Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 126

Θέμα: Γιατί το να περάσεις με κόκκινο είναι αδιανόητο στη Γερμανία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Πολυ ωραιοι υμνοι για τους απογονους του χιτλερ που να μας εξηγησει καποιος γιατι οι τοσο νομιμοφρονες πολιτες της βαρβαρικης αυτης χωρας αιματοκυλισαν 2 φορες τπν πλανητη και γιατι αυτοι οι ηθικολογοι του φαινεσθαι,κοινως φαρισαιοι,απο τη μια επιπλητουν και κουνανε το δακτυλο σε διεφθαρμενες χωρες σαν την ελλαδα οταν οι ιδιοι εχουν παγκοσμια πρωτια σε χριστοφορακους που δωροδοκουν με αλπλετο μαυρο χρημα για να παιρνουν δουλειες...

Επισης θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε την αντιδραση του τυπολατρη μεσου γερμανου πολιτη στο ε
    ρωτημα αν αισθανεται ηθικα ανετα που εχει εξασφαλισει καλο μισθο με τις εξαγωγες των αυτοκινητων του με πειραμενο λογισμικο..

Κσι τοσα αλλα που πραγματικα το αν περνας κοκκινο η παρκαρεις νομιμα ειναι ψυλλος στσ αχυρα στην υποκρισια αυτου του λαου που το παιζει τυπολατρης και ηθικος κατα το δοκουν..
    Ανέφερες 2-3 σκανδαλάκια, ενώ είναι αναρίθμητα.

Όλο αυτό αφορά σε ένα άλλο θέμα: Την υποκρισία - όπως λες και εσύ. (Άλλωστε γιγαντώθηκε η μορφή της για όλη την Ευρώπη με το προσφυγικό).

Επειδή όμως η Γερμανία ανέκαθεν ήταν η υπερδύναμη της Ευρώπης, αυτά κουκουλώνονται κ ξεχνιούνται.

Κανείς δεν είναι καλύτερος από κανέναν. Παντού υπάρχουν καλοί και ''κακοί'', απλά το έδαφος εδώ μας δίνει την απαιτούμενη ''άπλα'' να βγάλουμε το ζώο από μέσα μας. Γιατί; Γιατί μάλλον όλοι ψιλοβολευόμαστε με αυτή την κατάσταση.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Πολυ ωραιοι υμνοι για τους απογονους του χιτλερ που να μας εξηγησει καποιος γιατι οι τοσο νομιμοφρονες πολιτες της βαρβαρικης αυτης χωρας αιματοκυλισαν 2 φορες τπν πλανητη και γιατι αυτοι οι ηθικολογοι του φαινεσθαι,κοινως φαρισαιοι,απο τη μια επιπλητουν και κουνανε το δακτυλο σε διεφθαρμενες χωρες σαν την ελλαδα οταν οι ιδιοι εχουν παγκοσμια πρωτια σε χριστοφορακους που δωροδοκουν με αλπλετο μαυρο χρημα για να παιρνουν δουλειες...

Επισης θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε την αντιδραση του τυπολατρη μεσου γερμανου πολιτη στο ε
    ρωτημα αν αισθανεται ηθικα ανετα που εχει εξασφαλισει καλο μισθο με τις εξαγωγες των αυτοκινητων του με πειραμενο λογισμικο..

Κσι τοσα αλλα που πραγματικα το αν περνας κοκκινο η παρκαρεις νομιμα ειναι ψυλλος στσ αχυρα στην υποκρισια αυτου του λαου που το παιζει τυπολατρης και ηθικος κατα το δοκουν..

Χριστοφορακος η ψυχη του λαου αυτου, σιγα μην παρω μαθηματα απο αυτους..
    Λες ο,τι ναναι, σορρυ. Το γεγονος οτι ενας λαος συνειδητοποιει πως το προσωπικο του οφελος ειναι εμμεσο αποτελεσμα του οφελους του συνολου*, δεν τον καθιστα καλο η ηθικο η οπως αλλιως θελεις να το πεις. Απλα εχει κανει ενα σημαντικο βημα περα απο την λογικη του οχλου που ειμαστε εμεις. Εχουν οι γερμανοι πολυ δρομο αακομα, κι εμεις περισσοτερο. Τοσο απλα.

*οπου συνολο για τον γερμανο ειναι το κρατος του και για τον ελληνα η συμμορια του.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Φαντάζομαι ότι άξιζαν ότι έπαθαν, γιατί στο κάτω κάτω, έτσι έπρεπε και πρέπει να γίνει.
    Εμείς όμως, θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Να υψώσουμε την φωνή μας, όταν όντως με τους νικητές μετά τον πόλεμο, πήραμε για έπαθλο έναν εμφύλιο, όταν αλλά κράτη που τάχθηκαν με τους ηττημένους, στην ουσία βοηθήθηκαν πολλαπλά.
    Τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο και καλά κάνουν.
    Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα μπροστά στο ατομικό συμφέρον και εύκολα ξεχνάμε την ευθύνη μας..... που ποτέ δεν έχουμε, γιατί φταίνε οι άλλοι μόνιμα.
    Το στραβό μας το κεφάλι να χτυπήσουμε και μετά φτύσιμο στα μούτρα τους.
    Ναζί που τους προσκυνάμε κιόλας.
    Οι άλλοι πάλι είναι υπερήφανοι που βγήκαν από τον δοκιμαστικό σωλήνα στα εργαστήρια των συμμάχων τους. Τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και καμαρώνουν για τα πρωτεία σε αλκοολισμό και αυτοκτονίες.

Αληθεια, για τις 20.000 αυτοκτονιες στη ελλαδα που προκληθηκαν επειδη χρεωκοπησε η χωρα για να σωθει η γερμανικη αμυντικη βιομηχανια και οι γερμανικες θεσεις εργασιας, τι εχει να πει ο μεσος γερμανος πολιτης που κοπτεται για τα κοκκινα φαναρια;
    Εδώ δεν έχει να πει ο έλλην ψηφοφόρος και πολίτης γενικώς και συνεχίζει και θα συνεχίσει να ψηφίζει τους πολιτικούς που εκτελούν εντολές.

Σε ζόπα, αφού από αστακομακαρονάδα με τυρί σκαμπάζεις και έχεις άποψη για το κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα, γιατί αγοράκι μου γλυκό μπλέκεσαι με αρχαίους έλληνες, νεφελίμ, ελοχίμ, σείριο, ανδομέδα και το άρμα του φαέθωνα; Παίξε μπαλίτσα με το παπόρι και άσε το άθλημα στον μπουμπούκο και τους άλλους δύο βόρειους που τα ξέρουν...

Και επί του ζητήματος, δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε αν στο όνομα της όποιας ελευθερίας, όλα πρέπει να γίνουν πουτάνα στη χώρα. Γιατί εδώ είμαστε και κάτι οργισμένα ή δακρύβρεχτα ποστ σε νήματα με κλοπές, σε ατυχήματα "χωρίς μάρτυρες" Hit&run κλπ, τα διαβάζουμε όλοι, την ίδια ώρα που γράφεται ότι ορθώς το ελεύθερο αρχαίο πνεύμα κάνει το χιΨτεράδικο μούσι ράστα και στον δρόμο επανάστα, αναρχία στον ΚΟΚ γιατί αφού οι άλλοι αυτό και εμείς εκείνο και ύστερα εκείνοι το άλλο και εμείς τότε το δώθε. Επειδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα πραγματα ειναι πολυ απλα και δεν χρειαζονται ουτε νομοι ουτε βουρδουλες ουτε προστιμα
    ενας κανονας μονο: μην κανεις αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν

οσο για τους γερμανους η συμπεριφορα τους σε καιρο ειρηνης δεν διαφερει πολυ απο αυτα που εγραψε η ιστορια σε δυο ΠΠ
    τωρα αν εμεις αφησαμε τον λωκο μας ακαλυπτο απεναντι τους ειναι καθαρα δικο μας θεμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Σωστες ολες οι τοποθετησεις παραπανω απλα τονισα οχι και να αισθανθω ασχημα επειδη ενας γερμανος δεν του αρεσει πως το κανω...αυτος διερωτηθηκε πως αισθανομαι εγω που μου τα εκλεψε η ελληνικη ζιμενς με το χριστοφορακο για να εχει αυτος παχυλους μισθους και εγω να πεθαινω;

Οταν λοιπον μου απαντησει ο φριτσης σε αυτο θα του απαντησω και εγω γιατι γουσταρω να περναω κοκκινα στην χωρα του..

Σωστες ολες οι τοποθετησεις παραπανω απλα τονισα οχι και να αισθανθω ασχημα επειδη ενας γερμανος δεν του αρεσει πως το κανω...αυτος διερωτηθηκε πως αισθανομαι εγω που μου τα εκλεψε η ελληνικη ζιμενς με το χριστοφορακο για να εχει αυτος παχυλους μισθους και εγω να πεθαινω;

Οταν λοιπον μου απαντησει ο φριτσης σε αυτο θα του απαντησω και εγω γιατι γουσταρω να περναω κοκκινα στην χωρα του..
    Εχεις τοσους αλλους λογους (οχι εσυ προσωπικα) να αισθανθεις ασχημα που δεν πειραζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus

τρικυμια εν κρανιω....

