Τι λε ρε παιδί μου, πως το κανόνιζες χωρίς ημερομηνία, και πως θα γίνοταν χωρίς να πάρεις το καράβι και να το ξαναπάρεις να γυρίσεις...
Λοιπόν, το θέμα έληξε. Δεν υπήρχε καν θέμα δλδ, εσύ το δημιουργησες.
Υ.Γ Βλέπεις ότι συνεχίζεις και γράφεις παρά το 2 ποστ που έγραψες. Το ένα το έσβησες μόνος σου, το άλλο στο έσβησε μοντ. Δεν δίνω συνέχεια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Peter, αν γνωριζες τον πλιτσερ από πριν θα καταλαβαίνες το νόημα του.
Δυστυχώς ο γραπτος λόγος συχνά πάει περίπατο. Είναι όπως έγραψε και ο ίδιος σκληρό αλλά δε θα άφηνε κάποιον στην άσφαλτο όπως και πολλοί που συμμετέχουμε στη βόλτα.
Δεν το γράφω για να τον υπερασπιστω, απλά για την απώλεια του ύφους του γραπτού λόγου.
Edit τζάμπα έγραφα, είχε τακτοποιηθει το θέμα.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 15/06/2016 στις 16:57.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
πανω από
3 ωρες ηταν....
...και φυσικα ακομα και τοτε, υπηρξε ατομο (το οποιο δεν ειχε ποτε λαβει μερος σε ετησια) που βγηκε να γκρινιαξει γιατι δε μεινατε ολοι μαζι μου, και γιατι κατεληξα να γυρισω με λεωφορειο, παριστάνοντας τον μεγα μοτοαλληλεγγυο...
(βεβαια το ιδιο ατομο στις επομενες 2 ετήσιες που ηρθε σας ευλογαγε τα γενια για το τι καλοι οργανωτες εισαστε, αλλα στην ετησια του 13 που δεν ηρθε, και θεωρητικα πατωσε, βγηκε να το παιξει σωτηρας του μοτοσυκλετισμου και σας εκραζε ότι κανετε σοβαρα λαθη στην οργανωση και γι αυτό δεν μαζευεται κοσμος, ενώ η ομαδα του είναι πολύ γαματη και περνανε τζαμι... αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορια)
Εγώ να ξέρετε ότι αν κάποιου το μηχανακι βαρέσει μπιέλα ,δεν τον μαζεύω. .....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πριν 3 χρόνια κανονίζω με φιλαράκι μια βόλτα ορεινή Ναυπακτία. Ο φίλος έφερε και φίλο του μαζί του οποίου η μηχανή ήταν σε άθλια κατάσταση. Η αλυσίδα του έκανε κοιλιά μεγαλύτερη από την δικιά μου (και είμαι αρκετά μπόλικος) και γενικά όλο το μηχανάκι ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Η βόλτα είχε και βατό χωματάκι αλλά την προηγούμενη είχε βρέξει οπότε πιθανά και λάσπη. Του την λέω για την αλυσίδα και η απάντηση ήταν "να κοιτάω την δουλειά μου και να μην με νοιάζει".
Όταν λοιπόν του βγήκε η αλυσίδα πάνω σε μια ραχούλα και του σφήνωσε στην γραναζιέρα, έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε, κοίταξα την δουλειά μου και συνέχισα την βόλτα μου. Στην επιστροφή ήταν ακόμα εκεί και βλαστημούσε. του έδωσα το τηλέφωνό μου να καλέσει κάποιον φίλο του να έρθει να τον βοηθήσει να φορτώσουν το χρέπι. Την ίδια με την δική μου συμπεριφορά είχε και αυτός που τον κουβάλησε μαζί μας. Αμέσως μετά έφυγα και γύρισα Πάτρα, με περίμεναν οι δικοί μου για φαγητό και είχα ήδη αργήσει. Έφαγα όλο το φαγητό μου χωρίς καμία τύψη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και δεν ειχες τυψεις;
Καλα ρε μλκ, του εδωσες το τηλεφωνο σου και δεν ειχες τυψεις;
Πουτσ@@@@@@@@@@@ επρεπε να του δωσεις φιλε, οχι τηεφωνο.....
πουτσ@@@@@@@@@