Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: ΜΗ φοράτε κράνος ... είστε ΎΠΟΠΤΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    palia pisteva pos oso megalonei kaneis <<anoigei>> to mialo tou..Mpaaaaa
    To oti o kathe karagiozis legete zitas i asfaleia tou prothipourgou den thelo na tou dinei perissotera dikaiomata pano mou.Afto gia to an diavazoume i oxi.To oti ftasame sto simeio o agios prothipourgos (kai kathe prothipourgos, proedros) na kindinevei apo tous ANOMALOUS KAI DIESTRAMENOUS kakous antipalous emena den me afora den me noiazei kai den to prokalesa ego.. opote min me enoxleite kai mi mou xalate alli mia xara gia na xeromai ti zoi, opos einai i volta
    Afta an kai katalavaino(ete) pos epeidi to thema einai kathara ipokeimeniko de bgaloume akri.
    Δύο (2) απλές ερωτήσεις (άρα περιμένω και απλές απαντήσεις)

α) Από που συμπεραίνεις οτι έχει περισσότερα δικαιώματα πάνω σου;

β) Πως να ξέρει οτι εσυ ΔΕΝ περιλαμβάνεσαι στους ανώμαλους, διεστραμμένους κλπ κλπ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νισαφι πια!
    Δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχοληθουμε εδω μεσα πια;
    Μπας και μας λειπουν οι βολτες;
    Το αναφερω γιατι τετοια εποχη περυσι ειχε παρατηρηθει κατι παρομοιο......
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πως να ξέρει οτι εσυ ΔΕΝ περιλαμβάνεσαι στους ανώμαλους, διεστραμμένους κλπ κλπ
    Από το string, ίσως ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Πριν απο καμια δεκαρια χρονια μου ετυχε ενα σχεδον ιδιο περιστατικο. 2-3 το πρωι μενω απο βενζινη στην Εκαλη. Πριν καν να προλαβω να κατεβω εχει ερθει μαυρο αμαξι με δυο τυπους (Matrix) διπλα μου. Μετα το _κανονικο_ ελεγχο, χαρτια και μπανανα μου προσφερανε η να φωναξουνε καποια οδικη η να με πανε!!!! σε ενα κοντινο βενζιναδικο . Μεσα στο αμαξι μου ειπανε οτι ειναι το σπιτι του Παπανδρεου και κανονικα δεν επρεπε να το κανουν αυτο (να με παρουνε) αλλα επειδη ηταν ησυχη νυχτα δεν ετρεχε τιποτα..

Ειναι απολυτα φυσιολογικος ο ελεγχος αυτος, δουλεια τους ειναι..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Δύο (2) απλές ερωτήσεις (άρα περιμένω και απλές απαντήσεις)

α) Από που συμπεραίνεις οτι έχει περισσότερα δικαιώματα πάνω σου;

β) Πως να ξέρει οτι εσυ ΔΕΝ περιλαμβάνεσαι στους ανώμαλους, διεστραμμένους κλπ κλπ

Kapetanio, to a) to egrapsa dioti o sniper dikaiologise tin energeia os fisiologiki epeidi diapraxtike apo meli tis prosopikis frouras,kai apla thelo na tou po pos den paei na nai kai o papas?(o tonos sto proto a

gia to b, profanos den to ksero, gia afto akrivos leo pos dexomai mia katapiesi kai enan ratsismo(dioti i fisi tis douleias tous vasizezetai se ratsistika kritiria) gia ta opoia den exo kanena logo na ta dexomai.Me liga logia monoi tous dimiourgoun tin tromokratia, emas mas prizoun ta !$!@%@^$

elpizo na min theoritho tromokratis apo diaforous edo mesa...
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Από το string, ίσως ???
    ναι, αλλά...

αν έχεις, ή αν δεν έχεις;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Πριν απο καμια δεκαρια χρονια μου ετυχε ενα σχεδον ιδιο περιστατικο. 2-3 το πρωι μενω απο βενζινη στην Εκαλη. Πριν καν να προλαβω να κατεβω εχει ερθει μαυρο αμαξι με δυο τυπους (Matrix) διπλα μου. Μετα το _κανονικο_ ελεγχο, χαρτια και μπανανα μου προσφερανε η να φωναξουνε καποια οδικη η να με πανε!!!! σε ενα κοντινο βενζιναδικο . Μεσα στο αμαξι μου ειπανε οτι ειναι το σπιτι του Παπανδρεου και κανονικα δεν επρεπε να το κανουν αυτο (να με παρουνε) αλλα επειδη ηταν ησυχη νυχτα δεν ετρεχε τιποτα..

Ειναι απολυτα φυσιολογικος ο ελεγχος αυτος, δουλεια τους ειναι..
    kai me vasi afto pou les , mou xei tixi kai emena na meino apo venzini apenanti apo tin vouli 3 to proi..amesos elegxos, tsekare xartia o tipos kai afto itan, malista milise me to kentro kai mou eipe pou eixe venzinadiko..den leo voithise,kai bravo tou , den eipa oti exo provlima genika me tous astinomikous apla einai kapoia peristatika ta opoia se eknevrizoun kai exo 3-4 sto energitiko mou..(px otan theloun na se meiosoun mprosta se dikous sou, kai sigekrimena stin kopela sou),

plaka eixe meta pos me koitagan dipla se oles tis presveies me ena mpoukali gemato venzini
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

gia to b, profanos den to ksero, gia afto akrivos leo pos dexomai mia katapiesi kai enan ratsismo(dioti i fisi tis douleias tous vasizezetai se ratsistika kritiria) gia ta opoia den exo kanena logo na ta dexomai.

