Μετά από καιρό οδήγησα R1 07 σαν αυτό που είχα και φρόντησες να μου θυμίσεις οτι τραβάει τους μαλάκες όπως το σκατό τις μύγες!
Για εσένα το λέω που πριν λίγο έκανες το "χώσιμο του αιώνα" στην παραλιακή λίγο μετά το Σ.Ε.Φ. στο ρεύμα προς Συγγρού. Και δεν με νοιάζει αν απλά είδες ότι η αριστερή πήγαινε καλήτερα ή αν απλά σε έπιασε το κόμπλεξ διότι οδηγούσες μηχανάκι τουλάχιστον 5 χρόνια παλιότερο, το θέμα είναι, σκατόβλακα, ότι αν δεν σε είχα δει να έρχεσαι σαν μαλάκας απο δεξιά και άνοιγα αντι να κλείσω το γκάζι θα είχαμε γίνει κουβάρι στον δρόμο!!!
Ξέρεις οι υπόλοιποι έχουμε λόγους για να ζήσουμε, αν εσύ δεν έχεις ή αν θεωρείς οτι είναι μαγκία να μείνεις παράλυτος τράβα και σκοτώσου μόνος σου!!! Βέβαια δεν νομίζω οτι ο λόγος είναι αυτός, απλά έχεις σκατά στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις και είμαι σίγουρος οτι ούτε που κατάλαβες ότι ο μόνος λόγος που δεν τρακάραμε είναι γιατί δεν είσαι ο πρώτος κρετίνος που συναντώ στον δρόμο και πρόλαβα και σε είδα έγκαιρα....
Φυλαγόμαστε από τα αυτοκίνητα που μας γράφουν (βέβαια αυτοί δεν κινδυνεύουν άμεσα ή έστω έτσι νομίζουν), όχι να την πάθουμε από μηχανή!
Άντε να έρθει ο χειμώνας να κρυώσουν μερικοί και να τις κλείσουν για 6-7 μήνες στο γκαράζ μπας και γλιτώσουμε...