Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Όλα γίνονται αδερφάκι μ.ασφάλεια σε με το δίπλωμα κάποιου άλλου.Τα καρακολια αν είναι ασφαλιαμενο2το όχημα δεν μπορούν να σ κλασουν τίποτα..
    Φιλάκια
    Ναι, ε; πες το αυτό στο ανΕψάκι μου που έκλεψε νύχτα το αμάξι του μπαμπά, τον σταμάτησαν στην παραλιακή, άδεια έδωσε, ασφάλεια έδωσε, δίπλωμα....εεε....τι είναι τούτο; και έτρεχε ο μπαμπάς ξημερώματα αυτόφωρο.....
    Αποτέλεσμα; καταδίκη του πιτσιρικά σε μια 500αρού και του μπαμπά εκκρεμεί ακόμα να γίνει δικαστήριο παραχώρησης οχήματος σε μη δυνάμενο πρόσωπο......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Όλα γίνονται αδερφάκι μ.ασφάλεια σε με το δίπλωμα κάποιου άλλου.Τα καρακολια αν είναι ασφαλιαμενο2το όχημα δεν μπορούν να σ κλασουν τίποτα..
    Φιλάκια

Βίαζεσαι
    Επιπλέον μπορεί να γίνει επι τόπου ακινητοποίηση μέχρι να ερθει κάποιος με το κατάλληλο δίπλωμα και να οδηγήσει το όχημα.
    Επιπρόσθετα
    Σύμφωνα με το άρθρο 98 οδήγηση χωρίς την νόμιμη άδεια οδήγησης μπορεί να επισύρει και στέρηση αποκτησης οποιασδήποτε άδειας έως 3 έτη (επιβάλεται απο δικαστήριο)

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Παιδια σας ευχαριστώ τους περισσότερους για τα σχόλια σας.Μερικά θεωρώ ότι ήταν πολυ χρήσιμα και ελπίζω να πιάσουν τόπο.Βλέπω όμως ότι το post αρχίζει και χάνει το νόημα του.Άν θεωρούμε ότι είναι άστειο να παίζει ένα νέο παιδι το κεφάλι του,τότε η εγω δεν εχω καταλάβει κάτι η κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά μας.Δεν θελω να σας προσβάλω αλλα αυτο αντιλαμβάνομαι.Οπως και να έχει καλη συνέχεια και σιδεροκέφαλοι.
    Κάτι δεν κατάλαβες.....κανείς εδώ δεν θεωρεί ότι είναι αστείο, όμως....οι περισσότεροι εδώ κάτι τέτοιες μαλακιούλες κάναμε μικροί (εμού, περιλαμβανομένου), το ότι την γλυτώσαμε το θεωρώ καθαρά, θέμα τύχης και μόνον...
    και ξέρουμε επίσης, καλά, ότι 99% αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.....
    ότι μπορούσαν στο είπαν τα παιδια....τον θεωρείς φίλο; δώσε τον στεγνά.....όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε......

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτυ,σωστά ?
    αχχααχαχαχααχα

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
    Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις.... και τα μυαλα στην φτερνα πανω απο το τσοκαρο της scholl Μπακακος.
    Θεος τυχη,αγγελος στον μπροστινο τροχο γεματο καντηλι δεν ξρω και εγω τι ηταν ολους αυτους που μιλαμε και πινουμε καφε σημερα ε αυτη η δυναμη συνεχιζει να υπαρχει και τωρα για οσους ρισκαρουν αλλα υπαρχουν και ατυχοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν.
    Ειναι αδυνατο ενας 20χρονος να κατανοησει για παραδειγμα οσα λεει ο Ιαβερης και η λογικη.

Σωστο μεν αλλα ηταν εντελως αλλες οι συνθηκες τοτες...
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Βασικά ο πιτσιρικάς ο καυλωμένος με τα μυαλά να παίρνουν αέρα χέστηκε για το τι γράφονται εδώ.

Στην καλύτερη θα βάλει μυαλό όταν θα μπουν λάμες στα κόκκαλα και θα το γυρίσει σε αμάξι.
    Στην χειρότερη θα τον κλαίει η μάνα του στο μνήμα.

Και η ζωή συνεχίζεται.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
    Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις.... και τα μυαλα στην φτερνα πανω απο το τσοκαρο της scholl Μπακακος.
    Θεος τυχη,αγγελος στον μπροστινο τροχο γεματο καντηλι δεν ξρω και εγω τι ηταν ολους αυτους που μιλαμε και πινουμε καφε σημερα ε αυτη η δυναμη συνεχιζει να υπαρχει και τωρα για οσους ρισκαρουν αλλα υπαρχουν και ατυχοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν.
    Ειναι αδυνατο ενας 20χρονος να κατανοησει για παραδειγμα οσα λεει ο Ιαβερης και η λογικη.
    Ναι μεν, μόνο που στα 80s η μόνη πληροφόρηση ήταν ο Μπάμπης ο σουγιάς στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, ενώ ο σημερινός 20αρης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά από 135 πηγές...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ναι μεν, μόνο που στα 80s η μόνη πληροφόρηση ήταν ο Μπάμπης ο σουγιάς στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, ενώ ο σημερινός 20αρης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά από 135 πηγές...
    δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις εκτος απο τον Μπαμπη υπηρχε ο Χοιδας,ο Παπανδρεου ο ΚΚ,αργοτερα ο Αντζουλατος και ξενα εντυπα που αν ηθελε καποιος να ενημερωθει ηταν δυνατο να το κανει.Αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω η καυλα του 20χρονου (ιδια και τοτε) οσα και να γραφουν εδω τα εχει υπερκερασει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    +900 να κάνει σχολεία,track days,επιλογές εξοπλισμού αναβάτη άπειρες.
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Ενήλικας είναι, ας κάνει ότι τον φωτίσει ο γιαλαμπής.

Moderator
    ΓιαΡαμπής......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    ...Ρ..
    Ναι σωστά, αυτό φταίει...

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ναι, ε; πες το αυτό στο ανΕψάκι μου που έκλεψε νύχτα το αμάξι του μπαμπά, τον σταμάτησαν στην παραλιακή, άδεια έδωσε, ασφάλεια έδωσε, δίπλωμα....εεε....τι είναι τούτο; και έτρεχε ο μπαμπάς ξημερώματα αυτόφωρο.....
    Αποτέλεσμα; καταδίκη του πιτσιρικά σε μια 500αρού και του μπαμπά εκκρεμεί ακόμα να γίνει δικαστήριο παραχώρησης οχήματος σε μη δυνάμενο πρόσωπο......
    Πέφτει σε μπλοκο με το Ζ σοβαροτατο μοτορι,κρανατος
    Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
    Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι
    Που ζεις?
    Μπινια!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πέφτει σε μπλοκο με το Ζ σοβαροτατο μοτορι,κρανατος
    Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
    Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι
    Που ζεις?
    Στον αληθινό κόσμο.
    Όχι στο San Andreas. .......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44