Πολύ φάουλ ο έμπορος και κρίμα γιατί κι εγω ειχα ψωνισει απο εκεί θέλοντας να στηρίξω μια ελληνική επιχείρηση.
Πολύ φάουλ ο έμπορος και κρίμα γιατί κι εγω ειχα ψωνισει απο εκεί θέλοντας να στηρίξω μια ελληνική επιχείρηση.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εχω παψει να πιστευω πλεον σε αυτο. βασικα οποιος εφτασε 30-35 χρονων και περασε και απο 2-3 δουλειες επαψε να πιστευει. Μονο ελληνικα ρουχα παιρνω που ουτως η αλλως ολα τα ρουχα (τα φθηνα) πλεον ειναι ιδιας ποιοτητας ακριβως. ο ελληνας ο εμπορος και ο επιχειρηματιας δεν αξιζει την στηριξη σου και κανει οτι μπορει για να στο αποδειξει.
προσφατα ειχα μια πολύ πικρη εμπρειρια απο γνωστο μοτο-καταστημα που βαρεθηκε να κανει κοπο 3-4 λεπτα (να κατεβασει απο το παταρι) και μου ζητησε να παω αλλη μερα ενω του ειχα ηδη πει οτι ερχομαι να του δωσω 120ευρω.
για να μην παρεξηγηθω. εχω συναντησει πολλους που αξιζουν χιλια μπραβο αλλα ειναι μειοψηφια δυστυχως.
Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 01/06/2016 στις 13:34.
για να σκεφτομαστε μερικα πραγματα περι κρισης.............
αν ο επιχειρηματιας ο οποιος ειναι κατασκευαστης και οχι εμπορος πραγμα σπανιο για ελλαδα απλα παρελαμβανε τον δισκο θα εδειχνε σεβασμο στον πελατη
αν τον εξεταζε θα μπορουσε να διαγνωσει κατασκευαστικο λαθος κατι που θα τον βοηθουσε να βελτιωσει το προιον του
αν εβρισκε λαθος και ηταν εξυπνος θα μπορουσε να στειλει στον πελατη εναν καινουριο δισκο δωρεαν με ελαχιστο προσωπικο κοστος
αν δεν εβρισκε λαθος και ηταν εξυπνος θα μπορουσε να προτεινει αντικατασταση με μεγαλη εκπτωση με μηδενικο προσωπικο κοστος
σε καθε περιπτωση θα κραταγε τον πελατη του, οσους πελατες του διαβασαν την ιστορια εδω μεσα και θα εβγαζε και νεους μελλοντικα
τωρα εχασε πολλους πρωην και ολους τους μελλοντικους απο δω για να κερδισει οσο του κοστιζει ενας δισκος
κλασσικος ελληνας επιχειρηματιας..............![]()
Μάλιστα..
Νιώθω πολύ μ@λ@κας γιατί σε μία συζήτηση με κολητους μου προσπαθούσα να τους πεισω ότι οι εν λόγω δίσκοι είναι πολύ ποιοτικοι για τα χρήματα τους, ανταξιοι των ξένων επωνύμων δίσκων και μάλιστα είναι ελληνικό προϊόν που πρέπει να υποστηριξουμε. Τελικά είχαν δίκιο που γελουσαν μαζί μου....
Επίσης πιστεύω πως αν ο τύπος δει το ξενερωμα μας μέσω αυτού του λινκ θα καταλάβει την μλκια του και ίσως μπει να απαντήσει με δικαιολογίες του στυλ "δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για το δεμα".
Κριμα, πολύ κρίμα...
Κοίτα περίπτωση... στο τσακ ήμουν να αγοράσω από εκεί δισκόπλακες για το varadero.. την επόμενη εβδομάδα.
Φίλε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Την ειχα στο μυαλο μου την εταιρια οταν θα αλλαζα δισκους,αλλα τωρα πανηγυρικο Χ.
Απαραδεκτος,και δεν υπαρχει δικαιολογια
Εμένα με ενόχλησε το θέμα που δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πρόβλημα.. αυτό σημαίνει ότι το ξέρει και πουλάει τέτοιες δισκόπλακες ακόμα.
Άλλο πράγμα να στραβώσει για τους χ λόγους και άλλο να μην έχει γίνει σωστή βαφή στο ατσάλι.
Έφτιαχνε κ για την braking δισκοπλάκες λέει... μάλλον θα σταμάτησε...
OK, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε, παρά μόνο από αυτά που λέει ο φίλος μας, η άλλη πλευρά δεν έχει μιλήσει.
Ο χόρος εδώ βέβαια δεν είναι λαϊκό δικαστήριο ώστε να βγει μια απόφαση.
Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί άλλοι που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.
Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στην φώτο διακρίνω μη σωστή βαφή ατσαλιού (σκλήρυνση).
Έτσι φαίνεται αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ο αποχρωματισμός στο μέταλλο μπορεί να οφείλεται και σε άλλους λόγους ή ο λόγος να είναι η θερμική κατεργασία αλλά αυτό να μην επηρεάζει το δίσκο. Δεν είμαστε γκουρού να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Sent from me using a computer.