Σελίδα 22 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Τελικά το cbf μου να το δώσω για να το πάρω ή θα το μετανιώσω;;;;;
    Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...
    οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dinos5559 Προβολή μηνύματος
    Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...
    Αν δεν το χεις οδηγησει, οδηγησε το. Αν συνεχίζει να ισχυει το παραπάνω που εγραψες, τοτε καλοριζίκο! Κάτοχος 1+ χρόνο, με 11500 χλμ πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα...Στην θέση σου θα έψαχνα για μτχ, με λίγα χλμ, απο κάποιον που του χει βάλει διάφορα καλούδια και αποφάσισε οτι τελικά δεν του κάνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgosv78 Προβολή μηνύματος
    Αν δεν το χεις οδηγησει, οδηγησε το. Αν συνεχίζει να ισχυει το παραπάνω που εγραψες, τοτε καλοριζίκο! Κάτοχος 1+ χρόνο, με 11500 χλμ πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα...Στην θέση σου θα έψαχνα για μτχ, με λίγα χλμ, απο κάποιον που του χει βάλει διάφορα καλούδια και αποφάσισε οτι τελικά δεν του κάνει...
    έψαξα για κάτι τέτοιο αλλα δεν υπάρχει....γιαυτο αναγκαστικά αν δωσω την Εφη παω σε καινουριο...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dinos5559 Προβολή μηνύματος
    Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα. Για το κόστος του ειναι μια χαρά και σε αυτα που προσφέρει. Και επειδή έχεις καλομάθει στο cbf να μη σπάει και χαλάει εύκολα, σε γενικές γραμμές και το Τracer δείχνει να ακολουθεί αυτο το δόγμα . Αλλα πρώτα απ'ολα πήγαινε οδηγησε το να δεις μήπως σε χαλάει κάτι πάνω του την ώρα οδήγησης του..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μέλος
    Οκ, δεν εχω καλη επαφη με την αγορά μτχ. Οπως και να χει όμως αν δεν το βιάζεσαι, νομίζω παρουσιάζονται καλές περιπτώσεις.. Εμένα είναι τελείως μαμά. Απλά, οδήγησε το πρωτά να δεις ότι οι χαρακτήρες σας ταιριάζουν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα. Για το κόστος του ειναι μια χαρά και σε αυτα που προσφέρει. Και επειδή έχεις καλομάθει στο cbf να μη σπάει και χαλάει εύκολα, σε γενικές γραμμές και το Τracer δείχνει να ακολουθεί αυτο το δόγμα . Αλλα πρώτα απ'ολα πήγαινε οδηγησε το να δεις μήπως σε χαλάει κάτι πάνω του την ώρα οδήγησης του..
    Συμφωνω με τον φίλο απο πάνω! Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε όλο το φάσμα των ταχυτήτων της μηχανής (μαμά, ε). Αλλά δεν ισχύει για όλα τα παιδιά αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Αυτή τη στιγμή στο car.gr το πιο φθηνό μεταχειρισμένο έχει ακριβώς ένα χιλιάρικο κάτω απο το καινουριο του '16.
    Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, θα πήγαινα κατευθείαν στο καινούριο.

Σίγουρα όμως, πρέπει να το δεις απο κοντά και να το δοκιμάσεις πρώτα.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος
    Αυτή τη στιγμή στο car.gr το πιο φθηνό μεταχειρισμένο έχει ακριβώς ένα χιλιάρικο κάτω απο το καινουριο του '16.
    Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, θα πήγαινα κατευθείαν στο καινούριο.

Σίγουρα όμως, πρέπει να το δεις απο κοντά και να το δοκιμάσεις πρώτα.
    Eνα χιλιάρικο κάτω αλλα αν πάει με το "όπλο" των μετρητών... ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ φυσικά!

Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα...
    Ακριβως επειδη υποβαθμιζουν τα παντα οι κατινες γι αυτο και η γιαμαχα το διορθωσε εκει που ποναγε στο 2016....

πουτσ@@@@@@@@@

Δεν μιλάμε για τα λαθη που υπάρχουν πάντα σε νεα μοντέλα και λογικό ειναι να υπάρχει καλοπροαιρετη κριτική αλλά τα πάντα εκμηδενίζονται με το παραμικρό.

1000ευρω τα δίνω για να είναι ο δικός μου κώλος ο πρώτος που θα κλασει τη σέλα....αμα εχω τα υπολοιπα δε θα κολησω στα 1000 που θα ναι κ τα πρωτα εξτρα για εξατμιση εννοειται μολις το παρω...
    Επειδη ειμαι ψειρας και περιεργος και μηχανικος(αυτοκινητων βεβαια), δε θα παω σε μεταχειρησμένο εκτος κ αν δω την σουπερ ευκαιρια οπως ειπαν πιο πανω με καλουδια εξτρα που θα βαλω ετσι κ αλλιως σε καλη τιμη....
    Το θέμα είναι κατα ποσο ισχυουν τα λεγομενα κ οι αποψεις περι κοσκινισματος και αν φυσικα ισχυουν κατα πόσο τα έλυσαν ή θα τα λύσουν...γιατι το να παρω καινουριο μηχανακι και να αρχισω ελα λιωστο τρεμει?ναι ....βαλε πανω σταμπιλαιζερ...τωρα?ναι....χαμηλωσε....τωρα?ναι βγαλε χουφτες αλλαξε ζελατινες πηγαινε με βορειοανατολικο ανεμο κ τετοια....θα ξενερωσω κ θα το πουλησω επιτοπου....αυτος ειναι ο λογος που το 2009 πηρα την Εφη οπως την λεω, κούτα κ γνωριζοντας οτι δεν παιρνω ss,ουτε on off ουτε κοντραδικο φαναρι φαναρι αλλα ενα all around που τα κανει ολα μεχρι ενα σημειο ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αυτό το παίρνω κούτα μηχανάκι και βάζω εξάτμα επάνω κατευθείαν μιλάμε είναι το πιο fail ever. Ναι ναι ξέρω, να αναπνευσει ο κινητήρας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Αυτό το παίρνω κούτα μηχανάκι και βάζω εξάτμα επάνω κατευθείαν μιλάμε είναι το πιο fail ever. Ναι ναι ξέρω, να αναπνευσει ο κινητήρας.
    απο περιεργεια ρωταω..γιατι το λες αυτο? ειμαι κατα των αφτερ εξατμισεων εκτος αν εχεις δετερο μηχανακι..θεωρω κουραζουν πολυ απο καποια στιγμη και μετα

Δεν μιλάμε για τα λαθη που υπάρχουν πάντα σε νεα μοντέλα και λογικό ειναι να υπάρχει καλοπροαιρετη κριτική αλλά τα πάντα εκμηδενίζονται με το παραμικρό.
    Εγω απορω (σε ολες τις εταιρειες παει) το κουνημα στα πολλα, στις δοκιμες δεν το εκαναν;
    πουτσ@@@@@@@@@

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εγω απορω (σε ολες τις εταιρειες παει) το κουνημα στα πολλα, στις δοκιμες δεν το εκαναν;
    Welcome to the 21st century

ΥΓ
    Αν πετύχεις μηχανακι που να είναι φτηνό, γκαζερο και αψεγαδιαστο από κάθε άποψη να μας το πεις να το αγοράσουμε όταν τελειώσει η κρίση. Τωρα γιατί εσύ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με το συγκεκριμένο, μονο εσυ το ξερεις. Πόσο μάλλον που είναι τόσο συγκριτικα φτηνότερο σε σχεση με οτιδήποτε άλλο στην ευρύτερη κατηγορία. Ευγνωμοσυνη μηδέν λέμε
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •