Παντως εγω αν ειχα δουλεψει 18 ωρες την ημερα για να ξεπληρωσω μια γ@μημενη αδεια ταξι , θα ενιωθα πολυ λακαμας , και θα μουντζωνα τον εαυτο μου, που πεινασαν τα παιδια μου τοσα χρονια και δεν το γυρισα σε πειρατικο ,να ειμαι και μαγκας .
Επισης μια παρατηρηση σχετικα με την παπατζα των << χορηγων>>.
Αν δεν κανω λαθος, θα γινεται πληρωμη για παροχη υπηρεσιων ,χωρις την εκδοση αποδειξης , ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ χωρις ο παρεχων τις υπηρεσιες να ειναι εγγεγραμενος στον ΟΑΕΕ , και χωρις να φορολογειται για το εξτραδακι του εισοδηματος του, που θα βγαινει απο αυτην του την δραστηριοτητα.
Εκει λοιπον ερχεται ο <<χορηγος>> και με το κυρος που τον διεπει ,οριζει ενα 6000 ευρο για την χρηση του οχηματος , και το ετησιο κοστος χρησης..
και μπλα μπλα μπλα ... και βαζει πλατες , με το αζημιωτο φυσικα , για να μην γινει καμια στραβη τυπου ricardo.gr και βρεθουν τιποτε φτωχοδιαβολοι των 1000 ευρο τον χρονο πωλησεις μεσο ιντερνετ ,στην φυλακα .
Εαν η παρουσα εφαρμογη ειχε στηθει απο μια παρεα φιλων, να ειστε σιγουροι οτι η παρεα τωρα ή θα ηταν στην φυλακη ή θα τους ειχαν κλησει το σπιτι .
ps
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ RICARDO
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑΧΙ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑΧΙ