'γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε'
Η οποία είναι?
Αντε γιατί έχω κι εγώ BMW, και 2 μάλιστα!![]()
'γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε'
Η οποία είναι?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ναι αλλά γιατί δεν την συναντας τόσο συχνά σε αναβάτες άλλων εταιρειών;
παραδειγμα... γιατί παρα πολλοί "βαυαροί" γράφουν και "κυκλοφορούν" μόνο στο section BMW ;
....Ίσως γιατί υπάρχει αυτή η προκατάληψη , ίσως δεν τους ενδιαφέρει …..πολλά μπορεί να είναι …δεν ξέρω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η οποία είναι?
![]()
![]()
δε μιλαμε για κλασικ μοντελα.. για μετα πλατινας εποχη μιλαμε
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
με τις μοτοσυκλετες δεν έχω κανένα προβλημα (ούτε βέβαια με τους κατόχους των -ουτε με τους κολλημένους)
σαν στύλ μου αρέσουν και θα ήθελα πολύ να κανω μια βόλτα-εκδρομή με ενα παλιό Βοχεr
καθώς και να δοκιμάσω την λειτουργία ενός GS και βεβαίως το νέο εντούρο 1200...
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
με τις μοτοσυκλετες δεν έχω κανένα προβλημα (ούτε βέβαια με τους κατόχους των -ουτε με τους κολλημένους)
σαν στύλ μου αρέσουν και θα ήθελα πολύ να κανω μια βόλτα-εκδρομή με ενα παλιό Βοχεr
καθώς και να δοκιμάσω την λειτουργία ενός GS και βεβαίως το νέο εντούρο 1200...
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το νέο εντούρο 1200...:rotflmao:
![]()
Enduro ???
![]()
![]()
![]()
Που τα βρίσκεις και τα λες ρε Σταυρή ....
:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Enduro ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Κεφάτος ξύπνησες σήμερα εεεε![]()
(ας πάμε και για έναν εμφύλιο! ) :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!:rotflmao: :rotflmao:
τα κλειστά μυαλά είναι ότι χειρότερο...
δεν έχω δοκιμάσει οπότε και δεν μπορώ να έχω άποψη...
άλλωστε αν δεν υπήρχαν και οι λοιπές μοτό ρε ΧΤΜΠΑΜ πώς θα ξεχώριζαν τα κατεμίδια;
δε ξέρω (τις δυνατότητες του - άραγες να το φτιάξαν μόνο για φλαταδούρες; ) δεν απαντάωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
λοιπον να δωσουμε και μια σοβαρη απαντηση για να μην εχουμε και παρεξηγησεις....με τις μηχανες δεν εχω κανενα προβλημα οτι μαρκας και μοντελου ειναι ....ασχετα αν ηληκιακα η συγκεκριμενη εταιρεια δεν με εκφραζει και ισως στο μελλον να γινω και ιδιοκτητης...συνηθως ομως οι μηχανες ως αψυχα πραγματα
(καλα εδω συκωνει κουβεντα)χαρακτηριζονται και απο τους αναβατες τους οποτε σε αυτο το σημειο εγγυτε και ο προβληματισμος ως προς το θεμς κλικες ....διαβαζα ενα ποστ στα μοντελα οπου αναφερατε οτι δεν γραφετε στο υπολοιπο φορουμ γιατι σας κοροιδευουν .....καποιοι ισως και οι περισσοτροι ομως δεν μπηκαν καν στο κοπο να συναναστραφουν να κουβεντιασουν μαζι μας ...εστω και ενα καλημερα..
γω προσωπικα ασχολουμε περισσοτερο εδω με την συμπεριφορα των συνομιλιτων μου και λιγοτερο με τις επιδοσεις των μοντελων τους...
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Ρε μάστορα, στις Διαμάχες είμαστε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δε ξέρω (τις δυνατότητες του - άραγες να το φτιάξαν μόνο για φλαταδούρες; ) δεν απαντάω
Άμα είναι να αρχίσουμε τα "θέλω να είμαι αντικειμενικός" και "οφείλω να αναγνωρίσω" ....
.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!
Υ.Γ.
Ο BELZEBOYLIS γιατί χώνεται ??
Θεωρεί ότι έχει BMW ??
![]()
Εγώ τα είχα πει εαν ενθυμείστε αγαπητε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε μάστορα, στις Διαμάχες είμαστε !!!
Άμα είναι να αρχίσουμε τα "θέλω να είμαι αντικειμενικός" και "οφείλω να αναγνωρίσω" ....
.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!
Στο thread περί συμφιλίωσης
βαριέμαι να το ψάχνω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!
Υ.Γ.
Ο BELZEBOYLIS γιατί χώνεται ??
Θεωρεί ότι έχει BMW ??
![]()
Να τα...... αρχίσαμεεεεεεεεε!!!
Γιατί ;;;; το 1100 τι είναι ;;;;; ( μην βγάλεις την χολή σου τώρα ....γιατί θα αρχίσω να γράφω στα τεχνικά θέματα !!! ΚΑΙ ξέρεις ο Σονικ θα φαίνεται καθηγητής πανεπιστημίου μπροστά μου !!!! )
![]()
![]()
εεεεεεεεεεεεε;
δεεεεενννννννν σεεεε άκουσααααααααα!!!
(το'χα ξεχασει το πρωτοκολλο των αψημαχιών)
και που σαι παππούκο
μάστορας είναι μόνο ό κώλος της κατσίκας!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (ΣΥ ΕΙΠΑΣ):rotflmao:
Είδες που τελικά δεν μπορείτε να συννενοηθείτε οι Δικηγόροι (1100 GS...) με τους Γιατρούς (1150 GS...) ???Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
...Γιατί ;;;; το 1100 τι είναι ;;;;;
Αν κάνετε κάτι σαν "σωματείο", μπορείτε να την βγείτε στους κατόχους 1200 GS (οι οποίοι και ισχυρίζονται ότι ΜΟΝΟ το 1200 είναι αντάξιο να φέρει το ονομα της BMW) !!!
![]()
![]()
![]()