Δε τη λες και από τις μεγαλύτερες μορφές τον Rob.
Δε τη λες και από τις μεγαλύτερες μορφές τον Rob.
και ομως ειναι.Ενα σκαλι κατω πχ απο τον ΟΖΖΥ η τον DIO αλλα ειναι .
Έπος έγραψαν.Στο ίδιο στυλ με αυτό που έγραψες είμαι.Θυμάμαι και τον ντεμάιο, να πετάει μπύρες στο πλήθος στο Σ.Ε.Φ και να γίνεται της κλωτσιάς εκει μέσα.Κομματαρες όπως Defender,bridge of death,hail and kill, etc δύσκολα βγαινουν ξανά.Ειδικά το hail and kill, το άκουγα πριν πάω στη δουλειά να είμαι κουπεπέ λαλά.
Hail ρε λέμε!Αγαπάμε manowar και ας καραγκιοζοκτλ μερικές φορές.
Φίου φίου φι φι φίου
Band I love to hate.
Από τη μία να λένε μλκς που δεν έχουν πάτο, από την άλλη να τις λένε έτσι που
να θες να πάρεις ένα σπαθί και να σφάζεις / σφάζεσαι χωρίς τελειωμό.
Αν τύχει και πάω σε μπόλεμο, με μάνογουαορ θα πάω.
Adams & DeIoynio κλασσική αξία (από τότε) Από το Metal Hammer θυμάμαι τι κράξιμο έπεφτε και τις επικές μάχες στην αλληλογραφία του περιοδικού.
Καλό συγκρότημα, που ποτέ δεν μπόρεσα να τους ακούσω....
Trivia για τους γνώστες: το 1992 στο ΣΕΦ θυμάται κανείς το επικό σύνθημα για την Βανέσσα ? (μία ήταν η Βανέσσα του ΜΤV ρε...)![]()
And now for something completly different.....(ακολουθεί φωτό , κρύφτε πέτσινα/baby oil/σφυριά/τσεκούρια)
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
H Vanessa προλόγιζε τις συναυλίες τους αλλά δε θυμάμαι το σύνθημα.Τι παιδί και αυτή.Γενιές μεταλλάδων την έβλεπαν-με.
Φίου φίου φι φι φίου
Είχαν κάνει και ένα πάρτυ, νομίζω στο Χωρίς Ανάσα. Που βγήκαν πίσω από τη μπάρα λες και ήταν λαγουδάκια του playboy!
Πηγαίνοντας για το πάρτυ είχα κοπανήσει το κεφάλι μου σε μια ταμπέλα και έτρεχε αίμα, πιο γαμάτος δε γινόταν να πάω σε πάρτυ των Manowar....![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Vanessa Warwick. Headbanger's Ball. Αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το σύνθημα...
Το αστείο είναι ότι την κοπελίτσα, που είχαν βάλει στην ελληνική έκδοση του MTV, την έλεγαν επίσης Βανέσα.
Life begins at 45°.
βανέσα κατέβα...;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
τι θυμηθηκατε τωρα! Αγκάθι, χωρις ανασα, μαγος του oz, κλπ...