αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Είμαι firestarter o φούστης τελικά![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ε, ναι, Προφανως οταν γραφουμε κατι και βλεπουμε οτι δε μας βγαινει, φταινε οι μοντς.
Κι ο στραβος γισλος
Κι ο βαρυς στιβος
Κι η υγρασια
κλπ
κλπ
Τελος παντων, θα επαναλαβω για άλλη μια φορά:
Θεωρω οτι το θεμα του εξοπλισμου έγινε κατανοητο απο όλους, αλλωστε οσοι γραφουμε εδω μεσα τηρουμε στοιχειώδεις κανόνες. Δεν υπάρχει λογος αντιπαραθεσης και συνέχειας μια ανουσιας κουβέντας.
Κανένας δεν στην πέφτει. Μονος σου το ξεκινησες. Χαλάρωσε.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
λυπαμαι που μενω μακρια και δεν μπορω να συμμετασχω.λυπαμαι που φετος κανονιζα ολο το προγραμμα μου για να ερθω και να γνωρισω μερικους απο την διαδυκτιακη παρεα.αλλα τελικα δεν λυπαμαι καθολου που δεν θα ερθω γιατι μερικοι ειναι κουκουρου.
ρε μπλιτσερ στους ποσους ποντους συμμετοχης αποκτω δικαιωμα αποψης??ε ρε τι ειπε το ατομο ρε παιδια...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σίγουρα δε μπορείς να έχεις άποψη για τις εκδρομές μας, όταν δεν έχεις υπάρξει ούτε σε μία. Κι αυτό σου φαίνεται παράλογο, ε; Ή μήπως φταίει ο άκομψος τρόπος μου;
Κατά τ'άλλα, αν νομίζεις ότι δε θα περάσεις καλά και δε θα απολαύσεις την ετήσιά μας, επειδή αρπάχτηκες με κάποιον στο φόρουμ, ε οκ τι να σου πω, μάλλον έτσι θα'ναι
Εγώ, πάντως, για να ξέρεις, δεν κρατάω κακίες σε κανέναν, ακόμα κι αν καβαλάει μπεμβέ. Αν έρθεις, κερνάω μπύρα.
Life begins at 45°.