Σε μυαλο χανεις σιγουρα αφου εγω την εβαλα για απαντηση περι προστασιας και bodyguard.
Δεν ειμαι μουτζελο.
Που κολλαει τωρα το ποστ μου με το δικο σου δεν μπορω να καταλαβω .![]()
Σε μυαλο χανεις σιγουρα αφου εγω την εβαλα για απαντηση περι προστασιας και bodyguard.
Δεν ειμαι μουτζελο.
Που κολλαει τωρα το ποστ μου με το δικο σου δεν μπορω να καταλαβω .![]()
Δε διάβασα όλο το thread και, εμφανέστατα, το κινητό δε βοηθάει. Δυστυχώς, λείπω εξωτερικό και δεν έχω το πισί μου τις τελευταίες μέρες. Νόμιζα ότι ήσουν εκεί και τράβηξες αυτό.
Life begins at 45°.
αν το καλοσκεφτεις ολοι οι αθλητες που αγωνιζονται μπροστα σε κοσμο-πληθος ΠΡΕΠΕΙ να προσφερουν και θεαμα-διασκεδαση...
ακομα και αυτοι που κανουν επικινδυνα αθληματα...
οι red bull x-fighters δεν ειναι διασκεδαστες? δεν ρισκαρουν με καθε αλμα την ζωη τους?
οι μπασκετμπολιστες και οι ποδοσφαιριστες? με λιγοτερο ρισκο βεβαια αλλα και παλι πολλους τραυματισμους...
οι πυγμαχοι, οι kick boxers και οι ufc fighters? με πολλους κινδυνους καθε φορα που ανεβαινουν ρινγκ...ΠΡΕΠΕΙ να δωσουν εναν καλο αγωνα και ΠΡΕΠΕΙ να πρσφερουν και θεαμα-διασκεδαση...
δεν προχωρανε αλλιως τα sports...
καλως ή κακως αν δεν κανεις και λιγο τον "καραγκιοζη", ο (πλουσιοπαροχος) επιουσιος ΔΕΝ βγαινει γιατι θα σε βλεπανε μονο 100-200 ατομα απ'το χωριο σου and that's it...
Ανθρωποι που κανουν οποιο αθλημα-σπορ ,που ΔΕΝ γνωριζουν αν θα αναπνεουν μετα τον αγωνα ,δεν θα τους ελεγα "διασκεδαστες".Δεν ειναι το ιδιο ολα τα αθληματα.Και φυσικα απειρο σεβασμο σε ολους που "αθλουνται" με δυο τροχους.Ακομα και απο οδηγους F1-WRC κλπ.
Σάββατο 21/05/16
09:55 ΜΟΤΟ3 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 3
10:50 MOTOGP ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 3
11:50 MOTO2 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 3
13:30 MOTO3 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
14:25 MOTOGP ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 4
15:05 MOTOGP ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ 1+2
16:00 MOTO2 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2723779
Athass
byron![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/05/2016 στις 15:07.
Τώρα τα ΜΟΤΟ3
giannos πυραυλος....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
τι πιλότο πήραμε ρπστμ...πύραυλος!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
O Ρόσσι αν και στην έδρα του δεν "πάτησε" πολύ δυνατά ακόμα...
για να δούμε τη συνέχεια...