Καλοδούλευτο!
Ήδη ο Nasdaq ξεκίνησε με άνοδο 8% μετά την χαρμόσυνη εξέλιξη...
Και μιά ερώτηση στο topic αλλά όχι ακριβώς οn topic...
screenshot από το CPUID HWmonitor που μόλις έβαλα στο λαπιτόπι της καλής μου... Οι θερμοκρασίες είναι επιεικώς παράλογες ή νομίζω; Λύσεις...;
Εμπρός καλό μου κατσαβίδι, εμπρός καλή μου arctic silver ξερω'γω αν υπάρχει ακόμα (κάποτε ήταν καλή αυτή)...;
![]()
Κάποιος να το κλειδώσει πριν ξεκινήσει πάλι!
Sent from me using a computer.
Λατρεμένε σουπΧιά, αν καεί το πελεκ... HP 6450b μέσα στο θέρος με τέτοιες θερμοκρασίες και μείνει η καλή μου χωρίς, ΤΟΤΕ θα ξεκινήσει το χάος...
Είμαστε σίγουροι???? Habemus Laptop??
Γιάννη άμα δεις άσπρο καπνό δενκαλό, φύγε μακρυά
Καλορίζικο ρε το καινούριο εργαλείο αλλά θα περίμενα από σένα να είσαι περισσότερο ειλικρινής, δεν το πήρες για την δουλειά σου ρε κιορατά, έμαθα ρώταγες στα φόρουμς ποιο σηκώνει τα περισσότερα Ban με την μία να το προτιμήσεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν θα παραδεχτώ ποτέ ότι έψαχνα να δω αν παίρνει δίσκους m2 πως τα λένε αυτά τα σκατά που μοιάζουν με γυμνά PCB...
Ούτε την άκρατη απογοήτευσή μου από τον περιορισμό των w10 home σε μόλις 128GB μνήμης...
Με το ρδέλο της κυρίας που φλέγεται ως νέος Μισισιπής, λέτε καμμιά καλή μην έχω δράματα;
Ξεκίνα με κατσαβιδάκι και πάστα και βλέπεις,αλλά θέλει προσοχή εεεεεεεε.Εμένα μου έβγαλε την μπαναγία στο HP της μούτερ για να το κάμω να ισιώσει.Καθάρισε και όλη την υπόλοιπη μούργα που λογικά θα έχει γεμίσει μέσα το λάπτοπ και κάνε ένα δώρο μιαν βάση με ανεμιστήρ να ανασαίνει λιγουλάκι.Αν το έχει πολλά χρόνια λογικό είναι να έχει ξεραθεί η πάστα και να ψοφολογάει.67 μπαϊ δε γουέϊ αν ειναι ιντελ δε την λές ανησυχητική (που να δείς 2 μηχανήματα πριν AMD να μου βαράει 80αρες καλοκαιριάτικο) αλλα καλό ειναι να ανασάνει λίγο το μηχανηματάκι
είναι refurb αγορασμένο Δεκ'14 αν δεν απατώμαι. Ίντελ, ναι. Του έβαλα και νέο BIOS μην και είχε αυτό το Coolsense της HP αλλά δεν. Γενικά δεν τρώει πολλές ώρες λειτουργίας στα χέρια της.
Το περίεργο είναι ότι βαράει 80άρια μόνο παίζοντας σειρά στο VLC, 720p κιόλας... δεν ξέρω αν έχω κανένα 1080p αρχείο που θεωρητικά θα το ζορίσει παραπάνω, να δω.
Το λοιπόν μοντεράτορα μιας και μόλις πέρασα κανάλια ρεύματος στο νέο μαγαζί και θέλω λίγο να χαλαρώσω γράφοντας και διαβάζοντας στο μοτο, απαντώ.
Η θερμοαγώγιμη σιλικόνη δεν έχει τόσο κοντινή ημερομηνία "λήξεως" ας μου επιτραπεί η έκφραση. Ο ρόλος της είναι κατά την πρώτη συναρμογή της cpu και του cooler να "μαζεύει" τα κενά μεταξύ των δύο μεταλλικών επιφανειών. Άπαξ και κλειδώσει το cooler δεν έχεις λόγο να την αντικαταστήσεις νωρίτερα από την 4ετία. Αντικαθιστούμε νωρίτερα μόνο αν για κάποιον λόγο ξεκουμπώσουμε το cooler από την cpu. Οπότε πρώτα κοιτάς το μπλοουερ της cpu και τους αγωγούς αέρα μη τυχόν και είναι φραγμένοι. Καλό καθάρισμα λοιπόν σε όλους τους αγωγούς και στα φανάκια. Αν δε έχει το συνήθειο να το παίρνει στο κρεβάτι στα πόδια της πάνω σε κουβέρτες, σίγουρα έχει χνούδια τα οποία εμποδίζουν την ροή του αέρα.
Και μην της το χαλάσεις θα φας μπαν που θα το θυμάσαι για καιρό.
90% του χρόνου είναι σε τραπέζι, σπάνια σε πΡιχτάρι στον καναπέ. Θα ξεβιδώσω αύριο μετά τη δουλειά να δω. Έχει (πιθανώς από παλιότερα) παραμορφωθεί και η πλαστική "σχάρα"/είσοδος αέρα λόγω θερμοκρασίας, αυτό δεν το είχα προσέξει στο κάτω μέρος...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε