καλά, δεν θα εκραγεί κι'όλα άμα το αφήσεις όπως το πήρες
αλλά από το να αρχίσεις τα updates για τον κάθε driver που έχει βγει κτλ κτλ κτλ και να γίνει το σύστημα κωλοχανείο, άσε τη σαβούρα που έχει από τη μάνα του, καλύτερα να αρχίσεις από το 0 και να το σετάρεις όπως θες.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Για τα καινούρια διαβάζω ότι έχουν πολύ bloatware φορεμένο, οι πιο πολλοί αναβαθμίζουν σε 10 και μετά φορμάτ.
Λοιπόν Γιάννη άκου τι θα κάνεις:
Θα πηγαίνεις στο μαγαζί Α και θα παίρνεις μια τιμή για το laptop που θες
Μετά θα πηγαίνεις στο Β και θα λες:
ο Α μου το δίνει τόσο, εσύ τι μπορείς να κάνεις
Θα σου κάνει μια προσφορά
Μετά θα πηγαίνεις στον Γ, και θα του λες ο Β μου είπε έτσι και έτσι, εσύ τι θα κάνεις ;
Θα σου κάνει και αυτός μια προσφορά
Μετά πάλι στον Α, και ούτω καθεξής
Όταν σε βρίσει κάποιος, πηγαίνεις στον ακριβώς προηγούμενο, και παίρνεις το λάπτοπ της αρεσκείας σου
αυτά
.-
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εδώ είναι το θέμα αν το κατάλαβες. Τα θέλει όλα και κάνει ναζάκια το ένα έχει μπλοτρουερ, το άλλο μποτλνεκ. Είναι μέχρι να πει ο Άγγελος που έχει για γυναίκα του "Φτάνει μάστορα έως εδώ, δώσε μου το δικό μου πίσω και πάρε δικό σου". Τότε θα του περάσουν όλα και θα τρέξει να πάρει όποιο βρει μπροστά του.
Ηρωίδα λέμε το Χριστινάκι, ηρωίδα!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έτσι είναι αυτά, marvel limani edition.
Έχω καταλήξει σε μονδέλο. Απλά βλέπω ότι σκάνε διάφορα εκπτωτικά mail (με μοντέλα που δεν θέλω για την ώρα) και περιμένω μήπως και γίνει κανένα καλό από Τρίτη του Πάσχα που έχει τις επίσημες προσφορές. Τι είναι 10 μερούλες ακόμα...
Επίσης το ΤΕΕ θα κλείσει μεγαλοβδομάδα είπαν, γιατί έτσι, γιατί μπορούν, γιατί ενώ έχουν οι ίδιοι βάλει το χεράκι τους και βγάζουν τα ματάκια μας, το παίζουν και αγωνιστές ταυτόχρονα, κατά συνέπεια δουλειά δεν θα γίνεται ούτως ή άλλως. Φήμες που λένε ότι το έκαναν για να με διευκολύνουν, αφού δεν θα χρειάζομαι λάπτοπ από Δευτέρα, είναι ανεπιβεβαίωτες και εξετάζονται για την ακρίβειά τους.
Λες;![]()
ΗP. Για κάποιο λόγο δεν βγάζει άλλη εταιρεία hd οθόνες σε λογικό κόστος. Είδα και ένα dell με hd οθονη σε λεφτα που πιάνονται αλλά όχι vfm. Το lenovo αποκλείστηκε λόγω μικρών γωνιών θέασης οθόνης.
Γενικά, σε όποιο μοντέλο δεν έχει, θέλει πρόσθεση 100 ευρώ (χονδρικά) ενας ssd και 20 αν χρειάζεται μνήμη. Οπότε αυτό που φαίνεται στον κατάλογο σπάνια είναι το τελικό κόστος... Πχ dell βάζει μεγάλους hdd. Ή hp από την άλλη, "θέλει" αγορά πακέτου εγγύησης.
Το πλαίσιο ανοίγει νεο κατάστημα την μ. Δευτέρα και γράφει "μεγάλες εκπτώσεις", μία επίσκεψη δεν θα κάνει κακό, ίσως κάτι που σήμερα δεν το κοιτάζω, να αξίζει.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
όποιος θέλει λεφτά για να μου δώσει εγγύηση, εμένα μου βρωμάει και θα έφευγα τρέχοντας.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.