Στα παπακια του ο γερμανος αν εσυ στο χωριο σου θες να κανεις οτι σου κατεβει.. Αυτο το τσουβαλιασμα οτι ολοι οι γερμανοι ειναι χριστοφορακιδες, και ολοι οι Ελληνες κοπροσκυλα, η μ@λακες ειναι κορυφαιο...

Ο μεσος ευρωπαιος χεστηκε για το τι συμβαινει στην Ελλαδα, και το αναποδο για εμας στο εξωτερικο..

Ο μεσος Ελληνας οταν θα παει εξω θα θαυμασει τα πλεονεκτηματα των βορειων χωρων σε οργανωση και διοικηση (που ειναι διαθεσιμα για ολους), θα γυρισει Ελλαδα, θα τα περιγραψει στην παρεα του για καμια εβδομαδα, διανθιζοντας το ποσο ξενερωτοι ειναι αυτοι οι μ@λακες και μετα θα επανελθει στην γνωστη γι αυτον πραγματικοτητα...

Ο μεσος ευρωπαιος θα ερθει για μια εβδομαδα στην Ελλαδα, θα κανει "χρηση" του ηλιου και της θαλασσας, θα γυρισει να τα πει στους φιλους του για καμια εβδομαδα, διανθιζοντας με το λοιπο χαλι μας την ιστορια και θα επιστρεψει στους ρυθμους του...
    Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 17/05/2016 στις 15:32.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εισαι φαουλ εδω συντεκνε. Η αποφαση του οτι οι νομοι δεν εχουν εξαιρεσεις ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας κοινωνικο ιδανικο. Οταν ο γερμανος δεν περναει με κοκκινο στη μεση του πουθενα δεν το κανει γιατι ειναι ψυχαναγκασμενο ρομποτ, αλλα γιατι πιστευει σε κατι.

αυτη την πιστη του να την βαλει επισης στον πρωκτο του...γιατι το λογικο ειναι να περνας...
    αν πιστευεις οτι με το να περασεις θα καταστραφει το οικοδομημα των κανονων δικαιου ειναι παρομοιο με το να πιστευεις οτι θα σε καψει ο Θεος αν δεν νηστεψεις...
    :a12:
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 17/05/2016 στις 15:52.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Devil's animal, εγω πιστευω οτι ειναι ψυχαναγκαστικο και να ελεχγεις πριν το φας το φαναρι... οποτε την επομενη φορα που θα φτασεις σε καποια μεγαλη διασταυρωση μην κοιταξεις δεξια-αριστερα, φυγε ευθεια... μην γινεσαι ψυχαναγκαστικος!!!

οτι να'ναι...
    εγω μιλησα για πεζοφαναρα που δεν υπαρχει οχημα ουτε για δειγμα σε αποσταση χιλιομετρου...

οτι θελουμε καταλαβαινουμε ετσι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αυτη την πιστη του να την βαλει επισης στον πρωκτο του...γιατι το λογικο ειναι να περνας...
    αν πιστευεις οτι με το να περασεις θα καταστραφει το οικοδομημα των κανονων δικαιου θα καταρρευσει ειναι παρομοιο με το να πιστευεις οτι θα σε καψει ο Θεος αν δεν νηστεψεις...
    :a12:
    Εισαι και πολυ ελληνας φιλαρακι να ουμ!

Καποια πραγματα δεν επιδεχονται σκοντα. Ειναι τοσο προφανες το γιατι που βαριεμαι και να εξηγω.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    οτι να'ναι...
    εγω μιλησα για πεζοφαναρα που δεν υπαρχει οχημα ουτε για δειγμα σε αποσταση χιλιομετρου...

οτι θελουμε καταλαβαινουμε ετσι...
    Δεν έχει να κανει με πεζοφάναρο η κανονικό φανάρι, ούτε με αποστάσεις, ούτε με τι ώρα είναι, ούτε με τι κίνηση έχει η δεν έχει.
    Απο την στιγμή που καποιος αποφασίζει οτι το φαναρι δεν ίσχύει και το περνάει κόκκινο, είναι σαν να μην υπάρχει.

