Σελίδα 124 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Η Βορειοευρωπαιοι ποτε δεν εκρυψαν τις κατακτητικες τασεις τους σε ολα τα επιπεδα.Οτι μπορουνε να αρπαξουνε το αρπαζουνε.Οτι εχουνε αποκτησει το εχουνε αποκτησει κλεβοντας και σκοτωνοντας,οχι παντα,αλλα σχεδον παντα.Δεν θα μπορουσε και η δικη μας χωρα να αποτελει εξαιρεση σε αυτη την τακτικη τους.

Οι δικοι μας ομως τους βοηθησανε σαν να ητανε δικοι τους.
    Ιστορικά, κάθε δυνατότερος λαός/πολιτισμός κατακτούσε τους ασθενέστερους. Η ξεφτίλα ειδικότερα είναι το δεύτερο που γράφεις και δεν αφορά μόνον τους σημερινούς.

όταν οι Πέρσες είδαν ότι δεν μπορούν να "πατήσουν" με πόλεμο την Ελλάδα, έστειλαν χρυσάφι στα κατάλληλα χέρια ώστε να συντηρούνται εμφύλιοι πόλεμοι... Πιο πολύ κόστισαν σε αίμα οι εμφύλιοι, παρά τα Περσικά για τους Έλληνες....

όταν οι πρώτοι αποικοι του Νέυ Κόσμου αντιμετώπισαν τους ιθαγενείς, διαπίστωσαν ότι με λίγες γυαλιστερές χάντρες και καθρεφτάκια μπορούν να τους υποτάξουν ευκολότερα από το να κάνουν πόλεμο.

Το μανχάταν αγοράστηκε για 25 δολλάρια από τους ερυθρόδερμους ιθαγενείς.
    Ε, η χώρα μας κόστισε μερικά δις "ψεύτικου" χρέους για να υποταχθεί....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Δεν το είπα για κακό

Άντε καλο ΟΑΕΔ, σε μερικους τουλάχιστον
    Αυτοί που (μάλλον) εννοείς τύπου Τρέμη, Πρετεντέρης, Καμπουράκης θα τη βρουν την άκρη, μην σου πω ότι η αγκαλιά της ΕΡΤ είναι στοργική για όλους. Αλίμονο από κάτι ανώνυμους τεχνικούς, εικονολήπτες και λοιπές κατηγορίες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αυτοί που (μάλλον) εννοείς τύπου Τρέμη, Πρετεντέρης, Καμπουράκης θα τη βρουν την άκρη, μην σου πω ότι η αγκαλιά της ΕΡΤ είναι στοργική για όλους. Αλίμονο από κάτι ανώνυμους τεχνικούς, εικονολήπτες και λοιπές κατηγορίες...
    όχι δεν εννοω τρεμη και τετοια... ολοι αυτοι καθως και τα αφεντικα σκασιλα τους, θα την βρουν την ακρη.
    αλλα υπαρχουν και καποιοι ( και μην καποιος λίγοι) που ζουν στον κοσμο τους και επειδή ειχαν βρει εκει μεσα τον μηνα του τρεφει τους υπόλοιπους, ισχυριζόντουσαν ότι τα πραγματα δεν είναι τοσο ασχημα οσο παρουσιάζονται εξω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΣΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.....

(περίσεψαν λέει και λεφτά από την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών αλλά δεν θα δούμε θα πάνε στο χρέος του 1821... )
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Δεν το είπα για κακό

Άντε καλο ΟΑΕΔ, σε μερικους τουλάχιστον
    Φυσικα και δεν το ειπες για κακο,αλλα καρφακι δεν μου καιγεται για το Μεγα.

τσακίδια να πάνε.....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    εγώ όπου συνάντησα δημοσιογράφους (και για κάποιο καιρό μίλαγα συνεχώς με αρκετούς απο δαύτους), έχω μόνο κακά λόγια να πώ: Αδίστακτοι, ψεύταροι, κομπλεξικοί, απαράδεκτοι. Ομοίως καρφί δεν μου καίγεται. Κάτι παιδάκια όμως που κάνουν μοντάζ, καμεραμέν, κλπ, αυτοί είναι κρίμα.

Α και κάτι ακόμα...
    Τώρα ασυλία εκτώς από προρθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους (αυτοί ψιλό)
    έχει ΚΑΙ.....το ΤΑΥΠΕΔ....

-Αλλαγές στο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να διασφαλίζεται η διοίκηση του έναντι ποινικών διώξεων. Αυτό κρίθηκε επιβεβλημένο μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ.

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    εγώ όπου συνάντησα δημοσιογράφους (και για κάποιο καιρό μίλαγα συνεχώς με αρκετούς απο δαύτους), έχω μόνο κακά λόγια να πώ: Αδίστακτοι, ψεύταροι, κομπλεξικοί, απαράδεκτοι. Ομοίως καρφί δεν μου καίγεται. Κάτι παιδάκια όμως που κάνουν μοντάζ, καμεραμέν, κλπ, αυτοί είναι κρίμα.
    εσύ θα πήγαινες????
    Θα πήγαινες να κάνεις το παιδάκι στο μοντάζ που έλεγε τι καλός άνθρωπος που ήτανε ο Άκης ο Βενζεβούλ κι ο Άδωνις???
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    Ρε Αλεξανδρε κανεις μας δεν θελει να πετανε κοσμο στο δρομο.Απο την αλλη ομως ετσι οπως λειτουργουνε τα καναλια με τα δικα μας λεφτα πληρονοτανε τοσον καιρο.

ετσι οπως λειτουργουνε τα καναλια
    Ακόμα ένα "στραβό" το οποίο "θα" διορθωνόταν και αντί να διορθωθεί παρέμεινε ίδιο... Ή μπορεί και να γίνει και αυτό χειρότερο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ακόμα ένα "στραβό" το οποίο "θα" διορθωνόταν και αντί να διορθωθεί παρέμεινε ίδιο... Ή μπορεί και να γίνει και αυτό χειρότερο.
    Οπως παντα "διορθωθηκε" η κυβερνηση.

Δεν καταλαβαινόμαστε. Εννοω οτι λεμε το ίδιο ακριβως

Ρε μη λέτε οτι να ναι. Άκου εσυ θα πήγαινες..... Οχι ρε θα έλεγα στο αφεντικό μου δεν παω..... Βγες εσυ στο δρόμο. Σοβαρευτείτε. Δεν ειναι αυτο το θέμα.
    Απλα ακόμα και οι καμεραμεν για παράδειγμα, πήγαιναν σε ενα ρεπορτάζ των δέκα λεπτών και πληρωνόντουσαν υπερωρίες-αποζημιώσεις (χιλιομετρική αποζημίωση ) κλπ π. Και δεν με ενοχλεί αυτο μαγκιά τους. Αλλα όταν τους μιλούσες σου έλεγαν αποκλείεται να υπάρχει τέτοια εξαθλίωση εξω. Εγω δεν τα βλέπω.
    Για ρωτά ποσά έπαιρνε ο ηχολήπτης στα πρωινάδικα.
    Έλα ρωτά την φίλη μου που η δουλεια της ήταν να στέλνει τις προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι τις 10 το πρωί ( τις οποίες τις έφτιαχνε μαζεύοντας άρθρα απο άλλες προβλέψεις σκόρπιες στο Ίντερνετ) για να τις ανεβάζουν στο σαιτ και να παίρνει ενα χιλιάρικο.
    Σκοτίστηκα που θα κλείσει το μεγκα με την τεράστια προσφορά.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF