Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Μπράβο ρε....

Παλαιό μέλος

Μπράβο ρε....

Μετά από καιρό οδήγησα R1 07 σαν αυτό που είχα και φρόντησες να μου θυμίσεις οτι τραβάει τους μαλάκες όπως το σκατό τις μύγες!
    Για εσένα το λέω που πριν λίγο έκανες το "χώσιμο του αιώνα" στην παραλιακή λίγο μετά το Σ.Ε.Φ. στο ρεύμα προς Συγγρού. Και δεν με νοιάζει αν απλά είδες ότι η αριστερή πήγαινε καλήτερα ή αν απλά σε έπιασε το κόμπλεξ διότι οδηγούσες μηχανάκι τουλάχιστον 5 χρόνια παλιότερο, το θέμα είναι, σκατόβλακα, ότι αν δεν σε είχα δει να έρχεσαι σαν μαλάκας απο δεξιά και άνοιγα αντι να κλείσω το γκάζι θα είχαμε γίνει κουβάρι στον δρόμο!!!
    Ξέρεις οι υπόλοιποι έχουμε λόγους για να ζήσουμε, αν εσύ δεν έχεις ή αν θεωρείς οτι είναι μαγκία να μείνεις παράλυτος τράβα και σκοτώσου μόνος σου!!! Βέβαια δεν νομίζω οτι ο λόγος είναι αυτός, απλά έχεις σκατά στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις και είμαι σίγουρος οτι ούτε που κατάλαβες ότι ο μόνος λόγος που δεν τρακάραμε είναι γιατί δεν είσαι ο πρώτος κρετίνος που συναντώ στον δρόμο και πρόλαβα και σε είδα έγκαιρα....
    Φυλαγόμαστε από τα αυτοκίνητα που μας γράφουν (βέβαια αυτοί δεν κινδυνεύουν άμεσα ή έστω έτσι νομίζουν), όχι να την πάθουμε από μηχανή!
    Άντε να έρθει ο χειμώνας να κρυώσουν μερικοί και να τις κλείσουν για 6-7 μήνες στο γκαράζ μπας και γλιτώσουμε...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Μετά από καιρό οδήγησα R1 07 σαν αυτό που είχα και φρόντησες να μου θυμίσεις οτι τραβάει τους μαλάκες όπως το σκατό τις μύγες!
    Για εσένα το λέω που πριν λίγο έκανες το "χώσιμο του αιώνα" στην παραλιακή λίγο μετά το Σ.Ε.Φ. στο ρεύμα προς Συγγρού. Και δεν με νοιάζει αν απλά είδες ότι η αριστερή πήγαινε καλήτερα ή αν απλά σε έπιασε το κόμπλεξ διότι οδηγούσες μηχανάκι τουλάχιστον 5 χρόνια παλιότερο, το θέμα είναι, σκατόβλακα, ότι αν δεν σε είχα δει να έρχεσαι σαν μαλάκας απο δεξιά και άνοιγα αντι να κλείσω το γκάζι θα είχαμε γίνει κουβάρι στον δρόμο!!!
    Ξέρεις οι υπόλοιποι έχουμε λόγους για να ζήσουμε, αν εσύ δεν έχεις ή αν θεωρείς οτι είναι μαγκία να μείνεις παράλυτος τράβα και σκοτώσου μόνος σου!!! Βέβαια δεν νομίζω οτι ο λόγος είναι αυτός, απλά έχεις σκατά στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις και είμαι σίγουρος οτι ούτε που κατάλαβες ότι ο μόνος λόγος που δεν τρακάραμε είναι γιατί δεν είσαι ο πρώτος κρετίνος που συναντώ στον δρόμο και πρόλαβα και σε είδα έγκαιρα....
    Φυλαγόμαστε από τα αυτοκίνητα που μας γράφουν (βέβαια αυτοί δεν κινδυνεύουν άμεσα ή έστω έτσι νομίζουν), όχι να την πάθουμε από μηχανή!
    Άντε να έρθει ο χειμώνας να κρυώσουν μερικοί και να τις κλείσουν για 6-7 μήνες στο γκαράζ μπας και γλιτώσουμε...
    Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ τα ίδια συναντάω συνέχεια...
    Και δέν ξέρω άν το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, αλλά το 70%+ των συνολικών μαλακιών που έχω δει/γλιτώσει στο δρόμο και που παραλίγο θα ήταν τραγικά ατυχήματα είναι ξεκάθαρα απο μηχανές και όχι απο κουτιά. Μερικά άτομα πάνε με τη λογική ότι άν δέν τους είναι γραφτό δέν πεθαίνουν, και παθαίνουν τη στραβή. Πρόσεχε πάντως.

ΥΓ: Μεγειά, πήρες καινούριο R1?

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι δικό μου, του κολλητού μου είναι, απλά το είχα για 3 ημέρες.

Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα! χαλια κατασταση

σκατο εποχιακοι. . . με λιγες σταγονες βροχη χεζονται πανω τους και πανε στα κουτια τους!!!
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Re: Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    σκατο εποχιακοι. . . με λιγες σταγονες βροχη χεζονται πανω τους και πανε στα κουτια τους!!!
    Eίπαμε... μετά τη βροχή σκάνε μύτη τα "σαλιγκάρια"...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    είναι αυτό που λέμε "τουρμπόκαιρος" ? :wacko:

Re: Re: Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

Ει, ψιτ, φιλαράκο......

Τραβάς κανά ζόρι με τα σαλιγκάρια???

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Re: Re: Re: Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ει, ψιτ, φιλαράκο......

Τραβάς κανά ζόρι με τα σαλιγκάρια???

Τραβαω εγω ζορι με τα βρωμοσαλιγκαροσκουληκα τα σαλιαρικα που μου λερωσαν με σαλια την κουκλαρα μου
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Μπράβο ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Τραβαω εγω ζορι με τα βρωμοσαλιγκαροσκουληκα τα σαλιαρικα που μου λερωσαν με σαλια την κουκλαρα μου
    Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι για λίγο σαλάκι?

Τρίφτο λίγο και θα δεις πως θα γυαλίζει.
    (Thanks για το test-ride man!! Η εμπιστοσύνη σου με τιμά!)

Όντως, παιδιά, οι λακαμείες που γίνονται καθημερινά από τους καλοκαιρινούς δεν παίζονται. Αλλά είναι εύκολο να τους καταλάβεις από την έλλειψη κράνους πρώτον και από την έλλειψη οδηγικής συμπεριφοράς δεύτερον.

Βρε άσε τον λακαμάκο με τη βέσπα να με περάσει σα σταματημένο στο φανάρι...

Να νομίζει ότι οδηγάει και μηχανή...

(Δεν έχω πρόβλημα με τα βεσπάκια παιδιά, μην παρεξηγηθούμε, αλλά με τους περισσότερους οδηγούς τους που νομίζουν ότι είναι άτρωτοι...)
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Μπράβο ρε....

(Δεν έχω πρόβλημα με τα βεσπάκια παιδιά, μην παρεξηγηθούμε, αλλά με τους περισσότερους οδηγούς τους που νομίζουν ότι είναι άτρωτοι...)
    Οχι μονο ατρωτοι αλλα και πως επειδη κανουν δεξυ χωσιμο που υποτιθεται οτι δεν τους εχεις δει αλλο αν τους εχεις σιγονταρει και ουουουουουου [που βαζουν και στα δελτια του star τον πιθηκο που κανει ουουουου ] περασες μηχανη μπραβο σου. Αλλα επειδη εχω και τα δυο, ξερω πως πολλες φορες μεσαιες μηχανες προκαλουν σκουτερ και βεσποειδη. Εχω πολλες φορες πατησει σε στροφη με το σκουτερ μηχανη που με περασε στην ευθεια και κοιταζε την κοπελα μου εξυπνακιστικα.

Στη δουλεια μου προφανως παω με το xmax. Χθες βραδυ πηγαινα σε ενα φιλο στον Πειραια και ημουνα στο Πασαλιμανι πισω απο ενα κουτακι και πριν τη στροφη του ναυτικου νοσοκομειου εκει που βγαινει και η εξοδος απο μαρινα Ζεας με περναει ξυστα μια street που δεν προλαβα να δω τι ειναι αφου ημουνα απασχολημενος να μαζευω το σκουτερ για να μη γινουμε λαμαρινες και κρεατα μεσα στο πασαλιμανι με τον τριμαλ//κα, ο οποιος εννοειται οτι φορουσε φουλ εξοπλισμο -τζιν, λευκο lacoste και ωραιο χτενισμα - και πανω στην κοψη που κανει ενα κυρτωμα το κτηριο του ναυτικου νοσοκομειου και δεν εχει καμια ορατοτητα περασε πορτα πορτα το κουτι και ξεχυθηκε στη στροφη και φυσικα απο απεναντι ερχονταν αλλα οχηματα. Δεν εγινε ευτυχως τιποτα, αλλα θα μπορουσε να σκοτωθει η να προκαλεσει ακομα και καραμπολα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν θα κάτσω να κοντραριστώ, να γκαζώσω τη μηχανή μου (που την πήρα με κόπο καινούργια) στα κόκκινα, να καταπονήσω κινητήρα, αλυσίδα, κ.λ.π. για να ρίξω σε ένα beverly που ξεκινάει γονατιστός και με τέρμα γκαζι.

