Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 248

Θέμα: Η λίστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Απορώ γιατί να φοβάται κάποιος
    Δεν θα έλεγα ακριβώς «φοβάται».
    Απλώς, πολλές φορές τέτοιες συζητήσεις γυρνάνε σε καθαρά προσωπικές επιθέσεις και υπάρχουν άνθρωποι που αν τους πεις καμία χοντράδα τους πειράζει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε, οπότε συνειδητά αποφεύγουν κάθε είδους αντιπαράθεση.
    Όχι μόνο στο φόρουμ, παντού.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αποψη για ποιο πραγμα ακριβως;γενικα για το φορουμ;
    Ο Βαγγέλης buckley έγραψε κάποια πράγματα λίγο πριν. Με αφορμή αυτά έγραψα τη σκέψη μου.

Αν είναι βέβαια να το κάνουμε κωλοχανιο και να μανουριασουμε τότε καλύτερα να μη γράψουμε τίποτα.

Ο Βαγγέλης buckley έγραψε κάποια πράγματα λίγο πριν. Με αφορμή αυτά έγραψα τη σκέψη μου.

Αν είναι βέβαια να το κάνουμε κωλοχανιο και να μανουριασουμε τότε καλύτερα να μη γράψουμε τίποτα.
    ακριβως αυτο!
    θα γινει ενα ανουσιο-αναιτιο μπαχαλο και ειναι στανταρ!
    και ξανα λεω! ΔΕΝ χρειαζεται κοπος, τροπο θελει
    λιγη περισσοτερη προσπαθεια για ισονομια απο τους μοντς... λιγη περισσοτερη προσπαθεια απο εμας τους χρηστες για σεβασμο και ολα θα γινουν.

τοσα χρονια γνωριζομαστε εδω, ευτυχως ουτε μαλακες ειμαστε ουτε κολοπαιδα που ψαχνονται για μανουρα (εστω και στο 99% ξερω γω)

δεν ειπαμε να ανοιχτει θρεντ που να αναφερονται οι ποινες και η αιτιολογια τους (δεν ειμαστε το ΔΙΑΥΓΕΙΑ ) αλλή λίγη ειλικρινής!! προσπαθεια απο όλους

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

οκ.
    παντως το να λεμε και καμια μ@λ@κι@ σε σοβαρη κουβεντα ειναι λογικο και ισως και θεμιτο,εννοω,παντα με μετρο.
    και επισης διαφωνω στο να απαγορευονται τα κοινωνικα θεματα...βλεπεις τον χαρακτηρα του αλλου σε τετοια θεματα...

για το αν "φοβουνται" καποιοι να πουν την αποψη τους,τι να πω;;;προβλημα τους!!
    εγω ας πουμε και με τον mikeg πριν λιγο καιρο ειχαμε "τσακωθει" εδω μεσα σε καποιο θεμα.και τι εγινε;ουτε καρτα εφαγα,ουτε παρατηρηση.μιλαγαμε και οι 2 ομορφα,παροτι ειχαν ανεβει οι τονοι ας πουμε.
    ο διαλογος και ακομα και η διαφωνια ειναι ενα υγιες πραγμα.αν τα βρισκαμε ολοι με ολους θα ειχαμε προβλημα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

οκ.

εγω ας πουμε και με τον mikeg πριν λιγο καιρο ειχαμε "τσακωθει" εδω μεσα σε καποιο θεμα.και τι εγινε;ουτε καρτα εφαγα,ουτε παρατηρησα.μιλαγαμε και οι 2 ομορφα,παροτι ειχαν ανεβει οι τονοι ας πουμε.

ο διαλογος και ακομα και η διαφωνια ειναι ενα υγιες πραγμα.αν τα βρισκαμε ολοι με ολους θα ειχαμε προβλημα...
    ωωω τσατσεεεεεε ()

δηλαδη εγω που τα εχω καλα με ολους ειμαι προβληματικός? αυτο θες να πεις?? ΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ??? ΜΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! .εε...χμμ... ενταξει μου περασε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σε τι οφείλεται αυτό?
    Χρειάζεται ν' απαντήσω ρε συ ? Εσύ έχεις την ίδια όρεξη που είχες ας πούμε πριν 5 χρόνια (και μην σκεφτείς ως μοντ).Δεν είπα ρε ότι φταίει το φόρουμ αν αυτό κατάλαβες...
    Από την άλλη ως διαχειριστές να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει στραβές αλλά κι αυτό μάλλον πρέπει να θεωρείτε φυσιολογικό.
    Γι αυτούς που κουράστηκαν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι (ακόμα θυμάμαι ένα άρθρο που παράτησα στη μέση...) ,για τους άλλους όμως ???

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ωωω τσατσεεεεεε ()

δηλαδη εγω που τα εχω καλα με ολους ειμαι προβληματικός? αυτο θες να πεις?? ΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ??? ΜΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! .εε...χμμ... ενταξει μου περασε...

ουτε εγω εχω προβλημα ουσιαστικα με κανεναν.τουλαχιστον με οσους παμε και καμια βολτα τους νιωθω φιλαρακια,παροτι τους βλεπω μια στο οποτε...
    και 2-3 που δεν γουσταρω,απλα δεν ασχολουμαι και πολυ μαζι τους,εκτος αν κατι μου βγαλει το ματι.so simple..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

και 2-3 που δεν γουσταρω,απλα δεν ασχολουμαι και πολυ μαζι τους,εκτος αν κατι μου βγαλει το ματι.so simple..

οκ... i got my eye on you man... beware
    .
    .
    .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Κοίτα επειδή μ' έχουν ξαναπεί Βαγγέλη ,την τρίτη δεν θα την αντέξω να μαστε ξηγημένοι...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Κοίτα επειδή μ' έχουν ξαναπεί Βαγγέλη ,την τρίτη δεν θα την αντέξω να μαστε ξηγημένοι...
    Συγνώμη Παναγιώτη. Δε ξέρω γιατί αλλά σε έχω συνδυάσει με ένα άλλο μέλος που έγραφε παλιότερα αρκετά.

My mistake. Και τελείωσε εκείνο το άρθρο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχω ξεκινήσει να γράφω και να σβήνω από την ώρα που είδα το θέμα. Ξέρω τι πρέπει να γράψω, αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει να το γράψω. Πριν αρκετό καιρό είχα επιλέξει μια εκούσια αποχή από το moto περίπου 6 μηνών, επειδή ακριβώς δεν ένοιωθα καλά με αυτά που έβλεπα και με χάλαγαν ψυχολογικά. Είμαι μέλος 9 χρόνια και δεν ξέρω τι βαθμό βαρύτητας έχει η γνώμη μου. Όταν πρωτομπήκα εδώ ήταν για εμένα αποκάλυψη, έμαθα πολλά πράγματα κι έγινε εφαλτήριο για πολλά άλλα πράγματα, έχω ξαναγράψει ότι χρωστάω πολλά στο moto.gr, από άποψη γνώσεων και μοτοσυκλετιστικής παιδείας. Ενώ αρχικά δεν έβλεπα την ώρα να μπω και να ρουφήξω σαν σφουγγάρι το οποιοδήποτε θέμα, πέρυσι έφτασα σε μια κατάσταση που έμπαινα μέσα και σε δευτερόλεπτα ήθελα να βγω γιατί με χάλαγε το κλίμα. Ήταν και είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις σε ένα μέρος που υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί με βάση ένα κοινό σημείο αναφοράς -την μοτοσυκλέτα- να υπάρχει μένος και οργή μόνο και μόνο επειδή ο άλλος έχει αντίθετη γνώμη και την εκφράζει. Από την άλλη, μια μικρογραφία της κοινωνίας είμαστε, η περιώνυμη κρίση είναι πρωτίστως κρίση αξιών, θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει έντονη κι εδώ μέσα. Στο δια ταύτα όμως:

Για εμένα το βασικό θέμα είναι μερικοί συγκεκριμένοι που χαλάνε -ή μάλλον δυναμιτίζουν το κλίμα. Το κακό είναι οι εμμονές που έχουν μερικοί και τις εμφανίζουν σε κάθε σχετικό-άσχετο θέμα. Το να έχει κάποιος εμμονές και μονομανία είναι πρόβλημα. Θα δώσω παραδείγματα "υποθετικά" με κακό μέλος ας πούμε εμένα, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι εγώ θεωρώ την τάδε μάρκα μοτοσυκλέτας αναξιόπιστη, υπερεκτιμημένη, δεν ξέρω κι εγώ τι. Θα αναφέρω μια φορά ότι η Χ μάρκα βγάζει μπουρδέλα μηχανάκια. Θα το αναφέρω και δεύτερη και τρίτη φορά, εντάξει το καταλάβατε όλοι ότι θεωρώ ότι η Χ μάρκα για εμένα είναι ΓΤΠΚ. Όταν η αναφορά αυτή γίνει εμμονή, εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Ρωτάει ας πούμε κάποιος σκέφτομαι το τάδε μοντέλο και πετάγομαι εγώ "μπουρδέλο είναι". Βάζει ο άλλος φωτό το τάδε μηχανάκι της Χ μάρκας, ξαναπετάγομαι εγώ, "μπουρδέλο είναι". Φτάνουμε λοιπόν στην κατάσταση σκύλος του Παβλόφ, ή αντίδραση του ταύρου στο κόκκινο χρώμα (myth busted btw) που λόγω εμμονής αρκεί η οποιαδήποτε αναφορά στην Χ μάρκα για να πεταχτώ εγώ και να γράψω ένα ξερό "μπουρδέλο είναι".

Άλλο παράδειγμα εμμονής: Δεν γουστάρω για τους λόγους μου εκκλησίες και παπάδες. Το αναφέρω μία φορά, σεβαστό. Το αναφέρω άλλη μια φορά να γίνει κατανοητό. Το αναφέρω άλλη μια φορά να εμπεδωθεί. ΟΚ, φτάνει μέχρι εκεί. Πάμε τώρα στη εμμονή που έχω, ότι πρέπει σε κάθε σχετικό ή άσχετο θέμα να δηλώνω τι δεν γουστάρω. Κατάσταση Coca Cola, πάει με όλα: Λέει ο άλλος φέτος π.χ. πλήρωσα μεγάλο φόρο, πετάγομαι εγώ "να φορολογηθεί το παπαδαριό". Λέει ο άλλος π.χ. τα ελληνικά σχολεία στον πάτο της κατάταξης, πετάγομαι εγώ "να βγάλουν τις εικόνες από τις τάξεις και να καταργήσουν την προσευχή". Λέει ο άλλος μου πετάχτηκε ένα ταξιτζής στο δρόμο με STOP, πετάγομαι εγώ "οι πιο επικίνδυνοι είναι οι τραγοπαπάδες γιατί φοράνε μαύρα και δεν τους βλέπω". Κατανοητό το θέμα με τις εμμονές; Πάμε στο δεύτερο μεγάλο θέμα:

Μοντεράτορες, διαχειριστές, ιδιοκτήτες του φόρουμ, πείτε το όπως θέλετε. Δύσκολος ο ρόλος τους, δεν ξέρω πως λειτουργεί το όλο σύστημα ακριβώς αλλά φαντάζομαι πως κάποιοι ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να φιλοξενούμαστε όλοι εδώ, οπότε λογικό να έχουν τον πρώτο λόγο και να έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Κάπου όμως είναι αναρτημένοι οι κανόνες λειτουργίας και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι πρέπει όλοι να τους ακολουθούν. Χωρίς διακρίσεις. Εάν εγώ π.χ. κάνω ένα τραπέζι σπίτι μου και καλέσω δέκα άτομα, θα γνωστοποιήσω από πριν ότι "ξέρετε παιδιά, θα έρθετε, θα φάμε, θα πιούμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, αλλά να ξέρετε ότι το κάπνισμα μέσα στο σπίτι απαγορεύεται". Άπαξ και το αναφέρω και το γνωστοποιώ, πρέπει να το τηρήσουν όλοι. Εάν λοιπόν έρθουν 10 άτομα, εγώ συμπαθώ -κι είναι θεμιτό- από τους δέκα τον Μήτσο κι ο Μήτσος καπνίζει, είναι άσχημη εντύπωση να το σεβαστούν οι 9 κι ο Μήτσος επειδή ξέρει ότι θα δείξω ανοχή να ανάψει τσιγάρο. Ακόμα πιο άσχημο, να ανάψει ο Μήτσος κι ο Τάκης τσιγάρο, εγώ να απευθυνθώ στον Τάκη και να πω "ρε Τάκη δεν είπαμε να μην ανάψει κανένας τσιγάρο"; Κι ο Μήτσος να καπνίζει δίπλα αρειμανίως... Πάμε στα του moto. Δεν μπορεί ας πούμε να υπάρχει κανόνας δεν γράφουμε greeklish κι εγώ επειδή με συμπαθεί ο τάδε admin κι είμαστε φιλαράκια κολλητά να βγάζω τα μάτια στους άλλους χωρίς παρατήρηση. Κι όταν μπει το νέο μέλος και γράψει greeklish να του πετάξω ως admin "φιλαράκι γράψε ελληνικά γιατί δεν θα τα πάμε καλά, υπάρχουν κανόνες εδώ, ρίξε μια ματιά πριν μπεις". Ή δεν γίνεται να βάζω κανόνα απαγορεύεται δια ροπάλου να βρίζεις και να προσβάλεις κάποιον, εγώ να μπαίνω σε κάθε συζήτηση και να αποκαλώ για χαβαλέ τον καθένα μπετόβλακα και καθυστερημένο και μόλις κάποιος άλλο μέλος αποκαλέσει κάποιον τρίτο μπετόβλακα, εγώ να τρέξω να τον μπανάρω επειδή δεν ακολουθεί τους κανόνες. Πόσες φορές δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα κοντόφθαλμη και ευνοϊκή μεταχείριση και πολιτικές 2 μέτρα και 2 σταθμά;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κατέληξε μεγάλο σεντόνι, αφήνω το ότι έγραφα κι έσβηνα δεκάδες φορές μέχρι να καταλήξω στο παραπάνω-και αυτό με δισταγμό και αμφιβολίες. Εν κατακλείδι, αν δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας πρώτα, είναι λογικό να μην σεβόμαστε τους άλλους. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Και να την κάνει όχι στιγμιαία αλλά συνεχόμενα. Όχι πάντα φταίνε οι άλλοι κι εγώ είμαι άμεμπτος, άνευ μεριδίου ευθύνης και υπόδειγμα. Όσο πιο πολύ νερό στο κρασί μας βάλουμε, τόσο το καλύτερο. Όσο πιο πολλοί βάλουν νερό στο κρασί τους, ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτά από εμένα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Το staff του φόρουμ θα έλεγα είναι αρκετά ελαστικό προτού προβουν σε κάποια ενέργεια όπου, η όποια ενέργεια, είναι κατόπιν άθροισης.
    Τα πράγματα είναι απλά, υπάρχουν κανόνες και τον τελικό λόγο τον έχει το staff. Τόσο απλά.
    Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο εύκολο είναι. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί και εγώ μέχρι να κατανοησω κάποια πράγματα, χρειάστηκε λίγος καιρός.

Aυτο.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αφετηρια ολων αυτων ειναι το κυπελλο της αεκ και η χαρα του τερενς που ανοιγει θεματα με Μικηδες,Λαμπρακηδες κτλ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Aυτο.
    ρε σεις, ολοκληρο σεντονι εγραψε ο καιζερσλαουτερν... καντε εναν κοπο... (βαλε διαστηματα αναμεσα στις σειρες σε μαν, μασ εβγαλες τα ματια)

δεν ειναι η ελαστικοτητα πολλων το θεμα, αλλα η ανισονομια.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων