LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Να σου πω, τον καταλαβαίνω τον Γιάννη. Δεν είναι το λάπτοπ ο σκοπός, το μέσο είναι. Το μέσο για να μπει στην διαδικασία της αγοράς, να ψάξει, να συγκρίνει, να διαφωνήσει, να παζαρέψει και όλ' αυτά τ ωραία που συνέβαιναν παλιότερα σε μια αγοραπωλησία. Τώρα όλα γίνονται γρήγορα, 3 κλικ και τελειώσαμε. Αυτός είναι και ο λόγος που το καθυστερεί, σαν την γιαγιά μου ένα πράγμα, ήταν ικανή να βάλει να της κατεβάσουν 40 τόπια ύφασμα από τα ράφι και τελικά να αποφάσιζε ότι τα ρούχα της είναι εντάξει και δεν χρειάζεται να ράψει καινούρια.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ή δρακουμελεσκου πάντως συμπαθητικη είναι, θα την πάρω παρέα στα μαγαζιά.
Wtf intel...???
http://www.engadget.com/2016/04/20/i...ource=Facebook
Άντε ρε. Γιατί, επειδή οι μισοί λένε ότι τα λάπτοπ που προτείνουν οι άλλοι μισοί είναι σκουπίδια; Αστεία πράγματα...
Που κάνουν κάθε απόφαση εύκολη!!!
edit και υ.γ. δύο σε ένα:
Κρατιόμουν τόσες μέρες για να μην γράψω για την... "τεχνολογία" PWM στις οθόνες η οποία προκαλεί flickering και πονοκεφάλους κλπ άσχημα όταν δεν τις δουλεύεις σε υψηλή ένταση backlight. DELL, για πες μας, θα δουλέψουμε ή θα μας αποτέτοιο το νταμτιριρίμ και τα μάτια μαζί;(το παρατήρησα και σε ένα κινητό μου σε πολύ χαμηλή ένταση φωτός και σε απόλυτο σκοτάδι)
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 20/04/2016 στις 22:38.
Mπηκα και γω με μια λαχταρα να ακουσω οτι ΝΑΙ το πηραααααααααααααααααα...........αλλα μπα......εχουμε δρομο ακομα.
ποσο χρονων θα ειναι το αγεννητο εγγονι μου οταν θα γινει η αγορα ???
θα προλαβει να γυρισει το κοντερ στην Africa για δευτερη φορα ??? σημ. τωρα εχει 192000 χλμ.
![]()
:ZZZ: