Σελίδα 27 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς βρε Γιάννη γιατί είπαμε ότι θέλουν κερδοφορία τα μαγαζιά και οι τιμές είναι ήδη χώμα. Έπαιξε διαφήμιση κόσμος αρκετός θα πήγε οπότε όλο και κάποιους θα σβερκώσανε να πάρουν Τράμπλ Χ. Εκεί είναι το ψωμί, του κοστίζουν 100 και πουλάει 400, επιστρέφουν τα μισά στην εγγύηση, στα μισά από αυτά παραμυθιάζουν τον κόσμο και ξαναπληρώνει και στην τελική είναι κερδισμένος.
    Είπαμε, όπου ακούς προσφορά κάποιο λάκκο έχει η φάβα, όχι μόνο σε Η/Υ. Ο Κωτσόβολος ας πούμε, πριν χρόνια είχε φοβερές προσφορές σε τηλεοράσεις (οι οποίες ήταν άνευ εσωτερικού αποκωδικοποιητή όπως οι νεώτερες, εν όψει μετάβασης στην ψηφιακή, οπότε το ξεφόρτωμα το βάφτιζε προσφορά).

Βρε παίδες, εγώ δεν πουλάω λάπτοπ σαν επάγγελμα ή έστω ερασιτεχνικά.
    Έθεσα κάποια στάνταρ (στον εαυτό μου πρώτα απ' όλα), είδα ότι μερικά που ζητάω απλά δεν γίνονται σε λίγα λεφτά (όπως πχ το να έχεις μιά οθόνη στην οποία αν γείρεις πίσω στην καρέκλα ή αν σκύψεις να ρουφήξεις μιά τζούρα καφέ να μην χάνει φωτεινότητα/χρώματα, βλέπε όλα τα φτηνά λάπτοπς) είδα ότι μάλλον δεν θα βρω αυτό που θέλω στο 400άρι, δεν θα βρω αυτό που θέλω στο 500ρικο (πιθανώς) και γλυκοκοιτάω ένα στα 600. Τα οποία δεν είναι διόλου λίγα. Αλλά σε 24 άτοκες, είναι 25 ευρώ το μήνα. Ξαφνικά δεν είναι τόσα πολλά.

Ανοίγω λοιπόν το σκρουτζ τώρα και κοιτάμε το πιο φτηνό 15ιντσο i3 5ης γενιάς με 4GB μνήμη, 500άρη συμβατικό δίσκο, OS, παραεισαγωγή από Αγγλία, 360 ευρώ. Λέει 2 χρόνια εγγύηση, το αν θα την δεχτεί η ελληνική Λενόβο δεν το ξέρω (επικαλούμαι το ποστ του Βασίλη για το ζήτημα).

Λίγα (μάλλον όχι λίγα) ποστ πιο πίσω όλοι συμφωνήσατε ότι "χρειάζεται" 8GB και SSD για να "δείξει" το λάπτοπ και θα συμφωνήσω από το λίγο που τα σκάλισα σε μαγαζιά.
    30 ευρώ η μνήμη, άλλα 70 ο δίσκος, φτάνουμε τα 460 ευρώ και λογικά χαμένη εγγύηση στα σίγουρα, αφού αλλάχτηκαν τα σωθικά (θα μου πειτε αν πάθει κάτι τα ξανα-αλλάζεις). Και κασέρι όλα.

Η ευκαιρία είναι που ακριβώς;

Άλλο μαγαζί πουλάει όντως μετρητά πχ 50 ευρώ πιο φτηνά. Βάζεις "υπολογισμό δόσεων" και βγαίνει 100 ευρώ πιο ακριβά λόγω επιτοκίου. Εμ... Ναι.

Αυτό που άλλαξε τιμή σήμερα το πρωί, ήταν όντως καλό για τα λεφτά του. Το πρωί. μέχρι τις 11 και δεν ήταν σπέσιαλ όφφερ ή δεν ξέρω 'γω τι, ήταν απλά η τιμή του. Μετά λέει ο Βασίλης για 5-7% αλλά αυτό ισχύει λογικά για υγιείς αγορές. Για το χρηματιστήριο +50, +100, +200, +300, -200 την άλλη μέρα και πάει λέγοντας, όχι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Βρε παίδες,

.
    εγω δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα με τις ευκαιριες που υπαρχουν κλπ κλπ και ότι τα εχω πουλησει καπου κλπ κλπ..... απλα συμφωνησα με τον αουφκδφσ ότι κερδιζει και ο καταναλωτης, αρκει να δρασει γρηγορα.

τωρα οσο για την εγγυηση που λες, ότι και να παρεις από οπου και να το παρεις, κνεις ένα τηλεφωνακι στην εταιρεια εδώ, τους ρωτας και τελος.

εγω αγορασα ταμπλετ από γερμανια, και πριν προχωρήσω στην αγορα (από ιδιωτη εδώ που το ειχε αγορασει στην γερμανια) πηρα ένα τηλ στην σαμσουνγκ ελλας, και τους λεω το και το... καλύπτεται από εσας?
    και μου απαντησαν με βαση το ΙΜΕΙ ότι ναι, κανονικότατα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είπαμε, όπου ακούς προσφορά κάποιο λάκκο έχει η φάβα, όχι μόνο σε Η/Υ. Ο Κωτσόβολος ας πούμε, πριν χρόνια είχε φοβερές προσφορές σε τηλεοράσεις (οι οποίες ήταν άνευ εσωτερικού αποκωδικοποιητή όπως οι νεώτερες, εν όψει μετάβασης στην ψηφιακή, οπότε το ξεφόρτωμα το βάφτιζε προσφορά).
    Μπρε αγάπη, το ξεφόρτωμα ΕΙΝΑΙ προσφορά. Ξεφορτώθηκε ο Άγγλος το κρανάκι μου 180 ευρώ, εδώ έχει τα διπλάσια, δεν είναι προσφορά; Η τηλεόραση που λες, με ένα 25άρι 30 ξέρω γω είναι κομπλέ (με μόνο "πρόβλημα" το δεύτερο τηλεκοντρόλ) αν την πάρεις μισή τιμή από την ΙΔΙΑ με εσωτερικό αποκωδοποιητή χαλιέσαι; Εγώ όχι.

Το αυτό με τα πισιά. Δεν με χαλάει το ξεστοκάρισμα. ΠΡΕΠΕΙ να τα ξεφορτωθεί το μαγαζί, απαξιώνονται από μόνα τους. Αλλά πχ δεν θα πάρω refurb ι5 2ης γενιάς σλοβενίας/βελγίου/μπλαμπλα 50 ευρώ λιγότερα από ολοκαίνουριο i5 5ης γενιάς, με περνάς για μαλάκα. Ούτε θα πάρω παραεισαγωγή i3 4η γενιά όσο τον "εντόπιο" 5ης με τα ίδια λοιπά χαρακτηριστικά (και συχνά της ίδιας εταιρίας).

Λίγα (μάλλον όχι λίγα) ποστ πιο πίσω όλοι συμφωνήσατε ότι "χρειάζεται" 8GB και SSD για να "δείξει" το λάπτοπ και θα συμφωνήσω από το λίγο που τα σκάλισα σε μαγαζιά. 30 ευρώ η μνήμη, άλλα 70 ο δίσκος, φτάνουμε τα 460 ευρώ και λογικά χαμένη εγγύηση στα σίγουρα, αφού αλλάχτηκαν τα σωθικά (θα μου πειτε αν πάθει κάτι τα ξανα-αλλάζεις). Και κασέρι όλα.
    Φίλτατε, εφόσον έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές, καλά κάνεις και το ψάχνεις και το παραψάχνεις, άλλες οι ανάγκες σου και άλλος ο τρόπος σκέψης σου από κάποιον άλλο αγοραστή, λογικότατο και υγιέστατο. Από την άλλη, θεωρώ (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι μερικές φορές κάνουμε την ζωή μας δυσκολότερη χωρίς να υπάρχει λόγος. Ναι, ο SSD είναι απείρως καλύτερος από την HDD, είναι όμως αναγκαστικά μονόδρομος; Διαβάζω ας πούμε ότι φορτώνει ταχύτατα το OS και ο άλλος μπουτάρει το PC σε 6 δευτερόλεπτα. ΟΚ, εγώ ας πούμε μπουτάρω σε 13 δευτερόλεπτα, έγινε κάτι; Τι στα κομμάτια, αγώνας αντοχής moto είναι που όποιος τρέξει πρώτος και καβαλήσει τη μοτοσυκλέτα ξεκινά πρώτος ή είναι scramble απογείωσης μαχητικών που το κάθε δευτερόλεπτο μετράει; Αγοράζει ο άλλος Η/Υ αποκλειστικά για σερφάρισμα και fb και τον παίρνει με SSD γιατί φορτώνει λέει ακαριαία τα windows και κάτι έγινε που θα τον ανοίξει σε 6". Η πλάκα είναι πως οι περισσότεροι που ξέρω και πήραν Η/Υ με SSD, ιδιαίτερα όταν ακόμα ήταν σημαντικά ακριβότεροι, αγόρασαν extra και ένα εξωτερικό HDD επειδή ο SSD ήταν πανάκριβος αλλά με μικρή χωρητικότητα. Αλλά..."φίλε, φορτώνει τα windows σε 6 δευτερόλεπτα λέμε, απορώ γιατί δεν αγόρασες SSD κι εσύ"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    απλα συμφωνησα με τον αουφκδφσ
    Spam on: Μήπως θέλετε τελικά να αλλάξω nickname να κάνω τη ζωή σας εύκολη που στραμπουλίζετε τη γλώσσα σας με όλα αυτά τα σύμφωνα μαζεμένα;...

