Σε βλέπω συχνά τελευταία (αν κ δεν είμαι στρητ φάση) κ είσαι πάντα κούκλα![]()
Σας είδα (σας ένιωσα μάλλον) σήμερα το μεσημέρι 3 δεκάχρονα αλάνια κρυμμένα πίσω από αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην Υψηλάντη να ρίχνετε στα περαστικά μηχανάκια κάποιο υγρό με τα νερομπίστολά σας. Ρε διαόλοι το υγρό ήταν ΑΖΑΧ και πήγε το τσούξιμο γόνατο λέμε. Μόλις όμως σταμάτησα και Γάβγισα, μπουχός γίνατε χαχανίζοντας. Και 10 μηχανάκια σταματημένα κατά μήκος του δρόμου και όλοι οι αναβάτες να κλαίνεκαι να βρίζουν. Όλοι ξεκράνωτοι, εγώ ήμουν με το εντουράδικο και δεν φορούσα γυαλιά γι' αυτό και την άκουσα κι εγώ.
Πάντως να είστε καλά ρε κοπρίτες, μου θυμίσατε άλλες εποχές που με φυσοκάλαμο σημαδεύαμε με ρόγες από σταφύλι, οδηγούς αστικών. Ωραίες εποχές αλλά τις ξυλιές ακόμα τις θυμάμαι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σας είδα ταξιδιώτες με τα φουλ φορτωμένα vstrom 1000, καλούς δρόμους!!!
Σε είδα κύρια Τζενη, ζημιά πάλι....
Ήμουν χαλαρός στη Θησέως.
Ερχόσουν με τα μπούνια με το μαύρο 106.
Σε είδα από τον καθρέφτη και έκανα στην άκρη.
Με πέρασες με τα μπούνια.
50 μέτρα παρακάτω κόλλησες στην κίνηση.
Σε πέρασα χαλαρός.
![]()
Σε ειδα να παιρνεις ταπερακι.... δικαιολογια για να ξαναπαμε....!!!!
(ετεροχρονισμενο)
Σε ειδα Ελληνικη Φυση.
Και με βλεπω να μου λειπεις, αλλα ο τοπος τουτος ειναι μονο για διακοπες.
Ισως καλυτερα ετσι...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σε ειδα Emirates να μου στελνεις sms 6 ωρες μετα την αφιξη μου, το boarding pass.
Ξανα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Δεν Σε είδα λεβιέ ταχυτήτων να μου φεύγεις στο γκρεμό χοροπηδώντας από τη χαρά σου και αναγκάστηκα να βγάλω το μισό Πάρνωνα μόνο με τρίτη και συμπλεκταριστός,ενίοτε.
Δε με πολυχάλασε όμως,τα στροφιλίκια ήταν ταμάμ.![]()
Σας είδα χθες... Και τι δεν είδα δλδ χθες, όταν είσαι με αυτοκίνητο έχεις χρόνο να δεις...
Σας είδα χθες, 8μμ, στην οδό Πεντέλης, ασφαλιστική, τροχαία, ΤΟΤΑ... Ας τον κλείσουν επιτέλους αυτόν τον δρόμο!
Σας ειδα χθες, 8.15 μμ, στην Κηφισίας, μέσα στο αμαξάκι σας, συμπαθέστατο ζευγαράκι γύρω στα 30 χαμηλά, να πίνετε τις μπυρίτσες σας και να ακουτε τη μουσικουλα σας
Σε είδα χθες, 8.25 μμ, στην Κηφισίας, ξανθιά κοπελιά με το FZ6, με το ωραίο δερμάτινο μπουφανάκι σου και το κράνος στον αγκώνα να πηγαίνεις φέτες. Ελπίζω να έφτασες.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ειδα ρε κωλαμαξο να μουλαρωνεις με κλειδωμενο τιμονι και να με αφηνεις με το πουλι στα χερια......
Παω να αλλαξω το χρώμα της αδειας σε μπλε της vernilac.....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!