Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: Τροχήλατοι Εργαλειοφορείς - Πάγκοι Εργασίας - Πανελ εργαλείων

Παλαιό μέλος
    Ας βάλω και εγώ το (περσινό) δωράκι του Άι Βασίλη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_1687.jpg 
Προβολές:	394 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	349078

Βέβαια νομίζω οτι ο δικός μου Άι Βασίλης είναι ο Ηλίας (Βράττης), μιας και με την εξυπηρέτηση και τις τιμές που κάνει, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Δεν ξερω καθόλου από εργαλεία, αλλά ούτε και τις μάρκες τους, αλλά έχω διαφορά , κάποια απο το μακαρίτη τον πατέρα μου, αλλά είναι χύμα.
    Τι μπορώ να κάνω για αποθήκευση ;
    Έχω φτιάξει στον πάγκο εργασίας με διάτρητο και έχει αγκίστρια που πιάνουν εκεί και βάζω αυτά που είναι πολυγωνα κλπ.
    Με τα αλλα που είναι και απο τις 2 πλευρές π.χ. 10αρι που λέμε, τι κάνουμε ;
    Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να δέσω ενα καλωδιακι για να μπορούν να κρεμιούνται.

Καμία άλλη ιδέα κάποιος ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    τα γερμανικα οριζοντια με 2 αγιστρα.
    Γιαννης

Έχει στο Leroy Merlin συστήματα αποθήκευσης εργαλείων. Μπορείς να κάνεις ότι έκανα και γω παρακάτω. Ψαροκόκκαλο νομίζω λέγεται, δεν είναι ακριβό.

Όνομα:	IMG_20160601_121310.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	360794
    Καλά και φθηνά τα άγγιστρα αλλά και περισσότερο χώρο θα σου πιάσουν στο τοίχο και δε θα μπορείς εύκολα να τους αλλάξεις θέση.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από agamoi-thytai Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω καθόλου από εργαλεία, αλλά ούτε και τις μάρκες τους, αλλά έχω διαφορά , κάποια απο το μακαρίτη τον πατέρα μου, αλλά είναι χύμα.
    Τι μπορώ να κάνω για αποθήκευση ;
    Έχω φτιάξει στον πάγκο εργασίας με διάτρητο και έχει αγκίστρια που πιάνουν εκεί και βάζω αυτά που είναι πολυγωνα κλπ.
    Με τα αλλα που είναι και απο τις 2 πλευρές π.χ. 10αρι που λέμε, τι κάνουμε ;
    Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να δέσω ενα καλωδιακι για να μπορούν να κρεμιούνται.

Καμία άλλη ιδέα κάποιος ;
    Λυσεις υπάρχουν πολλές:

Όνομα:	2008696-600x600.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	34,9 KB 
ID:	360795
    Οι παραπάνω είναι της Gedore, αλλά παρόμοιες βάσεις-και πιο οικονομικές-έχει και η Element (αυτή που βγάζει τα ράφια), τις έχει το Leroy merlin. Μπορείς ακόμη να τις φτιάξεις και μόνος σου από αλουμίνιο, και θα βγουν σχεδόν τζάμπα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1920626-600x600.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από DAN_DAN; 09/06/2016 στις 22:33.

Μέλος
    Έψαχνα για εργαλειοθήκες και κάποιο τρόπο να οργανώσω τα εργαλεία μου. Το πρόβλημα πως ότι κάνω πρέπει να ειναι φορητό ... (μένω σε καταραμένο διαμέρισμα).
    Ψάχνωντας έπεσα επάνω σε αυτά.

Η σελίδα τους είναι εδώ
    http://www.conquer.tw/products.php?f...t&pc_parent=14

Και τα βρήκα μόνο εδώ για παραγγελία http://www.leevalley.com/us/Wood/pag...06&cat=1,43326

Ξέρει κάποιος αν τα εισάγει κανένας στην Ελλάδα?

ειπες οτι μενεις σε διαμερισμα. κι αυτα που παραθετεις μονο φορητα δεν ειναι.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Έχω την ίδια απορία με τον Virus και ακόμα θα πρόσθετα ότι όλη αυτή η πλαστικούρα στο πρώτο ζόρι θα γίνει χίλια κομμάτια. Η καλύτερη φορητή εργαλειοθήκη είναι η μεγάλη μεταλική της Gedore (120-140 ευρώ) και κάπου θα βρείς το αντίστοιχο καροτσάκι. Εναλλακτικά την μεγάλη της Facom (δεν την βάζω πρώτη γιατί δεν έχει διαμόρφωση για καρυδάκια κτλ) και το αντίστοιχο καροτσάκι. Μετά περνάς τα 200 ευρώ.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gaganian Προβολή μηνύματος
    Έψαχνα για εργαλειοθήκες και κάποιο τρόπο να οργανώσω τα εργαλεία μου. Το πρόβλημα πως ότι κάνω πρέπει να ειναι φορητό ... (μένω σε καταραμένο διαμέρισμα).
    Ψάχνωντας έπεσα επάνω σε αυτά.

Η σελίδα τους είναι εδώ
    http://www.conquer.tw/products.php?f...t&pc_parent=14

Και τα βρήκα μόνο εδώ για παραγγελία http://www.leevalley.com/us/Wood/pag...06&cat=1,43326

Ξέρει κάποιος αν τα εισάγει κανένας στην Ελλάδα?
    Επειδή και γω μένω σε διαμέρισμα στο τρίτο και το να ανεβοκατεβάζεις τα εργαλεία είναι μαρτύριο, πάρε μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ (όχι ρε συ leon67 μεταλλική, είναι extra αχρείαστο βάρος) εργαλειοθήκη με ρόδες σαν αυτή που πήρα εγώ.

Όνομα:	20141220_192636.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	361752
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μέλος
    Μου την δίνει να είναι τα εργαλεία χύμα μέσα στην εργαλειοθήκη. Πας κάπου για καμιά δουλειά και πρέπει να αδειάσει όλα τα εργαλεία για να βρεις το κατσαβίδι που έψαχνε.
    Αυτό δηλαδή δεν θα είναι λειτουργικό?
    http://www.conquer.tw/upload_files/F..._Zone-DM-4.jpg

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Επειδή και γω μένω σε διαμέρισμα στο τρίτο και το να ανεβοκατεβάζεις τα εργαλεία είναι μαρτύριο, πάρε μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ (όχι ρε συ leon67 μεταλλική, είναι extra αχρείαστο βάρος) εργαλειοθήκη με ρόδες σαν αυτή που πήρα εγώ.

Όνομα:	20141220_192636.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	361752
    OK, αυτή δεν την σκέφτηκα γιατι μου την σπάει η Stanley και το κίτρινο χρώμα. Πάντως υπάρχει σε μεταλλική κατακίτρινη και την έχει φίλος σε συνεργείο εάν αντέχεις το κίτρινο και την συγκεκριμένη εταιρία. Επιμένω πάντως για την μεταλλική έκδοση της δικιάς σου. Εξαρτάται και από το τί θέλει να βάλλει μέσα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gaganian Προβολή μηνύματος
    Μου την δίνει να είναι τα εργαλεία χύμα μέσα στην εργαλειοθήκη. Πας κάπου για καμιά δουλειά και πρέπει να αδειάσει όλα τα εργαλεία για να βρεις το κατσαβίδι που έψαχνε.
    Αυτό δηλαδή δεν θα είναι λειτουργικό?
    http://www.conquer.tw/upload_files/F..._Zone-DM-4.jpg
    Για όσο δεν σπάνε τα πλαστικά ναι είναι αρκετα λειτουργική σε επίπεδο Lego...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Αυτη του Miskin ειναι στιβαρή και βγαινει και σε γκρι Leon!
    Δες εδω!

Όνομα:	10114-195833[1].jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	74,8 KB 
ID:	361754

Η Stanley βγαζει και μια πλαστικη γυρω στα 45 ευρω η οποια ειναι κυριολεκτικα της πλακας.
    Το αναφερω γιατι την αγορασε εν γνωση του ενας φιλος και ειναι πολυ φτωχη ποιοτικά και αλλος ενας της πάτησε απο eshop και θα την κανει σκουπιδοτενεκέ..

Όνομα:	1-70-326-STANLEY.jpg 
Προβολές:	342 
Μέγεθος:	22,6 KB 
ID:	361755

Εγω εχω για μεταφορά δυο πλαστικούς και δυο μεταλικούς ,ο ενας με εναν οροφο και ο αλλος με 2.
    Η αληθεια ειναι οτι εχουν βάρος αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε όλα δυστυχώς!
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

gaganian κανε ενα περασμα απο δω θα βρεις διαφορες ιδεες. και κανονικα εκει επρεπε να βαλεις την ερωτηση σου.

στα δια ταυτα τωρα. πολυ ωραια ειναι του αλεξανδρου και το χρωμα πολυ καλο για να μην φαινεται μονιμα λερωμενη. και προτιμησε με ροδες για περισσοτερη ευκολια.
    Γιαννης

Μέλος
    Αυτό είναι φορητή εργαλείοθηκη αλλά δυστυχώς πολύ ακριβή για εμένα http://www.facom.com/uk/products/My-Mobile-Storage.html

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σετ εργαλείων
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 21:17
  2. Ζήτηση Εργασίας
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 14:04
  3. Προς NLS και εύρεση εργασίας
    από Zanzibar στο forum Off topic