Τελικά το cbf μου να το δώσω για να το πάρω ή θα το μετανιώσω;;;;;
Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...
Τελικά το cbf μου να το δώσω για να το πάρω ή θα το μετανιώσω;;;;;
Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...
οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....
Αν δεν το χεις οδηγησει, οδηγησε το. Αν συνεχίζει να ισχυει το παραπάνω που εγραψες, τοτε καλοριζίκο! Κάτοχος 1+ χρόνο, με 11500 χλμ πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα...Στην θέση σου θα έψαχνα για μτχ, με λίγα χλμ, απο κάποιον που του χει βάλει διάφορα καλούδια και αποφάσισε οτι τελικά δεν του κάνει...
Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα. Για το κόστος του ειναι μια χαρά και σε αυτα που προσφέρει. Και επειδή έχεις καλομάθει στο cbf να μη σπάει και χαλάει εύκολα, σε γενικές γραμμές και το Τracer δείχνει να ακολουθεί αυτο το δόγμα. Αλλα πρώτα απ'ολα πήγαινε οδηγησε το να δεις μήπως σε χαλάει κάτι πάνω του την ώρα οδήγησης του..
Οκ, δεν εχω καλη επαφη με την αγορά μτχ. Οπως και να χει όμως αν δεν το βιάζεσαι, νομίζω παρουσιάζονται καλές περιπτώσεις.. Εμένα είναι τελείως μαμά. Απλά, οδήγησε το πρωτά να δεις ότι οι χαρακτήρες σας ταιριάζουν.
Αυτή τη στιγμή στο car.gr το πιο φθηνό μεταχειρισμένο έχει ακριβώς ένα χιλιάρικο κάτω απο το καινουριο του '16.
Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, θα πήγαινα κατευθείαν στο καινούριο.
Σίγουρα όμως, πρέπει να το δεις απο κοντά και να το δοκιμάσεις πρώτα.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Δεν μιλάμε για τα λαθη που υπάρχουν πάντα σε νεα μοντέλα και λογικό ειναι να υπάρχει καλοπροαιρετη κριτική αλλά τα πάντα εκμηδενίζονται με το παραμικρό.
1000ευρω τα δίνω για να είναι ο δικός μου κώλος ο πρώτος που θα κλασει τη σέλα....αμα εχω τα υπολοιπα δε θα κολησω στα 1000 που θα ναι κ τα πρωτα εξτρα για εξατμιση εννοειται μολις το παρω...
Επειδη ειμαι ψειρας και περιεργος και μηχανικος(αυτοκινητων βεβαια), δε θα παω σε μεταχειρησμένο εκτος κ αν δω την σουπερ ευκαιρια οπως ειπαν πιο πανω με καλουδια εξτρα που θα βαλω ετσι κ αλλιως σε καλη τιμη....
Το θέμα είναι κατα ποσο ισχυουν τα λεγομενα κ οι αποψεις περι κοσκινισματος και αν φυσικα ισχυουν κατα πόσο τα έλυσαν ή θα τα λύσουν...γιατι το να παρω καινουριο μηχανακι και να αρχισω ελα λιωστο τρεμει?ναι ....βαλε πανω σταμπιλαιζερ...τωρα?ναι....χαμηλωσε....τωρα?ναι βγαλε χουφτες αλλαξε ζελατινες πηγαινε με βορειοανατολικο ανεμο κ τετοια....θα ξενερωσω κ θα το πουλησω επιτοπου....αυτος ειναι ο λογος που το 2009 πηρα την Εφη οπως την λεω, κούτα κ γνωριζοντας οτι δεν παιρνω ss,ουτε on off ουτε κοντραδικο φαναρι φαναρι αλλα ενα all around που τα κανει ολα μεχρι ενα σημειο ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ....
οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....
Αυτό το παίρνω κούτα μηχανάκι και βάζω εξάτμα επάνω κατευθείαν μιλάμε είναι το πιο fail ever. Ναι ναι ξέρω, να αναπνευσει ο κινητήρας.
Welcome to the 21st century
ΥΓ
Αν πετύχεις μηχανακι που να είναι φτηνό, γκαζερο και αψεγαδιαστο από κάθε άποψη να μας το πεις να το αγοράσουμε όταν τελειώσει η κρίση. Τωρα γιατί εσύ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με το συγκεκριμένο, μονο εσυ το ξερεις. Πόσο μάλλον που είναι τόσο συγκριτικα φτηνότερο σε σχεση με οτιδήποτε άλλο στην ευρύτερη κατηγορία. Ευγνωμοσυνη μηδέν λέμε![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.