Εσυ οταν το περνάς κοκκινο θεωρείς οτι εχεις σωστά κριτήρια και δεν βαζεις κανέναν σε κίνδυνο.
    Το ίδιο όμως ακριβώς ισχύει και για το φορτηγό που μπορεί να περάσει άνετα κόκκινο και να κανει λιώμα αυτόν που πέρναγε με πράσινο. Κι αυτός με τα δικά του κριτήρια θεώρησε οτι ειναι ΟΚ να το περάσει.

Φυσικά μετα η ατάκα είναι η γνωστή.. 'δεν σε είδα κλπ'.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εισαι και πολυ ελληνας φιλαρακι να ουμ!

Καποια πραγματα δεν επιδεχονται σκοντα. Ειναι τοσο προφανες το γιατι που βαριεμαι και να εξηγω.

και ομως...δεν ειναι σκοντο ρε φιλε...
    ειναι η γ@μημενη κοινη λογικη..

οκ, οταν υπαρχουν αμαξια δεν πρεπει να περναμε με κοκκινο πεζοφαναρο...
    οκ, οταν εστω υπαρχει υποψια οχηματος, δεν θα επρεπε να ρισκαρουμε με το να περασουμε με κοκκινο πεζοφαναρο...

αλλα οταν ειναι ΑΔΕΙΟΣ ο γ@μημενος ο δρομος, δεν θα κατσω να περιμενω σαν τον βλακα το γ@μημενο το κοκκινο πεζοφαναρο...

αυτο ειναι ηλιθιο και ψυχαναγκαστικα ρομποτικο...δεν υπαρχει ευελιξια μεσα στο μυαλο τους ουτε σταλα...
    και δεν το λεω μονο εγω που πηγα 10 μερες εκει...
    το λενε ανθρωποι που εχουν ζησει εκει πολλα χρονια...και εχουν δουλεψει μαζι τους και εχουν συναναστραφει, και..και..και...

το μυαλο τους ειναι καρφωμενο σε εναν δρομο...μπορει να ειναι σωστος στην γενικη του ιδεα, αλλα καποιες φορες πρεπει να ακολουθηθουν και μονοπατια...
    ε, αυτο δεν το καταλαβαινουν...

ακομα και τα μηχανακια τους (για να ειμαστε on topic) βγαινουν με την ιδια λογικη...πανομοιοτυπες σβουνιες ρινοκερου που δεν αλλαζουν στο υφος και την λογικη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    και ομως...δεν ειναι σκοντο ρε φιλε...
    ειναι η γ@μημενη κοινη λογικη..

οκ, οταν υπαρχουν αμαξια δεν πρεπει να περναμε με κοκκινο πεζοφαναρο...
    οκ, οταν εστω υπαρχει υποψια οχηματος, δεν θα επρεπε να ρισκαρουμε με το να περασουμε με κοκκινο πεζοφαναρο...

αλλα οταν ειναι ΑΔΕΙΟΣ ο γ@μημενος ο δρομος, δεν θα κατσω να περιμενω σαν τον βλακα το γ@μημενο το κοκκινο πεζοφαναρο...

αυτο ειναι ηλιθιο και ψυχαναγκαστικα ρομποτικο...δεν υπαρχει ευελιξια μεσα στο μυαλο τους ουτε σταλα...
    και δεν το λεω μονο εγω που πηγα 10 μερες εκει...
    το λενε ανθρωποι που εχουν ζησει εκει πολλα χρονια...και εχουν δουλεψει μαζι τους και εχουν συναναστραφει, και..και..και...

το μυαλο τους ειναι καρφωμενο σε εναν δρομο...μπορει να ειναι σωστος στην γενικη του ιδεα, αλλα καποιες φορες πρεπει να ακολουθηθουν και μονοπατια...
    ε, αυτο δεν το καταλαβαινουν...

ακομα και τα μηχανακια τους (για να ειμαστε on topic) βγαινουν με την ιδια λογικη...πανομοιοτυπες σβουνιες ρινοκερου που δεν αλλαζουν στο υφος και την λογικη...
    E πες τα ντε, που όταν εμεις χτίζαμε παρθενώνες αυτοί έτρωγαν χαρούπια...

Βέβαια, τώρα με το ρομποτικό τους μυαλό κερδίσανε αμαχητί την Ευρώπη, αλλά δε γ@μείς...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Στη χώρα που όλοι οι νόμοι εφαρμόζονται "κατ' εκτίμηση",
    δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά
    PFC

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2015, 00:42
  2. Γιατι το μηχανακι δεν παιρνει με μιζα οταν ειναι κρυο?
    από clyde2 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2010, 04:17
  3. Γιατί το Internet είναι «κακό»......και κάποιοι τρομάζουν με την ανωνυμία του;
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 21:24
  4. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  5. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