όταν οι Πέρσες είδαν ότι δεν μπορούν να "πατήσουν" με πόλεμο την Ελλάδα, έστειλαν χρυσάφι στα κατάλληλα χέρια ώστε να συντηρούνται εμφύλιοι πόλεμοι... Πιο πολύ κόστισαν σε αίμα οι εμφύλιοι, παρά τα Περσικά για τους Έλληνες....
όταν οι πρώτοι αποικοι του Νέυ Κόσμου αντιμετώπισαν τους ιθαγενείς, διαπίστωσαν ότι με λίγες γυαλιστερές χάντρες και καθρεφτάκια μπορούν να τους υποτάξουν ευκολότερα από το να κάνουν πόλεμο.
Το μανχάταν αγοράστηκε για 25 δολλάρια από τους ερυθρόδερμους ιθαγενείς.
Ε, η χώρα μας κόστισε μερικά δις "ψεύτικου" χρέους για να υποταχθεί....
όχι δεν εννοω τρεμη και τετοια... ολοι αυτοι καθως και τα αφεντικα σκασιλα τους, θα την βρουν την ακρη.
αλλα υπαρχουν και καποιοι ( και μην καποιος λίγοι) που ζουν στον κοσμο τους και επειδή ειχαν βρει εκει μεσα τον μηνα του τρεφει τους υπόλοιπους, ισχυριζόντουσαν ότι τα πραγματα δεν είναι τοσο ασχημα οσο παρουσιάζονται εξω.
ΑΝΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΣΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.....
(περίσεψαν λέει και λεφτά από την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών αλλά δεν θα δούμε θα πάνε στο χρέος του 1821... )
![]()
ανανήψαντας
εγώ όπου συνάντησα δημοσιογράφους (και για κάποιο καιρό μίλαγα συνεχώς με αρκετούς απο δαύτους), έχω μόνο κακά λόγια να πώ: Αδίστακτοι, ψεύταροι, κομπλεξικοί, απαράδεκτοι. Ομοίως καρφί δεν μου καίγεται. Κάτι παιδάκια όμως που κάνουν μοντάζ, καμεραμέν, κλπ, αυτοί είναι κρίμα.
Α και κάτι ακόμα...
Τώρα ασυλία εκτώς από προρθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους (αυτοί ψιλό)
έχει ΚΑΙ.....το ΤΑΥΠΕΔ....
-Αλλαγές στο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να διασφαλίζεται η διοίκηση του έναντι ποινικών διώξεων. Αυτό κρίθηκε επιβεβλημένο μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ.
![]()
ανανήψαντας
Ρε μη λέτε οτι να ναι. Άκου εσυ θα πήγαινες..... Οχι ρε θα έλεγα στο αφεντικό μου δεν παω..... Βγες εσυ στο δρόμο. Σοβαρευτείτε. Δεν ειναι αυτο το θέμα.
Απλα ακόμα και οι καμεραμεν για παράδειγμα, πήγαιναν σε ενα ρεπορτάζ των δέκα λεπτών και πληρωνόντουσαν υπερωρίες-αποζημιώσεις (χιλιομετρική αποζημίωση ) κλπ π. Και δεν με ενοχλεί αυτο μαγκιά τους. Αλλα όταν τους μιλούσες σου έλεγαν αποκλείεται να υπάρχει τέτοια εξαθλίωση εξω. Εγω δεν τα βλέπω.
Για ρωτά ποσά έπαιρνε ο ηχολήπτης στα πρωινάδικα.
Έλα ρωτά την φίλη μου που η δουλεια της ήταν να στέλνει τις προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι τις 10 το πρωί ( τις οποίες τις έφτιαχνε μαζεύοντας άρθρα απο άλλες προβλέψεις σκόρπιες στο Ίντερνετ) για να τις ανεβάζουν στο σαιτ και να παίρνει ενα χιλιάρικο.
Σκοτίστηκα που θα κλείσει το μεγκα με την τεράστια προσφορά.