Ούτε όμως και στο ΚΤΜ που με στραβοκοιτάει και μαρσάρει.

Η απόλαυση της οδήγησης μοτοσυκλέτας δεν είναι το να καυχηθείς "έριξα κολώνα στο τάδε μηχανάκι" ή "τσάγιασα τον τάδε".

Χέστηκα αν το παπάκι φύγει 10 μέτρα στο φανάρι.

Γνώμη μου, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.

Θίγομαι όμως, όταν κάποιοι "πιλότοι" θαρρούν ότι οι δημόσιοι δρόμοι είναι επέκταση της πίστας (στην οποία οι περισσότεροι δεν θα πάνε ΠΟΤΕ), βάζοντας σε κίνδυνο εκτός τον εαυτό τους, τους αθώους ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα να πληρώνουν τις "επιδείξεις υψηλής τεχνικής" των Ελλήνων Ρόσσι

Μ' αρέσει ο τυπάς που διακοσαρίζει στην ευθεία μπροστά μου. Δεν μ' αρέσει όμως αν περάσει εκατοστά δίπλα μου στην εσωτερική της στροφής, θέτοντας σε κίνδυνο εμένα και τη γυναίκα μου.

Τότε, απειλεί άμεσα την οικογένειά μου.

Έχει μεγάλη διαφορά με το κλεφτρόνι που βγάζει μαχαίρι στη γυναίκα μου για να της πάρει το πορτοφόλι.

Ο κάνγουρας θέλει να μας πάρει την υγεία μας... τη ζωή μας...

XR
    XTR
    XJR

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν θα κάτσω να κοντραριστώ, να γκαζώσω τη μηχανή μου (που την πήρα με κόπο καινούργια) στα κόκκινα, να καταπονήσω κινητήρα, αλυσίδα, κ.λ.π. για να ρίξω σε ένα beverly που ξεκινάει γονατιστός και με τέρμα γκαζι.

Ούτε όμως και στο ΚΤΜ που με στραβοκοιτάει και μαρσάρει.

Η απόλαυση της οδήγησης μοτοσυκλέτας δεν είναι το να καυχηθείς "έριξα κολώνα στο τάδε μηχανάκι" ή "τσάγιασα τον τάδε".

Χέστηκα αν το παπάκι φύγει 10 μέτρα στο φανάρι.

Γνώμη μου, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.

Θίγομαι όμως, όταν κάποιοι "πιλότοι" θαρρούν ότι οι δημόσιοι δρόμοι είναι επέκταση της πίστας (στην οποία οι περισσότεροι δεν θα πάνε ΠΟΤΕ), βάζοντας σε κίνδυνο εκτός τον εαυτό τους, τους αθώους ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα να πληρώνουν τις "επιδείξεις υψηλής τεχνικής" των Ελλήνων Ρόσσι

Μ' αρέσει ο τυπάς που διακοσαρίζει στην ευθεία μπροστά μου. Δεν μ' αρέσει όμως αν περάσει εκατοστά δίπλα μου στην εσωτερική της στροφής, θέτοντας σε κίνδυνο εμένα και τη γυναίκα μου.

Τότε, απειλεί άμεσα την οικογένειά μου.

Έχει μεγάλη διαφορά με το κλεφτρόνι που βγάζει μαχαίρι στη γυναίκα μου για να της πάρει το πορτοφόλι.

+100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    στ'@@ του ρε συ ο κάγκουρας για την υγεία κ την ζωή σου!

την κ@υλα του θέλει να κάνει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    στ'@@ του ρε συ ο κάγκουρας για την υγεία κ την ζωή σου!

την κ@υλα του θέλει να κάνει!
    Χε χε Λάθος διατύπωση!!

XR
    XTR
    XJR

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    http://www.youtube.com/watch?v=5pqGaMpCGQo

πόσους έχετε δει να κάνουν το παραπάνω...?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπραβο ρε!Εισαι μαγκαςςς...!!
    από Pinw στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2010, 03:15
  2. Μπράβο ρε φίλε ...
    από gregorgeous89 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2009, 11:06
  3. Μπράβο ρε Κωφιδη...
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις