Σελίδα 25 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Τζών έβγαλε κάποιες προσφορές το YOU KAI O GERMANOS σε κατι λαπτοπάκια, μου ήρθαν με μειλ ως παλιος πελατης-συνεργατης από την τραπεζα που δουλευα.
    Δεν προλαβα να τα δω καλα, μια ματια στα γρηγορα εριξα, αλλα εχει κατι Ι5 με μνημες καρτες γραφικών κλπ κλπ, κοντα στα 400.

Ξερω δεν βοηθάω πολύ έτσι αόριστα που το θέτω αλλα αν εχεις χρόνο ψαξε το λίγο.

Γελάω με τις αλλαγές στις τιμές ρε παίδες.

Το λενόβο που λέγαμε στην γερμανική αλυσίδα καταστημάτων ότι το είδα 499 και πήγε 799? Ε, τώρα έχει 599.

ένα DELL 5558 που είχε σήμερα στην ελληνική (με αγγλική πλάτη) αλυσίδα καταστημάτων νωρίς το πρωί 399, τώρα πήγε 499.
    Επίσης 499 πήγαν δύο ΗΡ που κοιτούσα εδώ και ένα μήνα στην ίδια αλυσίδα, από 449.

Γιατί τα κατοστάρικα δεν είναι πετσετάκια ρε μόρτες; Κάποιος πρέπει να ρίχνει τρελό τρολάρισμα εκεί έξω. Κοιμηθήκαμε καλά το βράδι; Ε κόψε τιμή. Δεν μας πήρε πιπούλα η γυναίκα; Ρίξε ένα καπέλο στα καριόλια τους πελάτες να 'ουμ.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Οι τιμές αλλάζουν πάντα.

Και να ξέρετε οτι αυτό που σας λένε εννοούν το αντίθετο.

Περίοδος εκπτώσεων = Κανονική τιμή νεκρής περιόδου+ καπέλο 30%....-10% έκπτωση στο ταμπελάκι από την "φουσκωμένη". άρα κανονική τιμή+10-20%

Οι αγορές σας να γίνονται πάντα σε νεκρές περιόδους αγοραστικής κίνησης όταν ψάχνουν τους πελάτες με το δίκανο και ποτέ πριν από μεγάλα events ή διακοπές-αργίες.

το κακό είναι ότι δεν μπορώ (δεν θέλω πιο σωστά) να το πάρω χωρίς να το δω.

πχ, το Probook που χρησιμοποιώ τώρα, έχει μικρές γωνίες θεάσης την οθόνη. Το καινούριο θα ήθελα να είναι καλύτερης ποιότητας στον τομέα. Μιά που δεν είναι όλες οι οθόνες ίδιες σε όλα τα μοντέλα, αν δεν την δεις από κοντά, πως στο καλό θα ξέρεις τι παίρνεις;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Βρίσκεις τι πάνελ χρησιμοποιεί και ξέρεις
    Life begins at 45°.

Σωστός, αλλά ακόμα και ΤΝ με ΤΝ έχει διαφορά, κάποια άλλα λίγο πιο ακριβά "τσακώνονται" οι χρήστες μεταξύ τους για το αν έχουν IPS ή όχι, για άλλα διαβάζω από reviews ότι ναι είναι IPS αλλά φτηνό οπότε δεν έχει διαφορά από ένα TN και άααααααντε γεια...

ήθελα να μπλέξω με τα μηχανήματα του διαβόλου. μωρέ γράσο, ροπόκλειδο, καρυδάκια και όλα μιά χαρούλα.

Σίγουρα υπάρχουν μικροδιαφορές μεταξύ πάνελ ίδιου τύπου, αλλά όχι αρκετές για να αξίζει να κάνεις τη σύγκριση. Αν θες αυξημένες γωνίες θέασης, πας σε IPS, period. Επίσης είναι γνωστό ποιες μάρκες/μοντέλα διαθέτουν καλά IPS panels, οπότε πάλι ξέρεις. Εγώ π.χ. αγόρασα Dell οθόνη, χωρίς να την έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αλλά ήξερα ότι είναι ποιοτικότατη, βάσει specs.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα υπάρχουν μικροδιαφορές μεταξύ πάνελ ίδιου τύπου, αλλά όχι αρκετές για να αξίζει να κάνεις τη σύγκριση. Αν θες αυξημένες γωνίες θέασης, πας σε IPS, period. Επίσης είναι γνωστό ποιες μάρκες/μοντέλα διαθέτουν καλά IPS panels, οπότε πάλι ξέρεις. Εγώ π.χ. αγόρασα Dell οθόνη, χωρίς να την έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αλλά ήξερα ότι είναι ποιοτικότατη, βάσει specs.
    Για τις DELL IPS συγκεκριμένα, διάβασα ότι έχουν χαμηλή φωτεινότητα. Και είδα μία ζωντανά στο media markt μία fHD που δεν φαινόταν να έχει σημαντική διαφορά από τα fHD TN της HP. 759 ευρώ το φτηνότερο κομμάτι... Χωρίς SSD, στους οποίους η DELL δείχνει να έχει αλλεργία.

Δεν ξέρω τι κάνουν στα λάπτοπ τους. Μιλούσα για desktop οθόνη. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις/διαβάσεις, μπορείς να αγοράσεις εξ αποστάσεως.
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Οι τιμές αλλάζουν πάντα.

Και να ξέρετε οτι αυτό που σας λένε εννοούν το αντίθετο.

Περίοδος εκπτώσεων = Κανονική τιμή νεκρής περιόδου+ καπέλο 30%....-10% έκπτωση στο ταμπελάκι από την "φουσκωμένη". άρα κανονική τιμή+10-20%

Οι αγορές σας να γίνονται πάντα σε νεκρές περιόδους αγοραστικής κίνησης όταν ψάχνουν τους πελάτες με το δίκανο και ποτέ πριν από μεγάλα events ή διακοπές-αργίες.

έχει καταντήσει ρουτίνα να λες αυτά που λέω κι εγώ στους πελάτες μου και είμαστε και 200 κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά και διαφέρουμε και ηλικιακά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Βρε αγάπες, αυτό που λέτε γίνεται και με τα ρούχα, τα παπούτσια, τα παιχνίδια κλπ κλπ κλπ. Δεν είναι καινοφανές στο χώρο της πληροφορικής ή αποκλειστικό φαινόμενο. Απλά σε αυτά τα προϊόντα που τα έχεις στην οθόνη σου "κάθε μέρα" και το βλέπεις πιο εύκολα και πιο έντονα, εκνευρίζει λίγο παραπάνω

Πάμε στοίχημα πως αν καταλήξουμε σε ποια οθόνη θα πάρει, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε ριβιούζ για τα K/B??? Το πάει κανείς το στοίχημα??

Εν τω μεταΚΣύ, ενώ συμφωνείς με τον τζώρτζ για το ότι είναι "λάθος" εποχή για αγορές και τον συγχαίρεις για την διορατικότητά του, βιάζεσαι να ξεμπερδεύει το ζήτημα... Όχι ότι δεν απολαμβάνω το δημιουργικό σπαμ και την καζούρα, κάθε άλλο. Αλλά επιβεβαιώνεις πως ορθώς πράττω που παρακολουθώ, σημειώνω τιμές και περιμένω

έτσι για την ιστορία, τα πληκτρολόγια συνηθίζονται εύκολα. Πρέπει να είναι κάτι πραγματικά πολύ κακό για να σε δυσκολέψει στο γράψιμο και σε ότι review διάβασα ακόμα και αυτοί που έλεγαν ότι "δεν βολεύονται γιατί είναι μαλακά/σκληρά/σφουγγαρένια" και δεν ξέρω 'γω τι άλλη γεροντοκοριά τα πλήκτρα, τελείωναν με "βέβαια ξεπεράσαμε το μέσο όρο ταχύτητας γραφής μας, όπως επιβεβαίωσε το τάδε πρόγραμμα" και κάπου εκεί λες δεν μας τιτιρίμ ρε νταλάρα; Το φωτιζόμενο είναι ωραίο γκατζετάκι, αλλά μάλλον ξεφεύγει πολύ σε λεφτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    έτσι για την ιστορία, τα πληκτρολόγια συνηθίζονται εύκολα. Πρέπει να είναι κάτι πραγματικά πολύ κακό για να σε δυσκολέψει
    Κάτι πρόσφατα lenovo που μας σκάσανε στην δουλειά έχουν ανάποδα το Fn με το ctrl και δεν μπορείς να φανταστείς ποσο σπαστικό είναι, ειδικά όταν δεν το δουλεύεις full time. Είμαι στο παρατσακ να κάτσω να αλλάξω το mapping των πλήκτρων..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταΚΣύ, ενώ συμφωνείς με τον τζώρτζ για το ότι είναι "λάθος" εποχή για αγορές και τον συγχαίρεις για την διορατικότητά του, βιάζεσαι να ξεμπερδεύει το ζήτημα... Όχι ότι δεν απολαμβάνω το δημιουργικό σπαμ και την καζούρα, κάθε άλλο. Αλλά επιβεβαιώνεις πως ορθώς πράττω που παρακολουθώ, σημειώνω τιμές και περιμένω

έτσι για την ιστορία, τα πληκτρολόγια συνηθίζονται εύκολα. Πρέπει να είναι κάτι πραγματικά πολύ κακό για να σε δυσκολέψει στο γράψιμο και σε ότι review διάβασα ακόμα και αυτοί που έλεγαν ότι "δεν βολεύονται γιατί είναι μαλακά/σκληρά/σφουγγαρένια" και δεν ξέρω 'γω τι άλλη γεροντοκοριά τα πλήκτρα, τελείωναν με "βέβαια ξεπεράσαμε το μέσο όρο ταχύτητας γραφής μας, όπως επιβεβαίωσε το τάδε πρόγραμμα" και κάπου εκεί λες δεν μας τιτιρίμ ρε νταλάρα; Το φωτιζόμενο είναι ωραίο γκατζετάκι, αλλά μάλλον ξεφεύγει πολύ σε λεφτά.

Και τι φταίω εγώ που ξεκίνησες να ψάχνεις για laptop τα Χριστούγεννα και φτάσαμε στο Πάσχα κι ακόμη δεν έχεις καταλήξει??

Κωλυσιεργείς φίλος !!!

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14