Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: Poolit και οι μηχανές μας!

Κοιτα τωρα φασαρια..

ΑΝ μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τους γείτονες , συνάδελφους,φιλους κλπ για να πηγαίνουμε μαζί στην δουλειά ,σπίτι , σχολείο, σχολή κλπ , δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή.
    Πολλοί το κάνουν ήδη και είναι μια χαρά..ουτε εφορίες , ούτε μλκιες…
    Για την μοτοσυκλέτα βέβαια είναι πιο δυσκολο…υπαρχουν θεματα ασφαλειας, εξοπλισμου , καιρου κλπ

Η «Εφαρμογή» αυτό που προσφέρει είναι το κανάλι επικοινωνίας και συνεννόησης καθώς και μια σχετική ενημέρωση-ελεγχο ετσι ώστε να ξέρεις ποιος είναι ο άγνωστος Χ με το αυτοκίνητο.(φαντάζομαι θα έχει reviews ,ratings κλπ
    Πόσο το πληρώνεις αυτό ? γιατί να το πληρώσεις αυτό? Γιατί συνεχίζεις να το πληρώνεις αυτό από την στιγμή που θα γνωριστείς με τον άλλο ? δεν ξερω…

Στην ίδια περίπου λογική είναι και το Airbnb … το χρησιμοποιεί εκατομμύρια κόσμος , δίνει απίστευτες λύσεις και δουλεύει μια χαρά…για όλους..

Με είπες Τσουκάτο τώρα δηλαδή, να ξέρω να γελάσω;

όπου διαφωνείς, επί της ουσίας, όχι με φανφάρες και βεγγαλικά, παρακαλώ την δική σου, όχι "αγορασμένη", άποψη. Και αν διαφωνείς για τα περί μισθώσεων των ταξί και αυτό ακριβώς που έγραψα, παρακαλώ επίσης να το δικαιολογήσεις. Διότι όταν έχεις άδικο και δεν έχεις επιχειρήματα, πετάς μιά "προσβολή" και το κλείνεις. Elementary, Δρ Γουάτσον. Δεν είπα ότι οι μόνοι που τα παίρνουν μαύρα είναι οι εν λόγω, αλλά προφανώς η χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών τα έχει κόψει. Και αν δεις και τα ταξί που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες, πεντακάθαρα, με καλοντυμένους οδηγούς, ευγενικούς, ότι μπορούν καλύτερο για να παίρνουν καλές κριτικές. Προφανώς, προάγουν και τον ανταγωνισμό και οι καλοί επαγγελματίες ξεχωρίζουν.

@ggs και το Uber πάνω κάτω στην ίδια λογική είναι.

Νέο μέλος Το avatar του/της Blade Runner
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είπες Τσουκάτο τώρα δηλαδή, να ξέρω να γελάσω;

όπου διαφωνείς, επί της ουσίας, όχι με φανφάρες και βεγγαλικά, παρακαλώ την δική σου, όχι "αγορασμένη", άποψη. Και αν διαφωνείς για τα περί μισθώσεων των ταξί και αυτό ακριβώς που έγραψα, παρακαλώ επίσης να το δικαιολογήσεις. Διότι όταν έχεις άδικο και δεν έχεις επιχειρήματα, πετάς μιά "προσβολή" και το κλείνεις. Elementary, Δρ Γουάτσον. Δεν είπα ότι οι μόνοι που τα παίρνουν μαύρα είναι οι εν λόγω, αλλά προφανώς η χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών τα έχει κόψει. Και αν δεις και τα ταξί που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες, πεντακάθαρα, με καλοντυμένους οδηγούς, ευγενικούς, ότι μπορούν καλύτερο για να παίρνουν καλές κριτικές. Προφανώς, προάγουν και τον ανταγωνισμό και οι καλοί επαγγελματίες ξεχωρίζουν.

@ggs και το Uber πάνω κάτω στην ίδια λογική είναι.
    απλα η προηγουμενη σου αναφορα ηταν κλασικο δειγμα κοινωνικου αυτοματισμου και δεν κρατηθηκα
    Η αναφορα εγινε για εγκυκλοπαιδικους λογους

Τσουκατο δεν θα σε εβριζα για κανενα λογο ..διαλογο κανουμε .. αντε να σου εβαζα λιγο Σεφερη

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Blade Runner Προβολή μηνύματος
    αντε να σου εβαζα λιγο Σεφερη
    κανείς δε πήδηξε με Σεφέρη...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Με σκέτο Σεφερη, οχι, με μελοποιημενο απο Θοδωράκη, πολλοι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

απλα η προηγουμενη σου αναφορα ηταν κλασικο δειγμα κοινωνικου αυτοματισμου και δεν κρατηθηκα
    Η αναφορα εγινε για εγκυκλοπαιδικους λογους
    Για την τηγανίτα, τίποτα...;

Διότι ο κοινωνικός αυτοματισμός που λες, έχει βάση σε τυφλά τσιτάτα "οι τάδε είναι κλέφτες".

@γλάρε ο Σεφέρης ο ίδιος, πιθανόν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Μην παίρνεις όρκο, ξέρω τουλάχιστον έναν. Το τι μπάζο ήταν αυτό που πήδηξε βέβαια είναι άλλο θέμα, αλλά ότι με Σεφέρη πήδηξε, ναι αυτό είναι σίγουρο. Και για την ιστορία κράτησε πολλά χρόνια αυτή η κολόνια που πραγματικά προβληματίστηκα πόσο πολλά μπορεί να είναι τα άπαντα του Σεφέρη.

Σόρυ για το σπαμ αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Με σκέτο Σεφερη, οχι, με μελοποιημενο απο Θοδωράκη, πολλοι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μην παίρνεις όρκο, ξέρω τουλάχιστον έναν. Το τι μπάζο ήταν αυτό που πήδηξε βέβαια είναι άλλο θέμα, αλλά ότι με Σεφέρη πήδηξε, ναι αυτό είναι σίγουρο. Και για την ιστορία κράτησε πολλά χρόνια αυτή η κολόνια που πραγματικά προβληματίστηκα πόσο πολλά μπορεί να είναι τα άπαντα του Σεφέρη.

Σόρυ για το σπαμ αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται
    You made your point

Ξεκινάω άμεσα διάβασμα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    You made your point

Ξεκινάω άμεσα διάβασμα
    Αρίστο. .....υπάρχει και αυτό. ....

"Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
    Μη με φιλάς με χείλη που καίνε
    Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα
    Μη μου ζητάς να φύγω από σένα.

Δεν πρέπει, δεν πρέπει
    Δεν πρέπει να σβήσει
    Ο δικός μας ο δεσμός
    Κι ας είναι, κι ας είναι
    Κι ας είναι, κι ας είναι
    Έρωτας αμαρτωλός.

Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
    Και μην ακούς τους άλλους τι λένε
    Αφού εμείς μονάχα δε φταίμε.

Δεν πρέπει, δεν πρέπει
    Δεν πρέπει να σβήσει
    Ο δικός μας ο δεσμός
    Κι ας είναι, κι ας είναι
    Κι ας είναι κι ας είναι
    Έρωτας αμαρτωλός."

Μαργαριτης. .....

Μουστακας TM.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Για την τηγανίτα, τίποτα...;

Διότι ο κοινωνικός αυτοματισμός που λες, έχει βάση σε τυφλά τσιτάτα "οι τάδε είναι κλέφτες".

@γλάρε ο Σεφέρης ο ίδιος, πιθανόν.
    Αυτό ενοχλεί γιατί ας πούμε δεν υπάρχει διπλο-τριπλομίσθωση για την ίδια "κούρσα", χρήματα τα οποία προφανώς και δεν πειράζει που είναι μαύρα, αφορολόγητα, τα διαφυγόντα έσοδα εκ των οποίων τρώμε όλοι οι υπόλοιποι στα οπίσθια ως πρόσθετους φόρους κλπ που είπατε πιο πίσω.

Φιλε μου να σου απαντησω στον ισχυρισμο σου
    οτι μετα τους υδραυλικους και τα τυροπιταδικα,φταινε και οι τριπλες κουρσες των ταξιτζιδων για τα χαλια μας , δεν θα μπω στην διαδικασια .

Αρκετα υπερασπιστικα τους ταριφες και δεν εχω καμια ορεξη , απλα μετα τους ταριφες ,μπορει να ειναι οι κακοι φαρμακοποιοι που πουλανε ακριβα φαρμακα ή οι απατεωνες πρατηριουχοι που νοθευουν την βενζινη 'η δεν ξερω και γω ποιος αλλος κλαδος, θα βρεθει στο στοχαστρο της ..αναπτυξης

Με συγχωρεις .

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αρίστο. .....υπάρχει και αυτό. ....

"Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
    Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα
    Μη μου ζητάς να φύγω από σένα.

Μαργαριτης. .....

.
    Visualise
    https://www.youtube.com/watch?v=1WZa1ERwhsQ

στην νταλικα το ακουγα συνεχεια....

Φιλε μου να σου απαντησω στον ισχυρισμο σου
    οτι μετα τους υδραυλικους και τα τυροπιταδικα,φταινε και οι τριπλες κουρσες των ταξιτζιδων για τα χαλια μας , δεν θα μπω στην διαδικασια .

Αρκετα υπερασπιστικα τους ταριφες και δεν εχω καμια ορεξη , απλα μετα τους ταριφες ,μπορει να ειναι οι κακοι φαρμακοποιοι που πουλανε ακριβα φαρμακα ή οι απατεωνες πρατηριουχοι που νοθευουν την βενζινη 'η δεν ξερω και γω ποιος αλλος κλαδος, θα βρεθει στο στοχαστρο της ..αναπτυξης

Με συγχωρεις .
    Για κατσε ρε μαστορα. Μερικα ποστ πιο πριν κατακρινεις το θεμα του πουλιτ επειδη ειναι παροχη υπηρεσιων χωρις αποδειξεις ΟΑΕΕ κλπ.

Καλο το αντιμνημονιακο λογυδριο (πιο πολλες γκομενες βγαζεις με τετοια παρα με Ελυτη ή Σεφερη), αλλα τελικα τί θες?

Στην τελικη, δε σε υποχρεώνει κανενας να μπεις στη λογικη της οικονομιας διαμοιρασμου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Για κατσε ρε μαστορα. Μερικα ποστ πιο πριν κατακρινεις το θεμα του πουλιτ επειδη ειναι παροχη υπηρεσιων χωρις αποδειξεις ΟΑΕΕ κλπ.

Καλο το αντιμνημονιακο λογυδριο (πιο πολλες γκομενες βγαζεις με τετοια παρα με Ελυτη ή Σεφερη), αλλα τελικα τί θες?

Στην τελικη, δε σε υποχρεώνει κανενας να μπεις στη λογικη της οικονομιας διαμοιρασμου.
    Οχι μαστορα μου κανεις δεν με υποχρεωνει να συμμετασχω αλλα θα λουστω τις συνεπειες θελω δεν θελω .

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις , δεν βλεπω που αντικρουωνται τα γραφομενα μου .

ισως δεν διατυπωσα κατι σωστα , θες να γινεις πιο συγκεκριμενος ?

Η λογική του πουλιτ δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τους σωστούς επαγγελματίες ταξι.
    Η λογική του πουλιτ ,θεωρητικά, προσπαθεί να μειώσει τις μετακινήσεις με ΙΧ .
    Αντίστοιχα του πουλιτ υπάρχουν σε πολλές αναπτυγμένες χώρες. Τα ταξι εκεί δουλεύουν μια χαρά και είναι και ακριβά μάλιστα.
    Αν το πουλιτ συγκεκριμένα είναι μλκια , δεν το ξερω , όμως η λογική του είναι σωστη.

Το προβλημα των ταξι στην Ελλάδα είναι ότι είναι χιλιάδες , βγαλμένα από μια εποχή που αντικαθιστούσαν τα ανύπαρκτα ΜΜΜ και θεωρούνταν ως εύκολος τρόπος , πληρώνοντας μόνο μια ακριβή άδεια , να ανοίξεις μαγαζί που βγάζει λεφτά…
    Ειμαστε 2016 , τα πράγματα έχουν αλλαξει (και άργησαν). Τώρα , βλέπεις εκατοντάδες τριπλοπαρκαρισμενα στις πιατσες περιμένοντας το αναπόφευκτο χωρίς να αλλάζουν νοοτροπία.
    Δεν υπάρχει κανένας κοινωνικός αυτοματισμός . τα ταξι ήταν μια επιχείρηση που άνθισε πολλά χρόνια ,αλλά τα πράγματα αλλάζουν και όσοι δεν το πάρουν χαμπάρι δυστυχώς θα κλείσουν.
    Το ιδιο εγινε και με τα βιντεοκλαμπ…
    Τα ταξι είναι υπηρεσία και γι αυτό όσο πιο ολοκληρωμένη και άνετη είναι τόσο καλύτερα θα πληρώνεται.
    Ήδη , πολλοί σοβαροί επαγγελματίες έχουν επενδύσει σε σοβαρά αυτοκίνητα , εξοπλισμό , διασύνδεση , επικοινωνία έχουν μαθει πως πρέπει να συμπεριφέρονται στον πελατη και μια χαρά δουλειά έχουν συνέχεια .

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόση κλίση μπορούν να πάρουν οι μηχανές μας;
    από Toumpas στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 193
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2014, 15:51
  2. Τροπος για να γινουν οι μηχανες μας πιο οικονομικες.
    από GiannisBlessed στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2012, 23:12
  3. μέχρι και οι άγγλοι μας αντιγράφουν
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2010, 14:15
  4. Οι μηχανές μας..
    από tati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 08:28
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας