγμα του δρόμου που όμως έχει κι αλλού εφαρμογή.
Αφού κάνεις ότι δεν προβλέπεται στον δρόμο και τα έχεις γραμμένα όλα,ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ(η αμέλεια είναι άλλο πράγμα) ΓΙΑΤΙ στραβώνεις/παρακαλάς κλπ αν σε γραπώσουν οι ένστολοι και τους ρίχνεις ευθύνη για το όόόποιο γράψιμο ενώ εσύ είσαι για τα πανηγύρια;
Μιά ζωή φταίνε οι άλλοι στην Ελλάδα.. Μια ζωή να συμορφωθεί ο άλλος πρώτα και θααααααα το κάνω κι εγώ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Όταν γράφεις τους άλλους και οι άλλοι σε γράφουν πιο απλό δεν μπορεί να γίνει.
Τώρα ο τσαμπουκάς εξαρτάται αν σε παίρνει...
μπέξινος...
Το να είσαι ευγενικός στους άλλους δεν σε κάνει πρόβατο....
Έχω βαρεθεί πραγματικά τους Έλληνες τσαμπουκάδες με τα άγια δικαιώματα τους.
Ναι ρε να κόψεις...
ν αφήσεις τον αλλο να περάσει τι θα χάσεις το ραντεβού με τον υπουργό???
υγ
Ευτυχώς που δεν οδηγάω πια αμάξι !!! !!
ανανήψαντας
Κατάλαβες ή μάλλον δεν κατάλαβες;
Ξαναδιάβασε..