Συμφωνώ για το ότι χρήση web κλπ δεν θέλει τίποτα, ακόμα και με σέλερον καλά είσαι (εδώ είμαι ΟΚ με τον ίντελ άτομ και 1GB μνήμη στο νέτμπουκ). Ούτε θα ψαχτείς για οθόνες, ούτε για τίποτα. Και τις σειρές θα τις παίζει ακόμα και 720p και τα πάντα και τα κοάλα και όλη η συζήτηση είναι τελειωμένη με 250 ευρώ.

Ο ssd έχει σαφή πλεονεκτήματα στο κουβάλημα, όπου ένας συμβατικός αν φάει μιά τούμπα/απότομο/αφηρημένο ρίξιμο τσάντας μπορεί να χτυπήσει. Με δεδομένο ότι αγοράζω φορητό για να το μεταφέρω, το θεώρησα λογικό και "αναγκαίο".

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    γλυκοκοιτάω ένα στα 600. Τα οποία δεν είναι διόλου λίγα. Αλλά σε 24 άτοκες, είναι 25 ευρώ το μήνα. Ξαφνικά δεν είναι τόσα πολλά.

Ανοίγω λοιπόν το σκρουτζ τώρα και κοιτάμε το πιο φτηνό 15ιντσο i3 5ης γενιάς με 4GB μνήμη, 500άρη συμβατικό δίσκο, OS, παραεισαγωγή από Αγγλία, 360 ευρώ. Λέει 2 χρόνια εγγύηση, το αν θα την δεχτεί η ελληνική Λενόβο δεν το ξέρω (επικαλούμαι το ποστ του Βασίλη για το ζήτημα).

Λίγα (μάλλον όχι λίγα) ποστ πιο πίσω όλοι συμφωνήσατε ότι "χρειάζεται" 8GB και SSD για να "δείξει" το λάπτοπ και θα συμφωνήσω από το λίγο που τα σκάλισα σε μαγαζιά.
    30 ευρώ η μνήμη, άλλα 70 ο δίσκος, φτάνουμε τα 460 ευρώ και λογικά χαμένη εγγύηση στα σίγουρα, αφού αλλάχτηκαν τα σωθικά (θα μου πειτε αν πάθει κάτι τα ξανα-αλλάζεις). Και κασέρι όλα.
    Προσωπικά αναφέρομαι στην σύγκριση δύο ίδιων μηχανημάτων.
    Ένα παράδειγμα με ένα τυχαίο μηχάνημα που τώρα έψαξα. Lenovo G50-80 (i7-5500U/4GB/1TB/W8)
    Το πάμπλικ το πουλάει για 759€ όταν το ίδιο ακριβός με W8 το βρίσκεις στα 589€, διαφορα 170€. Αρκετά μεγάλη όταν μιλάμε για το ίδιο ακριβός προϊόν.
    Για του λόγου το αληθές
    Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 25/04/2016 στις 23:12.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Spam on: Μήπως θέλετε τελικά να αλλάξω nickname να κάνω τη ζωή σας εύκολη που στραμπουλίζετε τη γλώσσα σας με όλα αυτά τα σύμφωνα μαζεμένα;...
    α μπραβο ρε αουγκενταλερ... το καταλαβες επιτελους

. Αλλά..."φίλε, φορτώνει τα windows σε 6 δευτερόλεπτα λέμε, απορώ γιατί δεν αγόρασες SSD κι εσύ"...
    μικρογραφια της ελληνικης νοοτροπίας γενικοτερα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    α μπραβο ρε αουγκενταλερ... το καταλαβες επιτελους
    σας το πα και παλιότερα.

ΑΟΥΦ-ΓΚΕ-ΜΠΡΑΧΤ λέγεται ο άνθρωπας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    ...]
    Είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ αυτά τα προϊόντα που πωλούνται ίδια σε μεγάλες αλυσίδες και εκτός αυτών.
    Μπορεί να είναι το "ασημί καπάκι" που έλεγε ο Βασίλης πιο πίσω.

Το συγκεκριμένο πάντως το θεωρώ "κακή" αγορά. Πολλά λεφτά και μέτριο προς το κακό πάνελ οθόνης, ακριβός επεξεργαστής με την ελάχιστη βοήθεια στα γραφικά, λίγη μνήμη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    σας το πα και παλιότερα.

ΑΟΥΦ-ΓΚΕ-ΜΠΡΑΧΤ λέγεται ο άνθρωπας
    nai kala dokimase na to grapseis sto bam auto , grigora diladi, kai meta ta leme
    to aougentaler vgainei pio eukola

nai kala dokimase na to grapseis sto bam auto , grigora diladi, kai meta ta leme
    to aougentaler vgainei pio eukola
    Το Ρουμενίγκε ακόμα πιο εύκολα...

Το Ρουμενίγκε ακόμα πιο εύκολα...
    kala tha se leme karl apo dw kai pera...

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14