Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 248

Θέμα: Η λίστα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    swraios kai swstos filai...+1299
    Το περίμενα ρε κιορατά, το περίμενα ότι θα βγεις και θα γράψεις ακριβώς αυτό!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το περίμενα ρε κιορατά, το περίμενα ότι θα βγεις και θα γράψεις ακριβώς αυτό!!

toso provlepsimos malakas e???LOL

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    toso malakas e

fixed

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παίδες τραβάτε στο event του ΜΟΤΟ. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!
    Ειλικρινά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αυτό το Σ/Κ και σταματήστε το κάψιμο στα πολιτικά Threads... Τα οποία θα έπρεπε για μένα να πέσει λουκέτο και σφάξιμο...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εκπλησεσσεσαι δυσαρεστα μαλλον,γιατι πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
    Καπου αναφερω οτι δεν φταιει η ομαδα διαχειρησης για ολα.Φυσικα ουτε αφαιρεσε κανενας τον λογο απο κανεναν,ουτε θα μας παρει απο το χερακι να μας παει βολτα.Αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε,οταν κοβεται μια πιτα ειναι κατα την αποψη μου ιδιαιτερο γεγονος και καποιοι ανθρωποι καλο θα ητανε να ειναι παροντες.Εδω διαφωνουμε?
    Ναι. Τα είπε και ο Daz στο σεντόνι. Σου παρέχεται ένας χώρος να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Και από τον τόπου σου. Και να πάτε και βόλτα, να πιείτε καφέ, να να να. Αυτός που σου παρέχει τον χώρο ΔΕΝ έχει υποχρέωση απέναντί σου σώνει και καλά να έρθει σε ότι σου κατέβει εσένα. Και εγώ θα ήθελα να τους βλέπω πέραν της πίτας και το είπα. Αλλά πραγματικά, δεν υπάρχει υποχρέωση, λέω ότι θα μου άρεσε να γνωριζόμαστε γιατί θα καταλαβαινόμασταν καλύτερα αλλά πάλι, επειδή εγώ λέω αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος ο όποιος "αποπάνω" να το κάνει. Αυτό που "οφείλει" και τα εισαγωγικά είναι πολύ σημαντικά, είναι να μου παρέχει τον χώρο όσο μπορεί και θέλει να το κάνει. Γνώρισα πάρα πολύ κόσμο, έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Πάλι κερδισμένος είμαι. Και ας μην ξέρω τους μισούς.

Αυτο δεν το καταλαβαινω μαλλον.Αν εννοεις οτι καποιος θεωρει,οτι καποιοι ηρθανε με συγκεκριμενο σκοπο,θα με βρει απεναντι του.Αν οχι γραψε λαθος.

Την "καχυποψια" την αφησα για το τελος.
    Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.Αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι.Δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοια κλικα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει αυτη η αισθηση.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι οι διαχειριστες υπευθυνοι,αλλα κατα την αποψη μου μονο αυτοι μπορουνε να το αλλαξουνε (αν θελουνε φυσικα).
    Αλλα σιγουρα με τη συμμετοχη του moto θα ... υπαρξει και καλυτερο αποτελεσμα.
    Πρόσεξε τώρα τι λες. Υπάρχει καχυποψία. Εσύ μετά γράφεις ότι κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει κλίκα, αλλά "υπάρχει η αίσθηση της κλίκας". Από ποιόν υπάρχει η αίσθηση και εσύ γιατί και ως τι την αναπαράγεις; Συζητάς με άλλα μέλη που δεν θέλουν να μιλήσουν και το είπατε; Και η κλίκα ορίζεται ως τι; Βλέπεις πχ εσύ τυχαίε χρήστη ότι γίνονται βόλτες με κέντρο την Αθήνα; Ότι βρίσκονται οι Αθηναίοι για καφέ τακτικά; Και εσύ στο δικό σου μέρος δεν το κάνεις; Η διαχείριση τι θα κάνει για αυτό; Στο χέρι σου είναι να ανοίξεις ένα νήμα "καφές Ιωάννινα". "Βόλτα με αφετηρία/τερματισμό Λαμία". "Καλαμάτα-Ταΰγετος". Κάτι. ΕΣΥ τυχαίε χρήστη έχεις την ευθύνη. Το forum είναι ένα καφενείο. Είναι ευθύνη του καφετζή να γνωριστούν οι πελάτες; Όχι. Άλλοι πάνε με την παρέα τους, φεύγουν με την παρέα τους. Άλλοι πάνε και γνωρίζονται και μπορεί να ξαναπάνε. Άλλος θα μπει περνώντας να ρωτήσει που πάει, μπορεί να πιεί έναν καφέ, μπορεί όχι. Μπορεί χίλια δυό, να γίνει όλο το μαγαζί ένα γλέντι. Από τους πελάτες εξαρτάται.

Μην αρχίζουμε την γνωστή πολιτικάντικη παπάτζα "το κράτος των Αθηνών μας έχει αφήσει πίσω σε έργα υποδομής και ζητάμε από τον Πρωθυπουργό να επέμβει"...

Ούτε, φαντάζομαι, έχει νόημα να βγουν... 300 mods με λογική εκλογών, για να έχει κάθε νομός το βύσμα του και την "καρέκλα" του για να νιώθουν τα τοπικά μέλη εκπροσωπούμενα "από το επίσημο μοτό".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ...
    δεν με ξενίζει. αν όπως λες δεν ξέρω κάτι, να λοιπόν που κάτι έμαθα. μέσω της συζήτησης...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι. Τα είπε και ο Daz στο σεντόνι. Σου παρέχεται ένας χώρος να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Και από τον τόπου σου. Και να πάτε και βόλτα, να πιείτε καφέ, να να να. Αυτός που σου παρέχει τον χώρο ΔΕΝ έχει υποχρέωση απέναντί σου σώνει και καλά να έρθει σε ότι σου κατέβει εσένα.
    ........

Πρόσεξε τώρα τι λες. Υπάρχει καχυποψία. Εσύ μετά γράφεις ότι κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει κλίκα, αλλά "υπάρχει η αίσθηση της κλίκας". Από ποιόν υπάρχει η αίσθηση και εσύ γιατί και ως τι την αναπαράγεις; Συζητάς με άλλα μέλη που δεν θέλουν να μιλήσουν και το είπατε;
    ............
    Φυσικα και δεν υπαρχει υποχρεωση.Αν θελει το κανει αν οχι κανενα προβλημα.Εγω το βλεπω χρησιμο να γινει αυτο,καποιος αλλος οχι.Ας κανουνε αυτο που θεωρουνε οτι πρεπει να κανουνε.Φυσικα στην περιπτωση της Καλαμπακας δεν ητανε οτι ηρθε σε μενα αλλα κατι που ηρθε σε πολλλους,αλλα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.

Και βεβαια συζηταω με αλλα μελη τα οποια πιστευουνε οτι δεν υπαρχει λογος να εκθεσουνε τις αποψεις τους.Εγω το αναπαραγαγω γιατι ετσι θελω και ετσι θεωρω σωστο.Δεν θα δωσω λογαριασμο ρε Γιαννη γιατι κανω οτιδηποτε.Ουτε θα καθομαι να εξηγω και να αιτιολογω γραμμη γραμμη τα λεγομενα μου.Δηλαδη ολων των αλλων τις αποψεις τις καταλαβες και δεν εχει καμμια διαφωνια,αλλα για τις δικες μου θελεις αιτιολογηση?

Νομιζω οτι το πας σε προσωπικη αντιπαραθεση και δεν νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να προσφερει κατι.Ως γνωστον σπανια κανω προσωπικες αντιπαραθεσεις,το ιδιο σκοπευω να κανω και εδω.

Κατα τ αλλα ειπα την αποψη μου οπως την λεω παντα και δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.Αν καποιος κρινει οτι εχει να παρει κατι απο τα λεγομενα μου το παιρνει,αν οχι το πεταει στον καλαθο των αχρηστων.Το εχω γραψει δεκαδες φορες,δεν διατηρω το αλαθητο.

Υ.Γ.Φυσικα υπαρχει η περιπτωση να βλεπω με διαφορετικο ματι το φορουμ,απ οτι το βλεπουνε αυτοι που το τρεχουνε.Αν ισχυει αυτο,τα λεγομενα μου ειναι να χαμε να λεγαμε.Αλλα και παλι δεν εγινε τιποτε,κουβεντα να γινεται.

Να έρθει "ο πρωθυπουργός" σε πολλούς. Γιατί; Σε τι βοηθάει η παρουσία ή τι δυσχεραίνει η απουσία του γιατί είναι κάτι που από τότε το λες συνεχώς και δεν το καταλαβαίνω. Πες ότι στην πίτα ερχόταν ο Sniper. Και μετά τι; Ξαφνικά 20 άνθρωποι που δεν γράφουν, θα έγραφαν; Θα κανόνιζαν τον επόμενο καφέ στα βόρεια;

Επίσης, από την στιγμή που "ανέλαβες" να μεταφέρεις τα της κλίκας της Αθήνας χωρίς να το ασπάζεσαι ως άποψη, δεν είναι κακό να το εξηγήσεις κιόλας. Δεν θέλεις, σεβαστό.
    Και δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα δεν είναι ανάγκη να την χαρακτηρίσεις "προσωπική αντιπαράθεση" για να την αποφύγεις. Υποτίθεται ότι το νήμα άνοιξε για να συζητήσουμε ελεύθερα και αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Αυτά... Καλό βράδι, η ζωή συνεχίζεται με Jazz και street food festival απόψε. Τα ξαναματαλέμε αύριο.

βράδι, ξαναματαλέμε .

αμεσα ξήλωμα του μπλιτζερ. ολο το θρεντακι εμπεριέχεται σε αυτές τις γραμμες.

μη επεμβαση του μοντ, ανισοτητες, κλπ κλπ κλπ

νταξ θα μου περασει....

Παλαιό μέλος
    Να έρθει "ο πρωθυπουργός" σε πολλούς. Γιατί; Σε τι βοηθάει η παρουσία ή τι δυσχεραίνει η απουσία του γιατί είναι κάτι που από τότε το λες συνεχώς και δεν το καταλαβαίνω. Πες ότι στην πίτα ερχόταν ο Sniper. Και μετά τι; Ξαφνικά 20 άνθρωποι που δεν γράφουν, θα έγραφαν; Θα κανόνιζαν τον επόμενο καφέ στα βόρεια;

Επίσης, από την στιγμή που "ανέλαβες" να μεταφέρεις τα της κλίκας της Αθήνας χωρίς να το ασπάζεσαι ως άποψη, δεν είναι κακό να το εξηγήσεις κιόλας. Δεν θέλεις, σεβαστό.
    Και δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα δεν είναι ανάγκη να την χαρακτηρίσεις "προσωπική αντιπαράθεση" για να την αποφύγεις. Υποτίθεται ότι το νήμα άνοιξε για να συζητήσουμε ελεύθερα και αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Αυτά... Καλό βράδι, η ζωή συνεχίζεται με Jazz και street food festival απόψε. Τα ξαναματαλέμε αύριο.
    για ολα με μια διευκρινηση.

Δεν ανελαβα να μεταφερω τιποτε και απο κανεναν.Επισης δεν παω να αποφυγω καμμια κουβεντα,απλα νομιζω οτι οτι ειχα να πω το ειπα και με το παραπανω.Καλα να περασεις στο festival,το προγραμμα εχει Παργα αυριο.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

:ZZZ:

Παλαιό μέλος
    Διαχείριση εξουσίας ή άσκηση εξουσίας?

Και αν η εξουσία έχει άδικο πόσο επισφαλής είναι η θέση κάποιου που έχει δίκιο?

Λέμε τώρα.. Γενικώς και αορίστως..

Θα μου πεις… Βαριά «φιλοσοφικά» ερωτήματα να αφορούν στον χώρο ενός φόρουμ?

Κι όμως ! Ακόμη κι εδώ , υπάρχουν διαχειριστές που χαίρουν γενικής εκτίμησης και σεβασμού από όλους , αλλά υπάρχουν και μερικοί που μεροληπτούν υπέρ η κατά ιδεών και μελών. Αυτοί , κατά τη γνώμη μου , σκοπεύουν στην άσκηση εξουσίας , όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό (και είναι) για τον χώρο ενός φόρουμ!

Για να μην παρεξηγηθώ.. Δεν θεωρώ κακό το φόρουμ , ούτε καν μέτριο . Είναι πολύ καλύτερο (γι αυτό και συμμετέχω) , απλά καταθέτω μια άποψη σχετικά με το πώς βλέπει τα πράγματα ένα απλό μέλος .

Παλαιό μέλος
    Και πριν προλάβω να αποσώσω και ανεβάσω το ποστ..

Διαβάζω Αυτό!!

«Και με όλες αυτές τις μαλακίες, ξεπεράσαμε τα 2000 posts. Πιείτε έναν καφέ, δείτε λίγο ήλιο, χαλαρώστε και τα λέμε στο επόμενο.»

Ποιος είσαι συ βρε ανόητε που θα χαρακτηρίσεις μαλακίες όσα έγραψαν και υποστήριξαν σε2000 ποστ οι συνφορουμίτες σου?

Γιατί πλάκα … Δεν είναι!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Και πριν προλάβω να αποσώσω και ανεβάσω το ποστ..

Διαβάζω Αυτό!!

«Και με όλες αυτές τις μαλακίες, ξεπεράσαμε τα 2000 posts. Πιείτε έναν καφέ, δείτε λίγο ήλιο, χαλαρώστε και τα λέμε στο επόμενο.»

Ποιος είσαι συ βρε ανόητε που θα χαρακτηρίσεις μαλακίες όσα έγραψαν και υποστήριξαν σε2000 ποστ οι συνφορουμίτες σου?

Γιατί πλάκα … Δεν είναι!
    Αν διαβάσεις τα παραπάνω posts, θα δεις τουλάχιστον 2 χρήστες να αναφέρουν τη λέξη "μαλακίες" 15 φορές σε κάθε ποστ τους. Αυτό εννοούσα κι όχι αυτό που κατάλαβες. Άρπαξε τώρα την καρτούλα σου και να μάθεις να μιλάς καλύτερα.
    Life begins at 45°.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν διαβάσεις τα παραπάνω posts, θα δεις τουλάχιστον 2 χρήστες να αναφέρουν τη λέξη "μαλακίες" 15 φορές σε κάθε ποστ τους. Αυτό εννοούσα κι όχι αυτό που κατάλαβες. Άρπαξε τώρα την καρτούλα σου και να μάθεις να μιλάς καλύτερα.
    Είμαι ο ένας χρήστης και επέτρεψέ μου να πω ότι είσαι υπερβολικός... όσν αφορά εμένα,η λέξη αναφέρθηκε δις στο τελευταίο ποστ και όχι σε κάθε ποστ.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων