30-35 v AC δεν είναι λίγα; Έχω δει μάνιουαλ να λένε για 60-65.
30-35 v AC δεν είναι λίγα; Έχω δει μάνιουαλ να λένε για 60-65.
Στις 3000. Στο δικό μου Σουντζούκι έτσι λέει. Έχεις κάποιο άλλο παράδειγμα; Έχεις δει το δικό σου πχ πόσο λέει; Ή απλά σου φαίνεται μεγάλο το νούμερο;
Κι εμένα μεγάλο μου φαινόταν (το νούμερο) αλλά τι να κάνω, έτσι λέει.
η αληθεια ειναι οτι χωρις manual ολα ειναι υποθεσεις..........
ενω με manual ολα ειναι υπερθεσεις.......
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εγω είπα τα ελαχιστα επιτρεπόμενα για να αποκλεισουμε οτι είναι μαπα η περιέλιξη. επίσης ουτε πάρα πολλα κάνει να δει, γύρω στα 60-70V max σε υψηλες στροφές. Αλλιως ο ανορθωτής θα "ψηθεί" σύντομα.
το μανιουαλ δινει το μπουσουλα..
ας διαβασει το μανιουαλ ο φιλος να δει τι λεει ο κατασκευαστης
και νομιζω μετα τα πραματα θα ειναι πιο ευκολα στη συζητηση
Να.μαστε παλι εδωνα σας διαφωτησω, λοιπον απ,οτι μου ειπαν ηλεκτρολογει στις 5-6χιλιαδες στροφες πρεπει να βγαζει 65με 70 βολτ ac το δικο μου αφενος βγαζει 60 αφερερου στο στο ρελαντι με φως αναμενω πευτη στα 12,5πραγμα που λεει οτι θα αδιαση η μπαταρια.στο δρομο παει στα 13,8-9ειναι πολυ καλα ,αλλα στο ρελαντι αντε για.τωρα τα ασχημαμε το που περασα τα συνορα το βολτομετρο σιγα σιγα κατεβαζε τα βολτ και λεω την γ@μισα.τοπηγε α εως οτου με βγαλει και να δω τι θα γινει.με αφησε 20 χιλιομετρα απο τον πρωορισμο μου.ηρθε ο φιλος φωρτωσα την μπαταρια και εφτασα εκει που επρεπε.για καλη μου τυχη ειχα μαζι μου τον παλιο ανωρθοτη,τοναλλαξα και ολα οκ.(εφυγε το καλωδιο απο τιν βαση που το κραταγε το βρηκε η αλισιδα και το εκοψε)
φιλε μου το μανιουαλ τι λεει?
το χεις διαβασει?
εχω αλλαξει πηνια-ανορθωτη-μπαταρια στο δικο μου cbf 1000 με διαγνωση δικη μου
αλλα διαβασα το μανιουαλ και ειχα ενα μπουσουλα για αρχη..
εσυ λες παλι τι σου ειπε ο καθενας....και μετα τι εκανες.....
τι θες ακριβως να μαθεις???
ειλικρινα εχω ολη την καλη διαθεση να σε βοηθησω εαν μπορω, αλλα με μπερδευεις
μηπως να κοιτάξεις κατα ανορθωτή μερια?