Εγώ πάλι γιατί ΔΕΝ θεωρώ κάθε φορά που με ελέγχουν οτι δέχομαι καταπίεση και ρατσισμό;

Μήπως γιατί δεν είμαι αρνητικά διακείμενος ;

Μήπως γιατί δεν θεωρώ οτι μπορούν να μου κάνουν κάτι και άρα είμαι άνετος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

px otan theloun na se meiosoun mprosta se dikous sou, kai sigekrimena stin kopela sou),

Μα ρε συ, πιστεύεις οτι μπορεί ένας αστυνομικός να σε μειώσει μπροστά στην κοπέλα σου;

Πως; Κακομοίρηδες είναι βρε συ... σκατοδουλειά έχουν επιλέξει (ή έχουν αναγκαστεί) και κάνουν...

Θα τον ακούσει; Και θα σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα; Που αυτή υποτίθεται ότι νιώθει κάτι για σένα και πρέπει να στέκεται δίπλα σου;

Αν ναι, στείλ' την !!! Με τη μία!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

giafto leo captain pos einai ipokeimeniko to thema, esi to vlepeis etsi magia sou, ego allios, 2fores magia mou

o Thanos leei pos oti den simfonei me afton einai fantasia..ok respect man
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Emena mou ti zbourizoun oi papares giati otan eixa to transalp me eixe stamatisei 4 fores h dio3i la8rometanastwn !!!
    Me thn BMW kaneis...

kapetanie DEN kanoun thn douleia tous sosta!!!! Prostateuoun ton pro8ipourgo kai tous ypoloipous sta p@p@ria tous !!!

To na stamatane ta mixanakia (oxi ola ,osa den tous ka8onte sto mati) gia xartia kai kranos den simenei tipota!!!!!

Ναι, αλλά εσύ έτσι οπως το βλέπεις έχεις το πρόβλημα, πορώνεσαι, φτιάχνεσαι

Εγώ τους έχω γραμμένους και απλά θεωρώ τον κάθε έλεγχο σαν κάτι το τελείως ασήμαντο που το ξεχνάω την επόμενη κιόλας στιγμή.

Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε σημασία στους αστυνομικούς περισσότερη απ' οσο χρειάζεται.

Αλίμονο αν μας αγχώνουν κι αυτά τώρα...

Πάμε για μπύρες!!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μα ρε συ, πιστεύεις οτι μπορεί ένας αστυνομικός να σε μειώσει μπροστά στην κοπέλα σου;

Πως; Κακομοίρηδες είναι βρε συ... σκατοδουλειά έχουν επιλέξει (ή έχουν αναγκαστεί) και κάνουν...

Θα τον ακούσει; Και θα σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα; Που αυτή υποτίθεται ότι νιώθει κάτι για σένα και πρέπει να στέκεται δίπλα σου;

Αν ναι, στείλ' την !!! Με τη μία!!

kala, se afto pou les exeis apolito dikio, an i kopela epireastei einai xeiroteri apo afton, kai na min ton akousei emena den maresei ena vlakomoutro na poulaei pnevma mprosta mou, koroidevontas me ousiastika, xoris fisika ego na mporo na po tipota..afta

kirioi tin kano, pao sto mastora na ftiaksoume to dtaki(afto ftaiei pou mou tin peftoun, epeidi einai alitiko, atsssssssss)
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ρε σεις.. το περίεργο δεν ήταν το κράνος, αλλά ο συνδυασμός κράνος και καθόλου πινακίδα.

Τα υπόλοιπα ήταν σωστός κατά τη γνώμη μου έλεγχος.

Ε τώρα αν εξετάζουμε τη δικαιολογία του, μπορεί και να μην ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δώσει αλλά θα τον κατηγορήσουμε επειδή δεν ήταν ετοιμόλογος;
    +1

(PANTOS PREPEI NA PARADEXTOUME OTI OTAN EISAI APO MIKROS SE MHXANAKI EISAI KOMATI PROKATILIMENOS APENANTI STA SWMATA ASFALEIAS KAI AUTOI APENANTI MAS, ETSI EINAI KAI ETSI 8A EINAI!)

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Απο πιτσιρικας πανω σε ενα μηχανακι, λογο ηλικιας τοτε και βλακειας προκαλουσα συχνα την αστυνομια και την πληρωνα συχνα, χρονια παρανομος (χωρισ διπλωμα), συχνα με "αλητικα" μηχανακια, καποτε οπαδος του Παοκ και με τρελο ξυλο στη θυρα 4 με τα ματ...Αλλα παντοτε και σιγουρα μεγαλωνοντας καταλαβαινω οτι κανουν τη δουλεια τους και οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν καλοι και κακοι, τα υπολοιπα ειναι κοληματα και κομπλεξισμοι για μενα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μη φορατε μαυρα!?!?
    από mbjp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 23:20
  2. φορατε κρανος αλητες!!!
    από devil's animal στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 11:42
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! φοράτε κράνος πάντα, παράδειγμα πρόσκρουσης ->
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 08:46
  4. Αμα θελετε μη φορατε κρανος
    από gcrook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 00:15
  5. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF