Tι ΔΕΝ καταλαβαινεις;
τι;
https://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY
Ρέγκλινγκ: Στα 100 δισ. το κόστος της περιόδου Βαρουφάκη
http://www.kathimerini.gr/864614/art...odoy-varoyfakh
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
H υποδόση της δόσης των 10 δις (επί συνόλου 86δις) που αφορά την 1η θετική αξιολόγηση (για να πάρουμε τη δόση) που για την εκταμίευση της 1ης δόσης (που την χωρίζουν σε υποδόσεις) ζητούν προαπαιτούμενα για την κάθε υποδόση και με υφεσιακά μέτρα (όπως λένε μέσα και έξω) που οδηγούν σε καταστροφή την οικονομία και.... και.... και πάει λέγοντας .
Τι σκατοκράτος έχουμε καταντήσει ρε πο@στη μου και τι ραγιάς λαός ... Ειδικός δεν είμαι επι των οικονομικών αλλά δεν βγαίνει έτσι , λογιστικά ίσως μετά από δεκαετίες αλλά κοινωνικά δεν...
Το είχα ξαναγράψει ότι το παιχνίδι είναι ενεργειακό με την Ελλάδα και θα τους ξεπληρώνουμε στο μέλλον από τα του υπεδάφους.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Δεν βγαινει 100% σε καθε επιπεδο...
το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε πολιτικους με @ρχιδια να οργανωσουν κρατος σοβαρο...
και με Καρανικες...δεν πας μπροστα...
σωστα
αλλα αν δεις αναφερει και τα 80 δις που χαθηκαν(δεν ξερω που αναφερεται), οποτε αθροιστικα ισως τους βγαινει 100, αφου ειναι 6-7%/ετος αρα 10-11 Δις/ετος
"Γνωρίζω ότι η ΤτΕ έχει υπολογίσει ένα ποσό ύψους 80 δις ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Θα μπορούσε κανείς να σταθεί και στις προβλέψεις για την ανάπτυξη, που πριν αλλάξει η κυβέρνηση, η εκτίμηση του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2014, είναι δημοσιοποιημένη, μιλούσε για ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% το 2015 και 3,5% το 2016. Άρα αυτό αθροιστικά μας κάνει ανάπτυξη 6%. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μικρή ύφεση, αυτό θα μπορούσε επίσης να μετρηθεί για να υπολογίσεις το κόστος. Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δις ευρώ. Όπως είπα δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος, αλλά το κόστος ήταν πολύ μεγάλο."
Παντως
εαν γινει το Βρεξιτ, ισως θα πρεπει να το σκεφτουμε και εμεις το πιστολιασμα...
Θα ελεγα να προσπαθησουμε να "κλεψουμε" καποιες απο τις υπηρεσιες(shipping, insurance etv) που τωρα προσφερει η Αγγλια, αλλα με πιανουν τα γελια!!!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αναφέρεται στις δηλώσεις Στουρνάρα σχετικά με την "γενναία διαπραγμάτευση" του 2015...οπου σε αυτό το νούμερο, είχε υπολογίσει και τις εκρροές των 45 δις προς το εξωτερικό από τους καταθέτες, οι οποίες με την σειρά τους οδήγησαν στα CC κ.ο.κ
Το παλτό που φάγαμε λόγω μπαρούφα/συριζανελ/this is Sparta re mounia είναι τεράστιο, μιας και συνοδεύτηκε από ένα 3ο μνημόνιο που ήταν βαρύ/αχρείαστο/επονείδιστο/επαχθές κλπ κλπ κλπ...αλλά δεν είναι απλό να υπολογιστεί, ενώ και η δήλωση 6% ΑΕΠ= 100 δις είναι λάθος.
Τι να κάνουμε, οι μαλακίες έχουν συνέπειες από καταβολής ανθρωπότητας. Μάθανε πως λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος και όχι ο ιδεατός τουλάχιστον.