GandalfΕιχε βουιξει ο κοσμος ολος με την μαχη που ειχε γινει μεταξυ 2004 Παπανδρεου βενιζελου εναντιον Κοκκαλη...Το οτι δεν έγινε στοίβος κατόπιν αιφνίδιας απόφασης του 2004 και της αδυναμίας των κατασκευαστικών να ολοκληρώσουν το έργο και καλά επειδή το κουλουάρ , ήθελε διπλάσιο χρόνο και χώρο (καλά πριν πως υπήρχε;... αλλά ξέχασα οι κερκίδες ήταν το θέμα τώρα) για να φτιαχτεί.
Ο Κοκκαλης τοτε φωναζε και το εγραφαν ολες οι εφημεριδες... <<Εγω καραισκακη με ταρταν στιβου δεν κανω Η ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ.. Η ΡΕΝΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΑΧΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ >>>:rolleyes
Ποιοι απο εσας δεν θυμουνται συζητησεις επι συζητεσεων σε ραδιοφωνα - τβ κλπ. ελα τωρα.. Μου λες μετα οτι θελω να δημιουργησω εντυπωσεις
Για το θεμα καραισκακη ειχαν αρχισει συζητησεις τρια χρονια πριν. Στην αρχη οταν δεν δεχτηκε ο Κοκκαλης στιβο, τον εβγαλαν στην απεξω, και αρχισε για οσφπ το θεμα ρεντη.. Και η πολιτεια μονη της αρχισε εργασιες να φιαξει το καραισκακη αρχιζοντας κατεδαφιση. Και μολις εναμιση χρονο πριν τους ολυμπιακους, αφου ετρεχαν ολοι και δεν εφταναν, το καραισκακη ακομα μπαζα ητανε ,( Θυμασαι τις επικρισεις που δεχοταν η αθηνα για πολλα ημιτελη εργα απο τα ξενα μεσα ενημερωσης οτι δεν θα ηταν ετοιμη για τους ολυμπιακους ) ξαναθυμηθηκαν ολυμπιακο και Κοκκαλη, εκεινος τους εκβιασε με το θεμα του ταρταν οτι << βγαλτε απο την μεση το ταρταν και εγω θα σας το εχω ετοιμο σε 1 χρονο >> κανανε πισω και το θεμα εληξε υπερ κοκκαλη ! Απλα τα πραγματα..
Ποιες αδυναμιες κατασκευαστικων και αλλα τετοια που λες ???![]()
<<Αν πάντως θες να πιστεύεις οτι ΔΕΝ έφτιαξε ο πρόεδρος ΜΑΣ , το γήπεδο με 100% αυτοχρηματοδότηση είναι δικαίωμα σου. Όπως και εγώ να διακυρήσσω οτι είμαι ο Ναπολέων.....>>
![]()