νομίζω αυτό που είχα δει ήταν 300-15ibd? τέλος πάντων δεν θα επιμείνω γιατί σαφώς και έχεις ανοίξει περισσότερα από το ένα που έχω ανοίξει εγώ.
Θα δείξει το πως θα χειριστώ το νέο μηχάνημα.
νομίζω αυτό που είχα δει ήταν 300-15ibd? τέλος πάντων δεν θα επιμείνω γιατί σαφώς και έχεις ανοίξει περισσότερα από το ένα που έχω ανοίξει εγώ.
Θα δείξει το πως θα χειριστώ το νέο μηχάνημα.
Τώρα λύθηκαν οι απορίες γιατί κοβόσουν για τα λάπτοπ....να πέφτουν τα μπαν με το σορό....Σιδεροκέφαλος λοιπόν όπως είπα κ του γιώργου!
Σε κανένα; Ας μην είμαστε απόλυτοι. Έχω ένα lenovo 15άρι που για να ανοίξεις το μοναδικό καπάκι που έχει για όλα τα σωθηκά του, έχει 2 βίδες, εκ των οποίων η μία έχει το αυτοκόλλητο και άμα ψάξεις στο νετ θα βρεις και άλλα αντίστοιχα. Τώρα, αν πειράζοντας το αυτοκόλλητο όντως ακυρώνεται η εγγύηση είναι άαααλλο ερώτημα
και το σχόλιό μου κολλάει ακριβώς στο δικό σου, προφανές δεν είναι;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Υπάρχει και παραυπάρχει, σε Asus και Lenovo και αρκετές φορές σε HP. Καλύπτει μία βίδα που πρέπει να βγει για να ανοίξει το καπάκι να βγει ο δίσκος αλλά αν είσαι προσεκτικός ξεκολλάει εύκολα όσο χρειάζεται για να βγει η βίδα.
Πελάτης μου ψείρας σε όλα έστειλε το ΝΒ στο επίσημο σέρβις να του βγάλουν τον δίσκο και να του βάλουν ssd κι έκαναν το λάθος να του πουν "ελάχιστη χρέωση". Τση καραπουταν@ρας έγινε και τελικά δεν τον χρέωσαν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ποιό είν' τούτ' αγόρι; Στο site δεν αναφέρει κάτι... το βρήκα σε pdf τελικά.
προσθήκη: Γράφει ότι υπάρχει πρόγραμμα self repair και μπορείς για ορισμένα μοντέλα να ζητήσεις παρέμβαση του σέρβις χωρίς χρέωση σε συγκεκριμένα σημεία. Περιέργως πως, ο Κλωτσό θεωρείται παροχέας υπηρεσιών consumer computing!
επίσης, για το ζήτημα της εγγύησης, η θολούρα:
http://support.hp.com/gr-el/document/c03805193
Νόμιμη εγγύηση
Τι είναι;
Οι πωλητές προϊόντων είναι υποχρεωμένοι να εγγυώνται στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με το σχετικό συμβόλαιο πώλησης για περίοδο δύο ετών μετά από την παράδοση του προϊόντος.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Νόμιμης εγγύησης και Εμπορικής εγγύησης;
Ως Εμπορική εγγύηση, παραδείγματος χάρη η εγγύηση της HP, ορίζεται μια εγγύηση που παρέχεται εκουσίως από τον εγγυητή (είτε τον πωλητή είτε τον παραγωγό). Η Εμπορική εγγύηση μπορεί να έχει διαφορετική διάρκεια και κάλυψη από τη Νόμιμη εγγύηση και τυπικά (όπως στην περίπτωση της εγγύησης της HP), δεν απαιτεί να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση.
Η εμπορική εγγύηση δεν αντικαθιστά ούτε περιορίζει τα δικαιώματα του καταναλωτή στο πλαίσιο της νόμιμης εγγύησης.
Συνεπώς, η Περιορισμένη εγγύηση της HP που παρέχεται με το προϊόν HP που διαθέτετε είναι ανεξάρτητη, συμπληρωματική και δεν επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη Νόμιμη εγγύηση, την οποία δικαιούσθε και θα λάβετε από τον πωλητή βάσει της σύμβασης αγοράς του προϊόντος HP.
Άιντε βγάλε άκρη... τελικά έχει δύο χρόνια αλλά ανακοινώνουμε ένα...;;;;
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 31/05/2016 στις 17:19.
Τελικά θα το πάρεις ή θα πάμε άλλον 1,5 μήνα και ακόμα 38 σελίδες για την εγγύηση;
Inochi, ρε!
Για οσο.
ρε μαν, θα πάω μιά βόλτα από εκεί σε λιγάκι. Αν δεν το έχουν.... δε γαμείς, θα βγει ο χρησμός του βάσκα και θα έρθει αύριο όπως λέει η εφαρμογή (γιατί είναι η πρώτη μέρα με 30+ και βαριέμαι να τρέχω).
Μιας και αυριο θα εχουν ακριβυνει....
Δεν το ψαχνεις λιγο ακομα με την εγγυηση;
Μην την πατησεις ρε συ![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ειχαμε τον Trooper, τωρα θα εχουμε τον Stormtrooper?
Inochi, ρε!
Για οσο.
Πήγα στο μαγαζί και βρήκα άλλον.
Δεν ήταν Σελντον.
Το λάπτοπ τελικά ΉΤΑΝ στο μαγαζί. Το πήρα. 45 ευρώ δώρα, μία τσάντα πλάτης της hp για να έχω το υπουργικό στιλ, ασύρματο ποντίκι ms. Και 36 δόσεις. Αγάπη σε όλο τον κόσμο, θα σας κερασω μπαν για τις 38 σελιδες δούλεμα.
Τώρα πίνουμε την μπύρα της επιτυχίας στο πασαλιμανι γιατί όλα πάνε όμορφα σήμερα... :murphys:![]()
31-μαιου ..........θα ανακηρυχθει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΛΑΠΤΟΠ